Şimdi Ara

Icimizden halledeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamza hocaya gore:Melo giderse o bolgeyi de icimizden biriyle dolduracakmisiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasil bir icimiz varsa dinleyen de bizi barca,porto ya da dortmund zannedecek.hala sacma sapan 20 yil oncesinin hamasi diliyle konusuyor.umarim biran once lig baslar da 10.haftada istifa edip gider.

• gs tv spikeride yekta forması giymiş, yektanın göbeği bile doldurur melonun yerini dedi

yerlisevicilikte çığır açtı adamlar yakında ırkçılığa level atlayacaklar

•  Icimizden halledeceğiz

• İçimizi çürüttün içimizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehalet kokan, işbilmez, futboldan anlamaz tipik yönetici yorumu gibi dursa da senin teknik direktörün dile getiriyor bunu, yazık. En son buna yakın cümleler kurulduğunda " kümede kal Galatasaray " diye bağırıyordu rakipler hatırlatmakta fayda var.
  • kovulacagı zaman ki surat ifadesini çok merak ediyorum hiç mi kafa basmaz bir insanda hayret doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa olalım dedik engellendik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

gs tv spikeride yekta forması giymiş, yektanın göbeği bile doldurur melonun yerini dedi

yerlisevicilikte çığır açtı adamlar yakında ırkçılığa level atlayacaklar

İlahi adalete inanırım. Ve bu yerli sevici, yerli topçu üzerinden nemalanan, " Galatasaraylıyız, Ali Sami Yen, 4 sene üst üste ou yea " ayağına yatıp aslında twitter popülerliği gibi antin kuntin işlerden başka bir haltı düşünmeyen tipler için ilahi adalet diyorum sadece.
  • Mustafa Sarp diye bir çocuk vardı geçenlerde izledim.
    bence melonun yerini doldurur.
  • İsmail Kartal vol2... Gidince sende arkadan ağlarsın artık benim zamanımda transfer yapılmadı diye.... Aaa ama dur sen zaten kendin istememiştin....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalede hamzaoglu
    Defansa albayrak
    orta saha ali durust
    forvette dursun özbek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Ulan saf adam, başarısızlıkta ilk seni elleyecekler, bu yüzden bu kadar arkanda duruyorlar, pek ses etmiyorsun diye.

Hala anlayamadın mı ? 10. haftada kovulursun dımdızlak ortada kalırsın görürsün gününü.

Gerçi kalmazsın.Parator'u ararsın o sana iş bulur.Sende haklısın.

Parator değil, İMPARATOR Adamın adını abdestsiz alma ağzına.
  • Rezil edecek takımı eğer Melo yeri dolmazsa sağ bek alınmazsa ve forvet alınmazsa.
  • Takımdaki yerliler sonunu hazırlayacak haberi yok.

• : ) komik adam bu Hamza.Aydın'ı mı oynatacak orda napcak aha buldum Ceyhun'u geri alabilir
  • önceden kötü hoca, işe yaramaz ama en azından düzgün biri diye kendimi avutuyordum artık iyi niyetli karakterli biri olmadığına da kesin kanaat getirdim..
  • Arkadaşlar eleştirilmesi gereken yerde eleştiriyoruz, fakat kelime oyunu yapıp Hamza hocaya laf olsun diye eleştirmek doğru değil

Konuşurken dikkatli olmaya çalışıyor bu yüzden belli oranda kaçamak konuşuyor.

Yapması gereken transfer konusu açıldığında konuşabildiğini konuşup, daha fazlası için bekleyin konuşmayacağım demesi gerek...
  • Böyle bi şey dedi mi bilmiyorum ama çıkıp ne desin ki adam elimdekiler hiçbi işe yaramıyor(yekta, hamit , dzemaili v.s) transfer yapıcam mı desin antremandayken
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

05:50'den sonrasını izleyin. her duyduğunuza da inanmayın transfer arsızı ergenler sizi.

Mevcut yönetim sevici de gelmiş

• la bende scooter ekibini Turkiye dısında topcu gozlemliyor sanıyordum megersem arenada bizim topcuları gozlemleyip rapor tutuyorlarmıs aslında fenada olmaz bonservis odemeden yıldız transfer edecez iki kulup arasında pruz cıkacagınıda sanmıyorum bizimkiler hakkaten işi biliyor kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.