Şimdi Ara

Icra Ve Kapak Hesabi Lutfen Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 yilinda bir egitim kurumuna 1400 lira borcum vardi.Egitim kurumu 15 temmuz olaylari sonrasi khk ya devredildi.2018 de eve faiz binmemesi icin tebligat gelmis ve bundan benim yeni haberim oldu.Gecen hafta da eve ihbarname geldi ve kagitta yazan ibana faiziyle 1630 lira parayi yatirdim.sonra arastirdigimda adliyeye gidip kapak hesabi yaptirmam gerektigini okudum.Internette kapak hesabi hesaplama aracindan hesap kapama tutarini 101 lira olarak hesapladim.Baska bir sitede avukatlik ucretide yatirilmali gibi bir cumle yaziyordu.bana simdi 100 kusur lira mi kapak hesabi cikar yoksa avukatlik ucretiyle 1000 i bulur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İcra dairesi hesaplasin en doğrusunu onlar hesaplar. İki dklık iş zaten. Takipte avukat varsa vekalet ücreti de vardır yoksa yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lawyer066 L kullanıcısına yanıt
    Alacak e devlette avukat olarak gozukuyor.kapak hesabi sonucu odeyecegim tutar 600 liralari bulmaz degil mi

• Sadoo54 S kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi icra dairesi hesaplayacak ödeme emrini görmeden bir şey söylemek yanlış olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • icra dairesine hesap yaptırın
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    Yarin gidicem de meraktan kafamda ortalama bir rakam olsun istedim.Peki borcun ana tutatini faizi ile dedikleri hesaba yatirdim.Vekalet ucreti dosya ucreti vs odemezsem eve 1 haftaya haciz mi gelir

İlk ödemeler faiz ve fer'ilere sayılır, ana paraya değil. 600 TL vekalet ücreti, yaklaşık 100 TL de masraf çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ödeme emrininin fotoğrafını gönderirseniz hesaplama yapabiliriz.
  • Legum Magister kullanıcısına yanıt
    sertosman S kullanıcısına yanıt
    Tutari ogrendim ilginize tesekkur ederim bir diger sorum ben bu ek masraflari ve vekalet ucretini kapak hesabi yaptirmayip odemezsem ne olur?Ana para ve faizi yatirdim gelen tebligatta 7 gun icinde odeme yapilmasi gerektigi yaziyor.Direkt hacize mi gelirler?Ve bu durum sicilimde olumsuz bir durum yaratir mi?Borclu oldugum yer banka degil sonucta khk ya devredilmis egitim kurumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadoo54 -- 17 Mart 2020; 21:50:32 >
    Ödemezseniz dosya kapanmaz. Bu nedenle;
    1- Evinize gelinerek fiziken haciz işlemi yapılabilir
    2- Sigortalı olarak çalışıyorsanız maaşınıza haciz konabilir.
    3- Banka hesaplarınız üzerine haciz şerhi işlenebilir.
    4- Taşınmaz ve araçlarınız üzerine haciz şerhi işlenebilir.

Bunun dışında bankalardan kredi kullanmak istediğinizde icra takibi nedeniyle olumsuz cevap alma ihtimaliniz çok yüksek olur.
    Ayrıca ödeme emrini tebliğ aldıktan sonra 7 gün içinde ödeme yaparsanız icra vekalet ücretini 600 değil 450 olarak ödersiniz.
  • Legum Magister kullanıcısına yanıt
    Ahhh ahh gidip halledim yarin o zaman tebligat elime geceli yarin tam 1 hafta olacak 450 lira olayini soylemeniz cok iyi oldu tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.