Şimdi Ara

İdeal kız bulmamın matematiksel açıdan imkansız olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet geçenlerde Böyle saçma bir hesaplama yaptım. Önce ideal kızdan neyi kast ettiğimi anlatayım Bi şöyle

Güzellik açısından 10/7 olacak en az
    Ben şahsen Türkiye'de ilk 5k ile alan bir üniversitede okuyorum. Tamam sınav zeka ölçücü bir şey değil tamamen ama en azından ölçüyor bir şeyleri ve kendi gittiğim yerden çok daha düşük seviyede bir yerden birini bulmak istemem
    Kezban olmayacak, sadık ve temiz olacak
    Entelektüel seviyesi yüksek olacak. Yani öyle ot olmayacak, kitaplar, edebiyat, sanat gibi şeylere ilgili olacak. Güncel olaylara da duyarlı olacak.
    Ayrıca bunun dışında film, dizi, çizgiroman, oyun gibi fantastik şeylere yönelimde olacak, Of Ya sçma şeyler bunlar kafasında olmayacak.
    Birde yeniliklere falan açık olacak, yani örneğin ben ilginç olan her şeye açığım, yeterki önerin kafasında bir insanım. Hayatı birlikte keşfedebileceğim biri olacak.

Şimdi gelelim hesaplama boyutuna

Türkiye'de benim yaş aralığımda 6 milyon insan var
    Bunlarun yarısı kız diyecek olursak 3 milyon kız var.

Yaşadığım şehir 5 milyon nüfuslu. Yani şehire oranlayacak olursak 214k eder şehirdeki kız sayısı.
    Olaya zeka seviyesi acısından bakacak olursak ç ç bunların %70'i bana yakın(yani Ankara en iyi ünilerin olduğu şehir bu yüzden burada yüksektir bayağı) yani 149k kız var uygun olan

Bunların %30'u benim aradığım tiptedir muhtemelen yani 44k güzel kız var

Az önce saf temiz ve sadık dedim değil mi? Eh burası sıkıntı biraz türk kızlarında. Özellikle hem güzel olup hem zeki olanları daha bir kendini beğenmiş olur yani kalanlarında sadece %30'u iyidir buradan 13410 Kız kaldı.

Entelektüel seviyesi yüksek olacak ve sosyal olaylara duyarlı olacak dedik değil mi? Ha ha ha. Kızların cidden çok çok azı böyle. Özellikle güzel kızlarda bu sayı daha da az. Bu noktada gene de Bi %20 oran verelim, 2682 tane kalıyor böyle olunca.

Ayrıca başka ne dedik? Ortak zevkler dedik değil mi? Fantastik zevklere ilgi falan. Böyle kızlarında toplasan %35'i falan ilgilidir bunlara gerisi of bunlar ne Ya kafasındadır. Kaldı 938 tane.
    Yeniliklere açıklık ve idealistlik? Bence bunlarım hepsini üzerinde toplayan kızların çoğu da yan etki olarak böyledir. Buna da bir %80 diyelim. Yani 700 küsür bir şey kaldı elimizde.

Ancak yeterli mi? Hayır ortak zevkler uzun süreli bir ilişki için hep yeterli olmayabilir. Bakış açıları tamamen zıt olabilir. Bu yüzden bu kızların %50'si gider. Kaldı geriye 350 kız.

350 tane benle anlaşacak kızımız var. Ancak her şey burada da bitmedi. Bunların 3'de biri şahiplidir yani 220 tane kız kaldı. Ayrıca ben mükemmel biri değilim. İyi bir üni ok. Kültür seviyesi? Eh işte ortalama insandan daha iyi olsamda henüz heves aşamasında. Tip? 10/5-7(değişir kişiden kişiye)Boy? 1.73
    Kas? Yok
    Zeka, sadakat ve Efendi çocuk olma? Bunlar 10 numara.
    Kızı eğlendirme espri kabiliyeti vs? Ortalama diyebilirim buna da. Ancak zevkler ortak olduğu düşünüldüğünde her türlü eğleniriz

Peki bu özellikleri benden daha iyi olan erkek ne kadar? Çok fazla. Yani bu 220 kızın 3'de biri tip yüzğnden gitse geriye 140 kalıyor. Onlarında 5'de 2'si daha iyilere gitse geriye 94 kız kalıyor. Peki hesaplayın bakalım, 96'yı 214k'ya bölün. Korkunç bir olasılık çıkıyor

Beyler, yardımınıza muhtacım. Çok istediğim bir şey ama bir yandan çok mu olumsuz bakıyprum, çok mu olumlu bakıyprum bilmiyorum. Harbiden ne düşünüyorsunuz? Napmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk 5 k yı alan üniversiteler senin gibi işsizleri alıyormuş belli ki

• bu kafayla bulmanı zor görüyorum kardeşim umarım kendine bi kafa alırsın yeniden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç aşık olmadıysan boyle parametreler çıkarman doğal. Kalp faktörünü devre dışı bırakmışsın. Akışına bırak, kızların her davranışını filtreden geçirme. Bir şeyler hissetmeye başladığında mantığına uyuyor mu diye o zaman düşünürsün.

• akışına bırak hocam aşk sevgi rastgele çıkar karşına olay yeri baskını olmaz yani

• İlk 5k dan sonrasını okumdım, kafaya bak

• Çok yanlış düşünmüşsün hocam bigün birisiyle tanışırsın ve bazı özelliklerini o kadar çok seversin ki öbür faktörler umrunda bile olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İdeal kız zaten idealar evreninde bulunur.

• Pek de zeki olduğun söylenemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok zeki olunca boyle oluyomus demek Sahsen bu kafadaki bi insanla arkadas olmayi birak ayni universitede bile olmak istemem.

• mhp'nin 40. yılına bağlayacak sandım bi an.
  • Saçmalama

• Milletin en çok taktığı nokta ilk 5k olmuş. Ne kadar çekememezlik var bu ülkede ya . Abi büyük bir çoğunluğun çalışıpta yapamadığı bir sıralama elde etmiş, bu adamın kapasitesi ortalamanin heralde üstünde olacak . Ayrıca ilk 5k daki adamın sacmalamaya hakkı yok size göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 31 Temmuz 2016; 2:55:24 >
  • Soğan olsun mu hocam o ne oyle doner siparis ediyormussum gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

İlk 5 k yı alan üniversiteler senin gibi işsizleri alıyormuş belli ki

Hahahah bitiyorum böyle yorumlara Yani merak ediyorum siz boş Zaman'larınızda ne yapıyorsunuz? Bodrum'da atom falan mı parçalıyorsunuz? Ya da yeni icat falan mı? Yani sadece 10 dakikamı alan öyle çok da ciddiye almadığım bir eğlence malzemesi için böyle işsiz şöyle gibi yorumlarda bulunmak ne oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

Cok zeki olunca boyle oluyomus demek Sahsen bu kafadaki bi insanla arkadas olmayi birak ayni universitede bile olmak istemem.

Birader smacım kavga çıkarmak değil ama merak ettiğim için soruyorum yani ben tutupta tecavüz hikayesi mi anlattım? Sadece ideal insanı bulabilir miyim diye düşündüm ve kendimce bazı kriterlwre göre hesaplama yaptım. Yani bunun bı kadar abartılacak hangi yanı var onu da merak etmekteyim

• Kafana tam oturacak kızı bulamazsın bence hiçbir zaman, ama belli de olmaz. Genelde hep şüphe edersin, bu da seni yer bitirir. Neyse, yazardım daha ama uykum var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.