Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Ocak 2024; 23:10:12 >

• Hiç ayağa kalktın mı şahsen sarhoş olduğumu ayağa kalkana kadar anlamam.
  • 2litre bira artı 1 duble votka içip sarhoş olmamıştım üzülmüştüm ben niiye sarhoş olanıyorum diye :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomnyak_37

2litre bira artı 1 duble votka içip sarhoş olmamıştım üzülmüştüm ben niiye sarhoş olanıyorum diye :(

4 bira ve 1 duble vodka, normaldir.
  • V.Vasquez V kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

Hiç ayağa kalktın mı şahsen sarhoş olduğumu ayağa kalkana kadar anlamam.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 20 Ocak 2024; 23:9:57 >
  • bana oluyor bu. yanımda çabuk sarhoş olan bir arkadaşım varsa kesinlikle sarhoş olamıyorum. ama içmeyi bilen adamlar oldukça kendimi salıyorum direk, hatta 3 bira 1 tekiladan sonra bile sarhoş olmuşluğum vardır. bu işler biraz psikolojik, sarhoş olmayı istemekle alakalı.
  • Aç karnına ve susamışken içersen ilk doublede yumuşarsın...Hayvan gibi yersen içkinin yanında,zor sarhoş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5shot tekila + 5bardak votka(hızlı)

sonuç:hangover, kendi üstüne kusmak , evdekilerin seni dışarı atıp sabaha kadar tuvalette uyuman..
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Aç karnına ve susamışken içersen ilk doublede yumuşarsın...Hayvan gibi yersen içkinin yanında,zor sarhoş olursun.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 20 Ocak 2024; 23:9:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwe.

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Aç karnına ve susamışken içersen ilk doublede yumuşarsın...Hayvan gibi yersen içkinin yanında,zor sarhoş olursun.

İçmeden bir saat önce bir buçuk pide yemiştik. Meze de baya boldu o yüzde olabilir diyorsun yani.

O yüzden olabilir demiyorum o yüzden olur,eşit ağırlıkçı veya sözel falansın herhalde azıcık mantık yürütürsen anlarsın zaten neden öyle dediğimi.Yani alkolün ne oranda ve saf emildiği önemli.

• 2 saat önce 2 efes ve 1 efes extra içtim cipsli süper di hiç bir zaman sarhos olmadım bünyem dayanıklı

• Keyfi için içen adam kolay kolay sarhoş olmaz ama üzüntülüyken iç 1 bardak bile sarhoş eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Keyfi için içen adam kolay kolay sarhoş olmaz ama üzüntülüyken iç 1 bardak bile sarhoş eder.

+ kesinlikle katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.