Şimdi Ara

ideal grup için iki karakter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorular çok gıcık, ve kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama arkadaşımı gaza getirdim, wow'a başlayacaz. karakter seçemedik. aslında isteklerimiz belli. o her zaman aranan 2.adam, iyi bi healer olmak istiyor. damage vermesem de olur diyor. ben de dps istiyorum. arada kaldığımız karakterler, arkadaşım için priest ve druid arasında kaldı o, ben de lock,paladin,mage arasındayım.
    arkadaşım oyunu hiç oynanamış, şimdi benim accountta öğreniyor, ben daha önce lock ve pala oynadım (3 yıldır oynamıyordum). ikisiyle de keyif aldım. retri pala ile rahat ilerlemiştim, ancak grupta healer olunca warlockda durmadan kesebiliyor. şimdi arkadaş healer olacağı için nasıl daha keyifli bir ikili olabiliriz fikri olan var mı?

• Resto shaman affili lock olabilirsiniz ama okudugm kadari ile lock koaly bir char degil. bizim karsımıza 2vs2 de dusuk ratinglerde gelenler başarılı olamıyor.

Ben sana feral cat + retri pala öneririm sıralamada ilk 3deler suan. şöyle + da var 2nizdede bütün sınıflar olmus olacak tank heaeler ranged dps vsvs istediginiz zaman skılınca degiştirirsiniz baştada sen tank o healer olursunuz tamamdır dungeonsz kalmadan cabucak 85 olursunuz
  • Arkadaşına Disc Priest sanada Mage öneririm. İkiside gayet eğlenceli ve arenada beraber iş yapabilen classlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 3 Haziran 2012; 18:17:29 >
  • Bende Disko Priest severim bayağı ama resto shamanın da gideri var healerlık için,o da zevklidir bayağı. Yanına bir de stealth özelliği olan dps aldın mı bence şukela olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 3 Haziran 2012; 18:21:00 >
  • cevaplar için çok teşekkür ederim. aslında şöyle bir durum var, pvp çok düşünmüyoruz.. pve takılıp quest yapmayı, arada dungeon filan diye düşündük. ama pvp de başka bir zevk, yarın öbür gün pvp başlarsak yeni karakter açmak zorunda da kalmayalım isteriz.

hazır bilen kişileri yakalamışken bir sorum daha var add on ile ilgili. bi addon indirdim, hedefteki kişinin bilgilerini tam ortada gösteriyor. aslında çok kullanışlı ama tam ortada, yani meleede rakip görünmüyor. daha düzgün, rakibi de görebildiğimiz, ortada ve ya yakınlarında hedefin canını filan gösteren bi add on var mı?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bone_slayer

cevaplar için çok teşekkür ederim. aslında şöyle bir durum var, pvp çok düşünmüyoruz.. pve takılıp quest yapmayı, arada dungeon filan diye düşündük. ama pvp de başka bir zevk, yarın öbür gün pvp başlarsak yeni karakter açmak zorunda da kalmayalım isteriz.

hazır bilen kişileri yakalamışken bir sorum daha var add on ile ilgili. bi addon indirdim, hedefteki kişinin bilgilerini tam ortada gösteriyor. aslında çok kullanışlı ama tam ortada, yani meleede rakip görünmüyor. daha düzgün, rakibi de görebildiğimiz, ortada ve ya yakınlarında hedefin canını filan gösteren bi add on var mı?
    teşekkürler

Dostum quest dedigin 85 olunca bitecek daily yapıcan onlarda 1saatini gecmez loremaster fln olmak istenince questler yapiliyor sonra oda bitiyor yani quest kasarken sonra quest olayi yok. dungeoında bayacak zaten anca raid yaparsınız yine yazdıgım gibi sana yazdıgım 2 class da hiçbi zaman pişman olmayacagınız hem pve de hem pvp de her şekli oynyacagınız oyundaki 2 clas baska yok.

Druid healer tank dps pvp/pve fark etmez
    Pala healer tank dps pvp/pve fark etmez

• :) teşekkür ederim.. tamam, druid-pala ve priest-mage çok kafama yattı, muhtemelen druid pala olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • druid pala daki önerim misal

dudu dps başladın hosuna gitmedi healer döndurursun yapamadın tank olursun pala icinde aynı. mage acsan sadece dps olacaksın baska sansın yok. pride ya dps ya healer.
  • anladım dostum sagolasın. konuştum ark ile, o night elf druid, ben human pala açacam. yarn öbürgün başlarız ucundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bone_slayer

anladım dostum sagolasın. konuştum ark ile, o night elf druid, ben human pala açacam. yarn öbürgün başlarız ucundan

serveriniz yoksa bizim servera gelebilirsiniz yardımcı olurum
  • siz hangi serverdsasınız? silvermoon da bi arkı mı varmış bizim arkın, ordan açarız sanırım
  • hocam bende birazdan pre paid almayı düşünüyorum beraber kasabiliriz ama güzel bir server olması şart
  • şuan belki sana en iyi ikili class ı rahat söylerler ama bir sonraki pakette en iyi ikili sizin kastığınız class lar olmaya biliyor bu konuda iyi düşünün zevk alarak oynadığınız karakteri seçin bence.
  • Bende katılıyorum. Stilinize ve zevkinize gore karakter secin. Her karakterin hem PvE de PvP de bence yeri var. Ama eger hedefinizde ozel bir spec oynamak yoksa karakteri tamamen oynayis stil ve zevkinize gore secin. Tabii yeni baslayan biri icin karakterleri bilmeden karar vermek zor olabilir ama okumanizi oneririm. Internet ve donanim haber bu tur bilgiler acisindan yeterli.
  • Eğer arkadaşın healer olacağım diyorsa, priest seçsin. 2 healer talentiyle en azından sıkılmaz bana kalırsa. Sana tavsiyem ise melee mi yoksa range mi diye bir karar vermen daha yararlı olur. Çünkü paladin diğer 2sinden tamamen farklıdır. Benim için farketmez dps olsun diyorsan pure dps bir class seç. Yani mage veya lock. Eğer oyuna fazla alışık değilsen lock biraz zorlayabilir. Alışması zaman alan ve düşük levellerde tam bir eziyet haline dönüşen bir chardır. Mage ise düşük levellerde daha kolay ve eğlencelidir.
  • Hazır burada arena hakkında bilgili gençleri yakalamışken sorayım. Şimdi normalde arenada Bloodlust vb. skilleri kullanamıyoruz. Fakat ben BWL'deki Chromaggus'u tame etmiştim. Bu petin de Ancient Hysteria skilli var. Bu pete ait skilli acaba arenada kullanabilir miyim Bloodlust ile çalışma mantığı aynı,debuff veriyor,sadece pete ait skill olduğu için merak ettim,denemeye de fırsatım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Hazır burada arena hakkında bilgili gençleri yakalamışken sorayım. Şimdi normalde arenada Bloodlust vb. skilleri kullanamıyoruz. Fakat ben BWL'deki Chromaggus'u tame etmiştim. Bu petin de Ancient Hysteria skilli var. Bu pete ait skilli acaba arenada kullanabilir miyim Bloodlust ile çalışma mantığı aynı,debuff veriyor,sadece pete ait skill olduğu için merak ettim,denemeye de fırsatım olmadı

Yanlış hatırlamıyorsam arenada Bloodlust, Heroism, Time Warp'un kalkmasıyla o skillde kalktı.

Baktım internetten kullanılamıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 5 Haziran 2012; 9:07:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

Hazır burada arena hakkında bilgili gençleri yakalamışken sorayım. Şimdi normalde arenada Bloodlust vb. skilleri kullanamıyoruz. Fakat ben BWL'deki Chromaggus'u tame etmiştim. Bu petin de Ancient Hysteria skilli var. Bu pete ait skilli acaba arenada kullanabilir miyim Bloodlust ile çalışma mantığı aynı,debuff veriyor,sadece pete ait skill olduğu için merak ettim,denemeye de fırsatım olmadı

Yanlış hatırlamıyorsam arenada Bloodlust, Heroism, Time Warp'un kalkmasıyla o skillde kalktı.

Tüh be desene karambole gelmemiş Dedim bir ihtimal ama tutmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

Tüh be desene karambole gelmemiş Dedim bir ihtimal ama tutmadı

O kadarını da düşünmüş artık adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

druid pala daki önerim misal

dudu dps başladın hosuna gitmedi healer döndurursun yapamadın tank olursun pala icinde aynı. mage acsan sadece dps olacaksın baska sansın yok. pride ya dps ya healer.

Katılıyorum ayrıca Druid ve Paladin iki arkadaş oyuncu için de çok eğlencelidir bizzat tecrübe ettim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.