Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan var bana aracı olan acenta söyledi hocam Almanlar malum belli olmuyor ki aracı olan kurum bana baban devletten mi geçiniyor dediğinde yok full sigortalı ve bitanede Yen'i firma açtı dedim nasip dedi inşallah olur dedi ya benim bugün tam 22 gün oldu transfer oldu acenta aradı dedi transfer olmuş cuma en geç Pazartesi sonucu öğreniriz dediler bu acenta kuzenimi İngiltere'ye yollamıştı 6 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazlumgurbuz23 -- 25 Ocak 2017; 23:11:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bizi aydınlatacak bi arkadaş bi abi çıkamadı be 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 10 unda başvurdun gidişim 2 sinde. Yetişmeme ihtimali var. 15 bin lira kendi param var ailem sponsor babam 22 yıllık memur odtü öğrencisiyim ilk schengen vizesini 1 günde almıştım 22 günlük 1.5 ay geçerli. Bu 2. olacak cidden vakit geçtiği için reddederlese yazık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinaneke S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sinan , vizen kaç günlük geldi ? Bize bilgi verirmisin , bize de fikir olur .. Başvuru tarihi geçmiş kişiler var
  • Sezo87 S kullanıcısına yanıt
    Uçuş tarihim kadar vize veriyorlar , böyle saçmalık mı olur ? En ufak iş aksamasında vize yanıyor..Konsolosluktan beni aradılar , başvuru sayfasında ziyaret süre talebiniz kısmına ben uçuş tarihimi yazıyordum .. Bayan herkes aynı hatayı yapıyor, o kısma ne kadar vize süresi istediğinizi yazın dedi .. 2 seneyse 2 sene ... Bakalım dediğini yaptım , vize geldiğinde göreceğiz, transfer de şuanda ...
  • Senin ne oldu kardeşim bi gelişme var mı ?

• Maksimum 15 gün yazıyor konsolosluk sitesinde ama herkes 1 ayda anca almış. Başvururken buna dikkat etmek lazım demek ki. İnşallah normal süresine döner en kısa zamanda.
  • Aynen öyle kardeşim benim Hale'n transfer yazıyor vize alanlar varmı ocak ayında başvuranlardan 😩

• Vize istediğin tarih geçmesine rağmen verdiler değil mi vizeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriyus95 -- 26 Ocak 2017; 13:12:20 >
  • Ve benim ki İdata ya gelmiş yarın sabah alacaklar arkadaşlar dua edin 🙏 😐

• Merhaba Arkadaşlar ,

Çok şükür vizemi aldım ( 2 senelik ) şimdi buradaki soruları cevaplayayım tek tek ,

1- Ziyaret süresi geçtiği için üzülenler üzülmesin , vizeyi inceleme tarihinden sonraki sürede veriyorlar. Yani ziyaret tarihim geçti diye üzülmeyin . Vize yeni tarihli geliyor . Bende böyle oldu .

2- Ben bundan önce 3 defa shengen aldım , hep kısa süreli , uzun süreli almanın püf noktasını söyleyeceğim .
    Başvuru kısmında talep edilen vize süresi kısmına , mutlaka 2 veya 5 sene yazın 25 nolu soru . Farkı göreceksiniz. Tecrübe uzun süren kazıklardan sonra kazanılıyor.Boşa her seferinde vize masrafı bayılmayın , paranız cebinizde kalsın .

3- Ortalama vize ulaşma süresi 24 Gün sürüyor Gaziantep idata

Sorunlarınız varsa cevaplayabilirim , teşekkür için dua etmeniz yeter

• Seyahat amacım inandırıcı gelmemiş diye red etmişler

• Ben otel rezervasyonuyla başvurdum siz davetiye mi aldınız otel rezervasyonu mu

• Davetiye ile başvurdum hocam

• Ben şimdi itirazda bulunayım mı

• Gitmek istiyorsan macaristandan başvurabilirsin. Eylül ayında bana ilk vizem olmasına rağmen 1 günde 1.5 aylık vize çıkartmışlardı ordan wizz airle dortmunda 75 80 liraya geçebilirsin. Almanya daha çok önceden schengen vizen olup olmamasını baz alıyor internete yazdıklarına göre.

• Baban davetiye yolladığı için kaçak kalacağını düşünmüş olabilirler. İtirazdan da sonuç çıkmazsa macaristan italya ya da yunanistanı deneyebilirsin

• İşsiz gözüküyorum sıkıntı çıkar mı

• Merhabalar hocam ankarada idata almanya ofisinden 15 aralıkta vize başvurusu yaptım ve hala bi sonuç yok yorumlardan okuduğum kararıyla benden sonraki tarihlerde başvurup onay alanlar olmuş bu nasıl oluyor ümidi kesmelimiyim acaba biri bişey dese 45 gün oldu az bu süre değil olumlu veya olumsuz bi sonuç yok hiçbirşey anlamadım daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu acaba

• Ekonomi/Fiyat/Alım gücü karşılaştırması:

UYARI: Fiyat karşılaştırması yaparken yanılmamak için Euro'yu Türk Lirasına çevirmeyiniz. 100 EUR olan bir ürünün Türkiye de 100 TL'ye satılıp satılamayacağını düşünün. Hesabı bu şekilde yapın. Aksi taktirde yanılırsınız.

Almanya metro market fiyatları

Ürün türüne göre haftalık katalogları indirip fiyatları inceleyebilirsiniz. (Türkiye de ki metro gross market katalogları ile fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Almanya da steak yapmayanı dövüyorlar.)

https://www.metro.de/

-

Almanya'nın iki popüler otomobil ilan sitesi (Almanya'nın sahibinden com u)

Arabaların gerçek fiyatına bakabilirsiniz. (Araba son derece değersiz bir taşıt.)

http://www.mobile.de/tr/

www.autoscout24.com.tr
    Avrupanin Sahibinden Satilik Ikinci El ve yeni oto pazari - AutoScout24
    https://www.autoscout24.com.tr/?genlnk=foot&genlnkorigin=de-all-all-home

İki otomobil sitesinde de Türkçe dil desteği mevcut. Menü simgesine basınca dil değiştirme seçeneği gözüküyor.

Para birimi dönüşümü kesinlikle yapmayın. 1 EUR = 1 TL, €100 = ₺100 olarak düşünün.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.