Şimdi Ara

İçeri Bakın Windows 7 Kurulmuyor ve artı olarak da Ekran Kartı driverlarını kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarım ile başım dertte.
    Şu güne kadar sayısız XP-VİSTA-W7 İşletim sistemi kurdum.
    Yeni topladığım ve sorunsuz olarak Windows 8 ve Windows XP kurduğum pc'me Windows 7 kuramiyorum. Ayrıyetten de Windows 8 ve Windows XP'de ekran kartı driverlarını kuramıyorum. Driversız olarak kullanıyorum bu şekilde de oyun felan oynanmıyor.
    Bu sorunun cözümünü bilen çözüm önerisi olan kim var kim yoksa cevap atsın lütfen kafayi yemek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ialtinkopru -- 20 Eylül 2013; 16:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba.nasıl bir problem oluşuyor ne gibi bir hata veriyor biraz daha açıklarsan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

merhaba.nasıl bir problem oluşuyor ne gibi bir hata veriyor biraz daha açıklarsan..

Windows 7 format cd'sini takdigim zaman windows 7 logosunda takiliyor kaliyor bazen ise mavi ekran hatasi veriyor yeniden baslatin vs. vs. diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ialtinkopru

quote:

merhaba.nasıl bir problem oluşuyor ne gibi bir hata veriyor biraz daha açıklarsan..

Windows 7 format cd'sini takdigim zaman windows 7 logosunda takiliyor kaliyor bazen ise mavi ekran hatasi veriyor yeniden baslatin vs. vs. diyo

Alıntıları Göster
    biosta SATA-AHCI-İDE modunun SATA veya AHCI konumunda mı bir bakın belki de hdd yi görmüyordur.

• Sata konumunda iche konumuna aldigimda ise hic bir sey olmuyor yani logoya kadar bile gitmiyor

• quote:

Sata konumunda iche konumuna aldigimda ise hic bir sey olmuyor yani logoya kadar bile gitmiyor
    Birde İDE konumuna alın eğer yükleme yaparsa windows 7 cd'n içine sata driver entegre edilmemiş demektir başka bir win7 cd si ile denersiniz..
  • Aslinda elimdeki windows 7 cd'si ile baska pc'lere format attim benimkine atilmiyor ayriyetten de baska cd ile de denedim yine ayni sonuc ama orjinel cd degiller

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradan ileriye gitmiyor
     İçeri Bakın Windows 7 Kurulmuyor ve artı olarak da Ekran Kartı driverlarını kuramıyorum

• Sorunun donanimla alakasi olabilir mi?

• quote:

Sorunun donanimla alakasi olabilir mi?
    kesin bişey söylememek zor ama tak çıkar deneme şansın varsa ramleri ve hdd ni tek tek kontrol edebilirsin(veya başka bir ram-hdd deneme şansın varsa öyle yaparsın)
    ama herşeyden önce orjinal bir win7 cd si ile kurulum yapmayı denemeni tavsiye ederim böylece yazılımsal bir problem olmadığına kanaat getirip ondan sonra sorunun donanımsal olup olmadığını araştırırsın..
  • quote:

xp ile sorunsuz format atılıyorsa donanımsal sorun yoktur çözemediğin birşeyler vardır

sana önerim internetten güncel bir windows 7 iso su indrmen ve onu usb ile yüklemen . cd ile aynı biostan 1.sıraya cd yerine USB yi alıyorsun o kadar anlatımlarını atayım buyur.

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda isoyu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

xp ile sorunsuz format atılıyorsa donanımsal sorun yoktur çözemediğin birşeyler vardır

sana önerim internetten güncel bir windows 7 iso su indrmen ve onu usb ile yüklemen . cd ile aynı biostan 1.sıraya cd yerine USB yi alıyorsun o kadar anlatımlarını atayım buyur.

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda isoyu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

O yolu da denemeye calistim ama biosta usb yi goremedim
    usb im sandisk cruzer blade 16 gb bunla alakali olabilir diye dusunuyorum yeni bi tane 4 gb lik kingston altiktan sonra tekrar denemeyi dusunuyorum

• quote:

kesin bişey söylememek zor ama tak çıkar deneme şansın varsa ramleri ve hdd ni tek tek kontrol edebilirsin(veya başka bir ram-hdd deneme şansın varsa öyle yaparsın)
    ama herşeyden önce orjinal bir win7 cd si ile kurulum yapmayı denemeni tavsiye ederim böylece yazılımsal bir problem olmadığına kanaat getirip ondan sonra sorunun donanımsal olup olmadığını araştırırsın..

Takip cikarma sansim yok maalesef tek modul 4 luk ram var hdd ise samsung 500 gb. 1 senelik bisey sistemde bir tek o eski

• ialtinkopru kullanıcısına yanıt
    Eğer kullandıgınız cd kendiliginden crackli bir cd ve laptopda dell ise bu sorunla karşılaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Windows 7 Usb Tool İNDİR

Alıntıları Göster
    Cd'de sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert33

Eğer kullandıgınız cd kendiliginden crackli bir cd ve laptopda dell ise bu sorunla karşılaşabilirsin

süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

Cd'de sorun var

Ayni cd ile baska pc lere w7 kuruluyor yorumlarda da yazdigim uzere

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhc

quote:

süper

Alıntıları Göster
    bunla birlikte anakart bioslarıno win7 ye ve win8e portlama konuları görmüştüm bir araştır istersen

ve bazı laptoplarda (exper karizma gibi) crackli cd den format atılmıyor

kısaca bir sorun varsa anakartındadır...

• quote:

Laptop kullanmiyorum (tarzim degil) bu arada ama cevap icin tesekkurler baska arkadaslara yardimci olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

bunla birlikte anakart bioslarıno win7 ye ve win8e portlama konuları görmüştüm bir araştır istersen

ve bazı laptoplarda (exper karizma gibi) crackli cd den format atılmıyor

kısaca bir sorun varsa anakartındadır...

Olabilir anakartin kutusunda windows 7 ready yaziyor ama kart ustunde yapmam gereken bisey var mi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.