Şimdi Ara

Ico and Shadow Of Colossus Collection’ın İçerik Detayları Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ico and Shadow Of Colossus Collection’ın İçerik Detayları Açıklandı

SCEA , ICO ve Shadow Of Colossus’un merakla beklenen sürümü ile ilgili bonus içeriğinin ayrıntılarını duyurdu.

PlayStation Store’dan Ico ve Shadow Of Colossus’a ait Dinamik Temalar’ı indirmek için kod.

– Team Ico tarafından yapılan ve en çok beklenen oyunlar arasında olan The Last Guardian oyununa ait bir sürü özel video içerikleri.

Unutmadan belirtelim , ICO ve Shadow Colossus’un HD versiyonları 22 Eylülde Japonyada , Amerikada 27 Eylülde ve 28 Eylül’de Avrupada çıkacak. Oyunda 1080p desteği yanında Trophy desteği ve 7.1 surround. ses , stereoskopik 3D destekli olacak.

• Tüm beklenen bomba oyunlar eylül, ekim ve kasımda çıkıyor. Hangisine para yetiştireceğiz, ne ara oynayacağız anlamadım ki. Koskoca bir yaz dönemini sallamışlar anlaşmış gibi.
  • Arro !!!
  • shadow of the clousses'i uzun aramalarım sonucunda bulmustum ma pek beğenmedim.grafikler ps2 içim iyi olsada günümüzden çok daha geride.ico yu ise hiç oynamadım.
    1080 p desteği ile sevenlerine bir nostalji yasatacaktır
  • Eylül ayına kadar beklemede olan bütün oyunlarla filmleri temizlemem lazım.
  • nesil biterken last guardian'ın beklenen videoları remake sürümlerle düşüyor :) ona da şükür, her türlü bekleriz de inzibatlar gelmeden çıkar ueda reyiz oyunu. oynamadan gidersem iki elim yakanda
  • Oyun demeyin lütfen, onlar birer sanat eseri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Oyun demeyin lütfen, onlar birer sanat eseri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryy22 -- 21 Temmuz 2011; 19:58:45 >
  • PSN'den ayrı ayrı indirilebilecek mi acaba bende zaten Shadow of the collossus var bir daha aynısına para vermek istemiyorum
  • iyi oldu bu oyunların tekrar çıkması. ps2 varken herkesin çok övduğu bu oyunları oynama fırsatı bulamamıştım. bu ve sh collection en çok beklediklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Oyun demeyin lütfen, onlar birer sanat eseri.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Tüm beklenen bomba oyunlar eylül, ekim ve kasımda çıkıyor. Hangisine para yetiştireceğiz, ne ara oynayacağız anlamadım ki. Koskoca bir yaz dönemini sallamışlar anlaşmış gibi.

Onların bu holiday sezonları varya, alış veriş çılgınlığının yaşanıyor falan; sanırım o döneme denk getirmeye çalışıyorlar. Bizim gibi yazı tatilde geçirdiklerini sanmıyorum, Avrupa'da ve Kuzey Amerika'da hala tatil olmayan okullar var.
  • Hadi çıksın artık da nasıl çıkarsa çıksın, kaç yıldır bekliyorum 3 oyunu...
  • Yahu insan 1 tane resim koymaz mı be.

Bu sene sadece 4 oyun alacağım ufak ufak atıyorum köşeye.

METAL GEAR SOLID TRILOGY HD
    ICO - COLOSSUS HD
    ELDER OF SCROLLS 5 SKYRIM
    BATTLEFIELD 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.