Şimdi Ara

iCloud'u tavsiye eden var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resim yedekleme icin kullanicam. Yedeklenen fotografi telefondan silince icloud'dan siliyormus boyle bir sey varsa kullanamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senkronize çalışır yani eninde sonunda silinir.
  • hic ugrasmayin bence. direk google photos'a yedekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Senkronize çalışır yani eninde sonunda silinir.

Çok saçma yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: United States

quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Senkronize çalışır yani eninde sonunda silinir.

Çok saçma yahu

iCloud bütün cihazlarımızın aynı çizgide ilerlemesi için var. Bu nedenle saçma değil, amacımıza uygun değil. Yedekleme üstüne fotoğrafı silip yedek alırsanız haliyle albümün son halini yedek alacaktır. Yani sildiğiniz fotoğrafın eklenmediği bir yedek.

• icloud kapalı bende. Fotolarımı harici hdd'de yedeklerim. Ayrıca Mega.nz bulut hesabı kullanıyorum. Oraya da atıyorum. Beleş 50gb mis gibi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yandex disk çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben uzun süredir kullanıyorum. 2006 dan beri olan bütün arşivim orada. Galeriden ara ara açıp bakıyorum. Eşe dosta eski fotolarını gönderiyorum. Bence gayet kullanışlı. Daha önce enparadan şimdi cepteteb den %50 iade ile makul fiyatlarda. Ayrıca cloud olarak da dosya ekliyorum.

• bende teli aldığım andan beri kullanıyorum. kesinlikle cankurtaran diyebiliriz. 50 gb depolama alanı yetiyor şu anda. aylık 3 tl veriyorum. silinme olayına gelirsek, telinden sildiğin bir resim icloud'dan silinmez. ayrıca icloud'a girip silmen gerekir. ancak icloud'dan sildiğin bir resim anında telefonundan ve diğer apple cihazlarından da silinir. (yedek tutmayacaksa telinde de tutmayacak düşüncesi).

olayın mantığı şu zaten. insanlar bulutu neden tercih ediyor? telefonlarında yer kalmadığında telden istediklerini silip telefonda yer açmak için. eğer aynı anda icloud'dan siliniyor olsaydı "yedekleme" denen şey olmazdı. yedek demek istediğin zaman istediğin yerden önceki (silinmiş/silinmemiş) verilerine ulaşmak demek.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

bende teli aldığım andan beri kullanıyorum. kesinlikle cankurtaran diyebiliriz. 50 gb depolama alanı yetiyor şu anda. aylık 3 tl veriyorum. silinme olayına gelirsek, telinden sildiğin bir resim icloud'dan silinmez. ayrıca icloud'a girip silmen gerekir. ancak icloud'dan sildiğin bir resim anında telefonundan ve diğer apple cihazlarından da silinir. (yedek tutmayacaksa telinde de tutmayacak düşüncesi).

olayın mantığı şu zaten. insanlar bulutu neden tercih ediyor? telefonlarında yer kalmadığında telden istediklerini silip telefonda yer açmak için. eğer aynı anda icloud'dan siliniyor olsaydı "yedekleme" denen şey olmazdı. yedek demek istediğin zaman istediğin yerden önceki (silinmiş/silinmemiş) verilerine ulaşmak demek.

iyi forumlar.

iCloud'a attigim resimi telefondan sildigim zaman iCloud'dan silinmiyor mu yani?

Bir de iCloud resimleri galeride ayri bir klasor olarak mi gosteriliyor yoksa hepsi film rulosunda karisik mi goruntuleniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: United States

quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

bende teli aldığım andan beri kullanıyorum. kesinlikle cankurtaran diyebiliriz. 50 gb depolama alanı yetiyor şu anda. aylık 3 tl veriyorum. silinme olayına gelirsek, telinden sildiğin bir resim icloud'dan silinmez. ayrıca icloud'a girip silmen gerekir. ancak icloud'dan sildiğin bir resim anında telefonundan ve diğer apple cihazlarından da silinir. (yedek tutmayacaksa telinde de tutmayacak düşüncesi).

iyi forumlar.

iCloud'a attigim resimi telefondan sildigim zaman iCloud'dan silinmiyor mu yani?

Bir de iCloud resimleri galeride ayri bir klasor olarak mi gosteriliyor yoksa hepsi film rulosunda karisik mi goruntuleniyor?

telefondan silersen iCloud'dan silinmez kardeşim. dedim ya mantık yedeklemek zaten.

resimler iCloud'da tarih sırasına göre görüntüleniyor. sanırım daha hiç girmedin iCloud'a :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.