Şimdi Ara

içip içip konuşuyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde medyada oldukça sık gündeme gelen Quaresma- Baros takası ile ilgili açıklamalarda bulunan Seyit Ateş şöyle konuştu:

"Querasma- Baros takası için Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak vasıtası ile resmi olmayan bir teklif yaptı. Fakat ben bu teklife kendi düşüncem olarak karşı çıkıyorum. Eğer Galatasaray Baros'u bize vermek istiyorsa tüm alacaklarını ödesin, bize öyle versin. Ayrıca yine Quaresma'yı almak istiyorlarsa da 15 milyon Euro parayı getirsinler alsınlar." şeklinde konuştu.

• Kovmak isteyip kovamadıkları, satmak isteyip aldıkları fiyattan kesinlikle satamayacakları, oynatmak isteseler yıllık ücretini karşılayamayacakları bir futbolcuyu ne yapacaklar çok merak ediyorum... Kaldı ki bu saatten sonra Q7 gel oyna deseler adam oynamaz... Kulübün çaycısının bile Q7'yi istemiyoruz dediği bir ortamda 15 Milyonu bırak 1,5 Milyona anca satarlar...
  • Harbiden bu aralar kafalari bi hos olmus..stadimiza da gelmeyin diyolar... Nerdeyse biz oynamiyoruz diyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kovmak isteyip kovamadıkları, satmak isteyip aldıkları fiyattan kesinlikle satamayacakları, oynatmak isteseler yıllık ücretini karşılayamayacakları bir futbolcuyu ne yapacaklar çok merak ediyorum... Kaldı ki bu saatten sonra Q7 gel oyna deseler adam oynamaz... Kulübün çaycısının bile Q7'yi istemiyoruz dediği bir ortamda 15 Milyonu bırak 1,5 Milyona anca satarlar...

+1 İbretlik bir yazı dostum bravo
  • 15m euroluk adamı ne demeye takıma almıyorsunuz diye sorarlar adama.
  • Teknik direktöründen yönetimine kadar, dahada içine etmezler inşallah Beşiktaş'ın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecen seneden sonra, yazin yaptiklari rezilliklerden sonra ben besiktas ile bir gram alisveris yapmam.

sonucta onlarda sikeci takim. birde sahte evrak duzenliyorlar korkulur bunlardan....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.