Şimdi Ara

İçimi dökmek istiyorum artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden söyleyeyim özet falan geçmiyorum ilginizi çekerse okuyun. Ben Tr serverinda oynamanın dertlerinden bahsedicem biraz. Karşılaştığım birkaç şeyi anlatıcam. 17 yaşındayım. Aynı nickle ben de mainim support olarak oynuyorum belki karşılaşmışızdır. Bildiğiniz üzere Trde support oynamak ayrı bir dert. İnternetim arada sorun çıkardığı için pek ranked girmiyorum girseydim silver falan olmuştum çoktan. Bizim insanımızın biraz tatminkar olmasından yakınıyorum. Şov meraklısı insanlar support oynamaz bunu biliyorsunuz Ama bunları geçtim Trde support hizmetçi muamelesi görüyor

Farm dokunmuyorum tabiki sup olarak. Altın ihtiyacımı rünler kabiliyet sayfaları ve itemlerle kapatıyorum. Ancak haritadaya konacak wardları sadece benim almamı bekliyorlar. Top veya mid lane ward parasını 5 snde karşılayabiliyor. Tabiki kendi itemini alacak. Ama aldığı itemden artan parayla bir ya da iki ward alması çok mu zor?

Ben de mükemmel oynamıyorum. Benim de mainim Threshle çok fail anlarım boşa ultilerim hatta dibimdeki adamın yanına kanca atışlarım bile oluyor. Fakat takım oyunu bu mahalle maçına çeviriyorlar. Mesela latede ben aşağıdayken soloda tek gezen ölünce küfürü ben yiyorum. Hatta çoğunlukla beni aşıp aileme gidiyor küfür. Benim de skillsetim biyere ışınlanıp 10 yere ward atmamı sağlamıyor.

Ya da diyelim Nami oynuyorum, çoğunlukla Q skillini tutturamam ama yanımda ölmek üzere olan adama can basıp istemeden kill alırsam aileme yazık oluyor. W nun ne yaptığını anlatınca da kes sesini adam gibi oyna cevabını alıyorum.

Ya da Sona oynarken mesela çoğumuz biliriz karakteri R attıktan sonra tf verirsek ben ultiyi kötü atmış oluyorum. Ya da ulti attıktan sonra tf olursa report yiyorum.

Support maini olanları öpün başınıza koyun derim az bulunan insanlar sizin için oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün sup boş kalmıştı bende zyra aldım bu ne op bir karakter yeni haberim oldu . Minyon hiç ellemiyorum ama kill alıyorum şimdi doğruya doğru :D bazen yanlışlıkla alıyorum bazen 1v1 de alıyorum ve bana kızan veya küfür eden hiç olmadı . Ward alıyorum atıyorum çimlere rünlerim zaten gayet iyi 7 sayfa boşuna almadım . Dün zyra aldım 15/3/27 yaptım sadece vi report dedi bana sup kill alamaz dedi bizde onu maç sonu report ettik tabi . Bugün aldım yine 8/10/28 yaptım . Özet : zyra op. Küfür yenemek için sende sup potansiyeli olan ve kill alabileceğin ( nidalee gibi ) karakterler alıp sup ol

• Özet değil de biri okuyun ya da okumayın dese

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftHanded

Özet değil de biri okuyun ya da okumayın dese

Oku bence güzel yazmış.

• haklısın
  •  İçimi dökmek istiyorum artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razzman

Dün sup boş kalmıştı bende zyra aldım bu ne op bir karakter yeni haberim oldu . Minyon hiç ellemiyorum ama kill alıyorum şimdi doğruya doğru :D bazen yanlışlıkla alıyorum bazen 1v1 de alıyorum ve bana kızan veya küfür eden hiç olmadı . Ward alıyorum atıyorum çimlere rünlerim zaten gayet iyi 7 sayfa boşuna almadım . Dün zyra aldım 15/3/27 yaptım sadece vi report dedi bana sup kill alamaz dedi bizde onu maç sonu report ettik tabi . Bugün aldım yine 8/10/28 yaptım . Özet : zyra op. Küfür yenemek için sende sup potansiyeli olan ve kill alabileceğin ( nidalee gibi ) karakterler alıp sup ol

Zyrayı sup olarak düşünmemiştim de bi düşününce ultisi tfyi çevirebilir aslında :) Ap rün sayfasını tamamladıktan sonra hedef Zyra

• quote:

Orijinalden alıntı: Anathemia

quote:

Orijinalden alıntı: Razzman

Dün sup boş kalmıştı bende zyra aldım bu ne op bir karakter yeni haberim oldu . Minyon hiç ellemiyorum ama kill alıyorum şimdi doğruya doğru :D bazen yanlışlıkla alıyorum bazen 1v1 de alıyorum ve bana kızan veya küfür eden hiç olmadı . Ward alıyorum atıyorum çimlere rünlerim zaten gayet iyi 7 sayfa boşuna almadım . Dün zyra aldım 15/3/27 yaptım sadece vi report dedi bana sup kill alamaz dedi bizde onu maç sonu report ettik tabi . Bugün aldım yine 8/10/28 yaptım . Özet : zyra op. Küfür yenemek için sende sup potansiyeli olan ve kill alabileceğin ( nidalee gibi ) karakterler alıp sup ol

Zyrayı sup olarak düşünmemiştim de bi düşününce ultisi tfyi çevirebilir aslında :) Ap rün sayfasını tamamladıktan sonra hedef Zyra

Zaten bu turnuvalarda hep sup zyra oldu bende ondan sonra kullanmaya başladım . Tek kullanan da benim galiba . O sadece benim seçme onu

• euw gold ranked oynarken de denk geliyor bu tip adamlar.adam diyor sadece sup ward atar.ama genellemek saçma biraz.bazen denk geliyor ben sup oynarken adam jungler benden cok vision atıyor map e.
  • benimde mainim support trde oynuyırken ben bot lanedeyim yanımda adc fiora baron önünde 2 ye 1 yakalanıyor ve başlıyor nye ward yok diye saydırmaya . Westte duo bot gidiyoruz yanlışlıkla kill alırsam felan sorun olmuyor. Sende duo bul adc sup gidin hem nasıl oynadığını bildiğin için daha rahat olursun. Bazen solo giriyorum adc oynadığım zaman yanımdaki support 1 wardla botu korumaya çalışıyor. Sonra gang yediğimizde veceriksiz adc oluyorum :O neyse weste gel kurtul gitsin bunlardan.
  • iç dökmek istiyorsan konu dışı var.
  • Katılıyorum. Support oyuncusu değilim ama biz de ara sıra bir Janna ya da Thresh oynuyoruz. Yani 3 ward sighstone'den geliyor, 2-3 tane de ben alıyorum her seferinde. Ama 5-6 ward yetmiyor dediğin gibi. Mid ve top base gideceğine biraz beklesin 2-3 minion daha alsın gitsin alacağı item yanında 1-2 tane de ward alsın. Çok alınıyor biraz üst seviyedeyim EUW Rank Gold, normal +60 W/L var. Çoğu zaman böyle adamlarla oynuyorum ama wardı supp alır qnq diyen adamlar da geliyor elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

iç dökmek istiyorsan konu dışı var.

Konuşma leyn adam haklı bu sefer qnq.

Bende çok görüyorum öyle ADC oynuyorum ben ama supporta laf atanı cok gördüm o tiplemelerle hiç konusmaya bile girmiceksin

Ben main support arıyorum konusu açtım 30 kişi ekledi. Hepsi iyi eyvallah ama farmıma dokunan mı dersin aslında ben midim ama sup da oynarım diyen mi dersin mainim sup diyip bende sadece taric lulu janna var diyen mi dersin. Keşke işi bilen bir main sup bulsam
  • Okumadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Expheribal

İçimi dökmek istiyorum artık

ahahahaha koptum yaa uzum zamandır böyle gülmemiştim

• Kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum.Oyunda hiç kimse kendi hatasını kabullenmiyor.2 3 gün öncesine kadar adc oyuncusuyken bu gün mid oynuyorum.Adc oynamak sağlığıma zarar veriyor beni sinir krizlerine sokuyor.10 yaşındaki çocukların aileme küfür etmesini kaldıramıyorum buna çok acil bir şekilde çok sert cezalar verilen bi kural sistemi getirmeleri gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

benimde mainim support trde oynuyırken ben bot lanedeyim yanımda adc fiora baron önünde 2 ye 1 yakalanıyor ve başlıyor nye ward yok diye saydırmaya . Westte duo bot gidiyoruz yanlışlıkla kill alırsam felan sorun olmuyor. Sende duo bul adc sup gidin hem nasıl oynadığını bildiğin için daha rahat olursun. Bazen solo giriyorum adc oynadığım zaman yanımdaki support 1 wardla botu korumaya çalışıyor. Sonra gang yediğimizde veceriksiz adc oluyorum :O neyse weste gel kurtul gitsin bunlardan.

İlk hesabımı westte açmıştım tabi acemiydim o zamanlar trye geçiş beleş artı şampiyon veriyolar hem bizimkilerle daha iyi anlaşırım dedim kafamı seveyim verdikleri de Olafmış her seferinde aram oynarken inş Olaf gelmesin dedirtmekten başka bi halta yaramıyor. Ve malum ilkokul çağındaki çocuklardan küfür yiyorum. Ilerde oynamaya devam edersem paraya kıyıp weste geçicem

• abi anlamıyorum ki oyun la bu ne birikiyor ki içinde içini dökeceksin ? dert edecek takacak ne var ? kaybetsen ne değişir hayatında ? kazansan ne olur ? kasmayın ya
  • Sonuna kadar haklısın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.