Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 45 gün ne ya normal schengen başvurusu nu yaptınız ? İdatadan sorgulatınca ne diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercek2023 G kullanıcısına yanıt
    45 gün normal değil , şuanda 4-5 ocak başvurularına bakıyorlar , idatadan sordurun mutlaka gelmiştir..

Almanya da kiralık araç nasıl bulunur ? Yardımcı olabilecek biri var mı???

• Turistik vize için başvurdum zamanım olmadığı için bi acente aracılığıyla yürütüyorum işlemleri takipten baktım hala konsoloslukta görünüyor bnde anlamadım dün dilekçe verdim bakalım cuma günü cvp verilecekmis

• arkadaşlar merhaba, pasaportum 2 gündür kargoda görünüyor fakat ne kargodan ne de idatadan herhangi bir sms almadım, dolayısıyla elimde kargo takip numarası da yok. bu durum normal mi?

• Hocam ne zaman başvurunuz? Salı günü 4 üne bakıyorlar hiç mi ilerlememişler

• Arkadaşlar İstanbul üzerinden başvuru yapanlat kaç günde sonuçlanıyor acaba? Tecrübesi olan var mı. Genelde antep, trabzon ve ankara başvuruları yazılmış

• Merhaba arkadaşlar, 17 Ocakta başvurmuştum bugün tam 10 gün oldu ve telefonuma mesaj geldi başvurunuz İDATA'ya gelmiştir diye. Gidip alıcam 3-4 saat sonra kabul mu red mi yazarım buraya ama sanki red yedim gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLamar1907 -- 27 Ocak 2017; 14:0:2 >
  • Hangi şehirden başvurmuştun

• tarantula50 T kullanıcısına yanıt
    İzmir / Alsancak

• 3 Ocak başvurum Nihayet sonuçlandı.. 104 Günlük vize vermişler.. talep ettiğim tarihler geçmişti o konuda rahatsızdım.. fakat 26'sında başlatmışlar vizeyi.. sonuç olarak : en sancılı vize beklemesini yaşadım.. 17 iş günü..
  • Arkadaşlar konsoloslukla konuştum şu an 10 ocak başvurularını inceliyorlar. 10 ocak civarı başvuranlar önümüDeki hafta başında pasaportlarını alırlar sanırım.

• Selamlar. Hangi konsoloslukla konuştunuz acaba

• Anladığım kadarıyla her konsolosluktaki yoğunluk farklı. Yazan arkadaşlar hangi şehirden başvurduklarını yazarlarsa okuyanlar için çok faydalı olur

• Arkadaşlar başvurum onaylanmış 1 Mart - 25 Mayıs istemiştim, 9 Hazirana kadar vermişler. Başvurudan 10 gün sonra elime aldım vizemi. Aile ziyareti vizesi, başvuru yeri İzmir

• Ben ankaradaki büyükelçilikle konuştum.

• turistik vize ile ziyaret amaçlı vizenin farkı ne oluyor?12 mayısta 15 günlüğüne almanyaya gideceğim eğer bir farkları yoksa akrabalarım davetiye ile uğraşmasın turistik vizeye başvurucam.herhangi bir avantajı dezavantajı var mı acaba?

birde mayıs seyahatim için vizeye şimdiden başvursam erken mi olur?
  • Hocam fark ne bilmiyorum ama mümkün olan en erken tarihte başvur 15. İş günü daha yeni incelemeye başlamışlar gidişim 2 şubat. Ucu ucuna yetişecek herhalde çok ağır ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriyus95 -- 27 Ocak 2017; 17:4:1 >
  • Arkadaşlar meraba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.

23 Haziranda almanya vizesine başvurmak istiyorum kuzenimi ziyaret ve tatil için, kuzenim almanya vatandaşı ve davetiye yollucak. Benim üzerimde 3 adet tapu 2 adet araç ruhsatı var ama bunların hepsi yeni tarihli daha 1 ay oldu. Babamın şirketinde çalışıyorum ara ara ama sigortam yok eski tarihli sigortamda yok. önümüzdeki 4-5 ay boyunca her ay hesaba 5 bin tl kadar kira geliri yatıcak.suan hesapta 15-20 bin var ve hesap yeni tarihli daha 1 ay oldu ve hazirana kadar hareketlilik olucak sürekli. Kuzenim orda calısıyor kendi adına evi vs. yok.. İlk schengenim olucak, 2009 yılında macaristan vizesine basvurmustum ama red yemistim. 8 yıl sonra yine şimdi başvuracağım. Vize sürecim nasıl geçer ve önerileriniz nedir şimdiden arkadaşlar ?
  • Seyahatinize 90 günden fazla varsa kabul etmiyorlar başvuruyu.

Turistik başvurursan, otel rezervasyonu vs. yapman lazım booking.com vb. bir yerden. Onun dışında bir farkın olduğunu düşünmüyorum.
  • tarantula50 T kullanıcısına yanıt
    Ben akrabamda kalicagim icin otel rezervasyonu yok yani davetiye almam zorunlu sanirim

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.