Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.264
Cevap
208
Favori
807.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi gözün aydın... benimki dün bu saatlerde transferdi hala öyle... muhtemelen yarın idata ya gelir. Seninki de bu hesaba göre cuma gelir gibi... tabi bunlar sadece tahmin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kriyus95 K kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bu iDATA Almanya konsolosluğunda mi yakınlarında mi anlayamadım

• Sinaneke S kullanıcısına yanıt
    çok sağol Sinan ,

tabiki de varsayım , bundan önce 2 defa daha almanya vizesi aldım .. Vize tarihlerim hep uçuş tarihimle aynı verildi.. Bunda uzun istedim bakalım ne gelecek ..
  • Benim vize gelmiş Antep idata ofisinde şuan. Yarın gidip alacağım. Darısı başına artık emre. Transfer süreci 2 gün sürüyormuş. Öğrendik bu sayede.

• 2 Ocak turist vizesi başvurum hala sonuçlanmadı. Hala beklemekteyim.. Dün Alman konsolosluğuna mail attım. Bu sabah cevap yazdılar : Pasaportunuzu yarından sonraki günlerde IDATA dan sorgulayabilirsiniz yazmışlar.. yani 2 gün sonra kargoya mı verilecek demek oluyor? işin ilginci vize istediğim tarihler geçti (20-24 Ocak yazmıştım vize istenen tarihe.. yani 1 haftalık vize çıkarsa bir işe yaramayacak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 25 Ocak 2017; 16:57:31 >
  • Sezo87 S kullanıcısına yanıt
    2 ocak ta hangi şehirden başvurdunuz ?

Ben de aynı durum var , vize istediğim tarih geçti ... Bu durum da ileri bir tarihe ertelerler mi ? Yoksa geçmiş tarih mi gelir belirsiz ... Ayrıca konsolosluğa şikayet ettim , vize süresini ziyaret sürem kadar veriyorlar...Ben 2 seneliğe başvurduğum halde.
  • canemre27 C kullanıcısına yanıt
    Izmir den basvuru yaptım bir aracı kuruluş ile. Daha önce 2 vize aldım ikisinde de bu kadar uzun sürmemişti. Yani istediğim tarihler geçti.. o tarihlerde 1 haftalık vize gelirse boşuna aldığım bir vize olacak.. umarım size de bana da en az 1 aylık çıkar.. siz nasıl ve neyi şikayet ettiniz Konsolosluğa?

• Benimde aynı durum oldu Hocam 20 ocak gidiş tarihim ve bugün bakdığımda transfer yazıyordu genel anlamda sıkıntı var ben 3 ocakta başvurmuşdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazlumgurbuz23 M kullanıcısına yanıt
    3 Ocak ta cidden bir sıkıntı varmış :) tek değilim demek bu konuda ;) inş en kısa zamanda gelir

• Pek umudumda kalmadı ilk vizem Olacaktı bu ama olmaz gibi gözüküyor 🙂

Siz yine de umudunuzu kaybetmeyin..belli olmuyor vize işleri.. geldiğinde pasaport ve vize yazın buraya :)

• Yazarım benim okul geçen yıl bitti üniye hazırlanıyorum Hocam babam yurt dışında davetiye yolladı bankada 5000 tl artı 500 Euro gösterdim ondan sonra babam da dilekçe yazdı tüm masrafları bana aittir diye maaş bodorlarını falan yolladı sponsor oldu sizce bunda umut varmı Hocam 🙂 Onlarda biliyordur yani okul bitttikten hemen sonra çalışılmayacağını

• Yardımcı olan yokmu içim içimi yiyor desem yeridir ya bi tatil yapacaz bi dünya stres yaşadık ya nasıl iş

• İdataya başvururken ne zaman sonuçlanır diye sormuştum. O belli olmuyor hatta bazen sizin belirttiğiniz tarih geçtiği için red veriyorlar demişti. Aldıktan sonra red veya kabul aldığınızı yazarsanız ona göre gidiş tarihi yaklaşıp daha vizeyi alamayanlar yeni uçak rezarvasyonu yapıp gidiş tarihlerini geriye atabilirler belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriyus95 -- 25 Ocak 2017; 22:48:17 >
  • kaç gündür bende bu siteden takip ediyorum aklıma takılan bir soru olduğu için yazıyorum
    "transfer" yazmadan direkt gelmiyor mu vize yani ı data ya geldi yazmıyor
    bi de tansfer yazanlar saat kaç gibi yazıyor bu yazı yani sisteme kaç gibi girişte bulunuyorlar ki??
  • Genelde 13:30 dan itibaren sonuçlanan evraklar konsoloslukdan transfer diye çıkıyor konsolosluğu aradığımda böyle söylediler @matgvz

• Normalde vize sonuçlanması için yasal süre 15 iş günü. Telefonda bunu söylediğimde Kasım ayında konsolosluk tadilat vardı yoğunluk ondan kaynaklanıyor diye saçma sapan bi cevap verdiler. Bununla ilgili herhangi bir uyarı koydunuz mu nerden tadilat olduğunu bilebilirim diyince bize akıl vermeyin beyefendi dedi görevli. Google bile 15 iş gününde çıkmayan vize yazınca almanya vizesi çıkıyor. Yapacak bir şey yok mu bu konuda

• Ya şimdi benim durumumda vize almak zormu yardımcı olurumusunuz??

Yani belgeleriniz eksik değil ve banka hesabı da epey yeterli gözüküyor. Normal şartlarda almanız gerekir sponsorunuz da var.. ama bir arkadaş belirtilen tarihler geçince red verebiliyorlar yazmış.. yani sırf belirttiğimiz tarihler geçti diye red verirlerse çok yazık olur.. daha önce başvuru yapıp ve belirttiği tarihleri geçen arkadaşlar var mı acaba forumda?

• Sizin kaç gün oldu hocam

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.