Şimdi Ara

İddaa'dan 5.350 TL kazandım ne yapayım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim arkadaşta tutturdu telefon aldı telefonun her tarafı dağıldı ayakkabı aldı ayakkabı patladı haram para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheLDooN

stuttgart

bunu niye artıladınızki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Dini açıdan düşünüyorsan haram değil. Kimseden çalmadın, herkes kendi rızasıyla oynuyor. Ayrıca yaradan sana akıl vermiş, sende aklınla analiz etmişsin ve kazanmışsın. Asıl sana verilen nimetlerden faydalanmamak günah.

Bilader kendi kafandan nasıl fetva verebiliyorsun ? Ben de oynarım arada küçük miktarlar kazanırım.Bu düpedüz kumar,şans işi.Analiz manaliz hikaye.Bugün barcelona real madrid bile lig sonuncusuna kendi evinde gol atamıyor üstelik tam kadro çıkmasına rağmen.Talih oyunudur bu,tıpkı spor toto,at yarışı,sayısal loto,süper loto v.s gibi.Yasal olunca size kumar gibi gelmiyor tabi.
    Haram bir şeye helal demek,helal bir şeye haram demek adamı dinden çıkarır yapma etme

Herkes kendi rızasıyla oynuyor, sen kimsenin malına göz dikmiyorsun. Sen oynamasan, adam zaten parasını basmış yani kaybettiyse çoktan kaybetmiş oluyor. Senle bir alakası yok.

Hocam bilgin dahilinde olmayan şeyler hakkında helal haram diye konuşma, dinden çıkarsın. Şimdi bir kelimei şahadet getir bitsin bu tartışma.

• xColdplay X kullanıcısına yanıt
    Müslümansan, haram yememek için bir fakire ver. Hem böyle bir davranış kolay kolay yapılmaz bu zamanda. Allah'tan göreceğin mükafaatı düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green105 -- 18 Mayıs 2015; 20:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

eger aklin varsa oynamaya devam etme kar ettiginle kal.
    parayi da ye.devam edersen uzun vadede zarara gececeksin...

Bu arkadaşı dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.
  • ulan hala parayı ver diyorlar

o para kendilerinde olsa çatır çutur yiyecekler, burda klavyeden ötüyorlar
  • Bir elde mojito diğer elde puro yanda ruslar güzel bir gün geçir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheLDooN

stuttgart

Görünce bi güldüm burnumdan sümük geldi
  • Git ve bir oyun bilgisayarı al
  • 1. Iddaa oynamayoi birak
    2. Parayi catir catir ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oran hileleri sayesinde 7000 tl civarı kazandım tamamen oran,analiz oran şikesine bakıyor herşey bugün de mesela konya maçını 0/2 sini aldım 22 orandan
  • Dostum git üst baş yap saat al telefon al ne bileyim bir yere tatile falan git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

Dini inanci olanlara gore bu tur kazanc haramdir ve bu paradan kurtulmam gerekir.
    Bir hayir kurumuna veyahut birine bagislayabilirsin ama bu hayirlardan sevap beklemeyeceksin, alimler bu yonde fetva veriyorlar

Bilmiyorsak yanlis yönlendirmeyelim lutfen.

+1
    Bunu yazmak için girmiştim

• Ya bi sus Allah aşkına, kelime i şehadet getir de bi din tazele. Haramı helal olarak gösteriyorsun. Oyna, kimse sana oynama demiyor fakat helal deme. İddia oynarsan günahkar olursun, iddia helal dersen (Allah korusun) mürted olursun.
  • al bitane pc bide logitek g27
  • Madem kazaninca parayi ne yapacagini bilmiyordun o halde neden oynadin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 18 Mayıs 2015; 23:09:41 >
  • Bana Cs:Go alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Tekrar iddia oyna parayı katlayıp altına lüks bir oto çek
    Eşya almayıp arabanın içinde yaşarsın

Kesinlikle bunu yapma.

Iddaa parasiyla araba alınmaz sakat iştir.Başına ne geleceği belli olmaz.

Kendine kıyafet telefon falan al ama araba kesinlikle alma derim başına illa bir şey gelir çünkü

• LÖSEV:http://www.losev.org.tr/v2/tr/content.asp?ctID=428

TEMA:https://online.tema.org.tr/web_14966_1/member_panel_company.aspx?support_id=4

TSK:http://www.mehmetcik.org.tr/tr/bagis-islemleri/gayrimenkul-bagisi

O paradan hayır gelmez sana, yatırdığın parayı cebine koy fazlasını bağışla. İnan bağışlayınca belki maddi olarak sıkıntıya gireceksin ama ruhsal olarak rahatlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A8E2CFA1 -- 18 Mayıs 2015; 23:16:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.