Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederi hocam sağolasın... Aklımda kaldı konsoloslukmu falan diye iyiki de duymamışım😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rukert R kullanıcısına yanıt
    26 ocak istanbul Harbiye başvurum bugün sonuçlandı. Şehir dışında olduğum için pasaportu alamadım. Yarın gidip alacağım. Sonucu da burdan paylaşırım yine.Bakalım vize yi aldık mı alamadık mı.Sizin kide yarın sonuçlanır sanırım.

• RESNE Hayirli olsun cok sevindim. valla beni yiktilar daha kurula cikmamis benim evraklar sadece parmak izi verdiler hic bi bilgide belirtmediler. sabirsizlikla bekliyorum ucak rez. im ayin 6 sina umarimyetistirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RESNE

26 ocak istanbul Harbiye başvurum bugün sonuçlandı. Şehir dışında olduğum için pasaportu alamadım. Yarın gidip alacağım. Sonucu da burdan paylaşırım yine.Bakalım vize yi aldık mı alamadık mı.Sizin kide yarın sonuçlanır sanırım.

1 haftada sonuçlanmış çok iyi. ben 27 ocak kadıköyden başvurdum beklemedeyiz. umarım vizeni almışssındır.
  • BuRaK_1984 B kullanıcısına yanıt
    Umarim yarin bizlere de yanit gelir. Senin guzel haberlerini bekliyor olacagiz

• Arkadaşlar merhaba,
    26.01 istanbul harbiye den Ben (daha önce bir shengenim var) eşim , 1,5 yaşında kızım , eşimin annesi ve dayısı başvuru yapmıştık.02 .02 şubatta sonuçlandı.
    Uçak bileti tarihine göre vizelerin tümünü onaylamışlar. Bana 10 gün diğerlerine 25 günlük vize vermişler. işin komik tarafı multi vermişler.
    Mayısta fuar için tekrar gideceğim tekrar uğraşıcağız.
    Neyse kısa sürelide olsa vizeyi aldık. Umarım bekleyen herkesin vizesi kolayca onaylanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RESNE

Arkadaşlar merhaba,
    26.01 istanbul harbiye den Ben (daha önce bir shengenim var) eşim , 1,5 yaşında kızım , eşimin annesi ve dayısı başvuru yapmıştık.02 .02 şubatta sonuçlandı.
    Uçak bileti tarihine göre vizelerin tümünü onaylamışlar. Bana 10 gün diğerlerine 25 günlük vize vermişler. işin komik tarafı multi vermişler.
    Mayısta fuar için tekrar gideceğim tekrar uğraşıcağız.
    Neyse kısa sürelide olsa vizeyi aldık. Umarım bekleyen herkesin vizesi kolayca onaylanır.

Gözün aydın darısı vize bekleyenlerin başına.
  • 27 sinde basvuranlar sabirsizlikla beklemekte :)) varmi 27 sinde basvuran sevgili arkadaslar bi haber bende daha ses yok hala konsoloslukda gözüküyor
    maalesef hala ses yok konsoloslukta yazıyor.
  • Rukert saat basi idata dan kontrol ediyorum ins bugun sonuclanirda aliriz peki transfer yazdiginda ne zaman idatanin eline geciyor biliyormusun ? bugun sonuclansa yarin alabilirmiyiz acaba
    arkadaşlarım Kasım da vize almıstı. İnternet sitesinde Transfer yazısını gordukten sonra cep telefonlarına mesajda gelmıstı, gidip almışlardı. 6 aylık ve 3 aylık vızeler almıslardı
  • su anda transfer yazıyor
    bakalım ne zaman bahariye de olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rukert

su anda transfer yazıyor

Harikasin Rukert Cok sevindim insallah vizeyede onay cikmistir bende mlsf hala konsoloslukda yaziyor depresyona girdim resmen :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rukert

su anda transfer yazıyor

aynı tarihte aynı yerden başvurmuşuz. sabah ilk başvuru yapanlardanım. konsoloslukta yazısı transferemi döndü sende?
  • sıkıntı yapma emınım sizinki de kısa surede sonuclanacaktır ,bakalım vize verecekler mi bana,
    bilgi paylaşıyor olacagım
  • idata Yarin 12 ye kadar acik Rukert geciktirmeden alda bizi bilgilendir :)
  • Sevgili arkadaslar banada cevap geldi yalniz transfer yazmiyor iDATA İade yaziyor... ve telefonumada mesaj geldi suanda pasaportum idatadaymis lütfen dualarinizi eksik etmeyinde onay cikmis olsun vizeye :) yarin harbiyeden pasaportunu alacak varmidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK_1984

Sevgili arkadaslar banada cevap geldi yalniz transfer yazmiyor iDATA İade yaziyor... ve telefonumada mesaj geldi suanda pasaportum idatadaymis lütfen dualarinizi eksik etmeyinde onay cikmis olsun vizeye :) yarin harbiyeden pasaportunu alacak varmidir :)

hayırlı olsun umarım vizeyi almışssındır. sonucu paylaşırsın
    İnsaallah vizeni alirsin

• cicey2 C kullanıcısına yanıt
    Evet yazi transfere dondu. Sanirim sonraki asama idata iade olmasi gerekiyor ve telefona mesaj gelmeli

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.