Şimdi Ara

İddaa Oranları Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beraberlik : 3.20

Fenerbahçe : 3.20

• Oha benim bile 02ç atasım geldi
  • Bize çok düşük açmışlar bende 1.80-1.85 bizi bekliyordum konuya yazmıştım fener ile beraberlik oranı eşit 3-3.2 olur diyordum.Bazı arkadaşlar inanmıyordu oranların böyle olcağına fenere 2.50 ve altı diyenler vardı.
  • oha fenerbahçeyi baya ezmişler
  • Satılık 5+1 Triplex Villa.
  • oh oh kesin kaybettik bu maçı, böyle oranlar nedense hep deplasman takımına yarıyor.
  • 02 açık oynayın evi arabayı satın basın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İddaa ihalesi ne oldu ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oranlara bak
  • 1 böbrek basıp 3.2 böbrek alabiliyor muyuz?nakit sıkıntısı var da su aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupadaki sonuçtan sonra normal bence bu oranlar. galatasaray herşeyiyle hücum yapacak maçı alacak gözüyle bakılıyor ancak büyük maçlarda saldıran değil akıllı oynayan kazanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

kupadaki sonuçtan sonra normal bence bu oranlar. galatasaray herşeyiyle hücum yapacak maçı alacak gözüyle bakılıyor ancak büyük maçlarda saldıran değil akıllı oynayan kazanır..

Şimdi sen bunu demeseydin Fatih Terim herşeyiyle hücum yapacaktı, bu sözünü hocaya ilettm o da gerçekten çok doğru dedi, cebinden puroyu çıkartıp yaktı ve yavaşça uzaklaştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

kupadaki sonuçtan sonra normal bence bu oranlar. galatasaray herşeyiyle hücum yapacak maçı alacak gözüyle bakılıyor ancak büyük maçlarda saldıran değil akıllı oynayan kazanır..

Şimdi sen bunu demeseydin Fatih Terim herşeyiyle hücum yapacaktı, bu sözünü hocaya ilettm o da gerçekten çok doğru dedi, cebinden puroyu çıkartıp yaktı ve yavaşça uzaklaştı..

sağolasın. umarım öyle bir hataya düşmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Bize çok düşük açmışlar bende 1.80-1.85 bizi bekliyordum konuya yazmıştım fener ile beraberlik oranı eşit 3-3.2 olur diyordum.Bazı arkadaşlar inanmıyordu oranların böyle olcağına fenere 2.50 ve altı diyenler vardı.

1.85 verseydi banko basardım fakat şimdi midemi bulandırdı bu oranlar
  • 100 atıp 175 alma zamanı.
  • Kumar haramdır
  • Böbreği sardım.
  • Ev + temiz kullanılmış bir böbrek satılır
  • çok az ya.. 50 tl vermeyi düşünüyorum G.saray'a
  • Neden bu kadar az 2.00 oran bekliyordum. Evimi satıp Galatasaray'a basacaktım
  • 0 basarım ben bu maça. 3.20 iyi oran.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.