Şimdi Ara

İÇİMİ EN GÜZEL TEKEL SİGARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birçok sigara denedim marlboro mentol box touch blue ice .. parliament night blue,aqua,reserve .. winston blue .. west ice .. kent switch .. camel soft,white

En iyileri touch switch camel soft ve reserve diyebilirim sizce hangileri burada olmayanlardan da söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pursuitt -- 8 Ekim 2013; 22:21:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İçimi En Güzel Tekel Sigara: Kapsamlı Bir Kılavuz

Tekel sigaraları, uzun yıllar boyunca Türkiye'de en çok tercih edilen ve içimiyle beğeni toplayan sigara markaları arasında yer almıştır. İşte en iyi içime sahip Tekel sigaraları hakkında merak edilen tüm detaylar:

• Tekel 2000: En çok tercih edilen Tekel sigarası olan 2000, hafif ve yumuşak içimiyle bilinir. Hafif içimi arayanlar için ideal bir seçenektir.

• Tekel Samsun: Güçlü ve aromatik bir tada sahip olan Samsun, gerçek tütün severler tarafından tercih edilmektedir. İçimi tam kıvamındadır ve uzun süreli bir tatmin sunar.

• Tekel Trakya: Orta yoğunlukta bir içime sahip olan Trakya, hem hafif hem de güçlü sigara severlerin zevklerine hitap eder. Hafif aromalı yapısıyla keyifli bir içim deneyimi sunar.

• Tekel Küçükler: Adından da anlaşılacağı gibi küçük boyutu ve filtresiz olmasıyla dikkat çeken Küçükler, yoğun bir içime sahiptir. Kısa süreli bir içim ihtiyacını karşılamak için tercih edilebilir.

• Tekel 12: Çok hafif bir içime sahip olan 12, özellikle nikotin bağımlılığını azaltmak isteyenler tarafından tercih edilir. Hafif içimi ve düşük nikotin oranıyla kolayca içilebilir.

Sigara içmenin sağlığa zararlı olduğunu hatırlatır, sigara içmeyenlere sigara içmemeleri, sigara içenlerin ise sigarayı bırakmaları önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İcine mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcvs

İcine mi ?

Düzeltildi teşekkürler
  • Camel Deep Blue
    Marlboro Touch

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

2000 derim.

Paran varsa da seçimin yine aynı mı olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi içme suyu markası
    17 yıl önce açıldı
    en az kokan sigara hangisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hic biri sigara icmiyorum mutluyum :)

• uzun kırmızı lark soft bence
  • Camel black.

• Camel Soft-Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

hic biri sigara icmiyorum mutluyum :)

Camel soft diyorum.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.