Arkadaşlar ben birdahaki sene MF den TM ye geçicem.Yazın ben değiştirirsem benim puan ortalamam yeniden hesaplanacak mı?Böyle bir şey var mı olursa çok iyi olur.Benim tarih ve coğrafya derslerim fizik kimya biyolojiden daha yüksek yani eğer yeniden puan ortalama hesaplanırsa tarih ve coğr. derslerim fen derslerinden yüksek olduğundan ortalamam artar.Doğru muyum?Böyle bir şey var mı? Diğer sorum:Okul birincisi bütün okulun birincisi mi oluyor?Yani demek istediğim 9.sınıf birincisi okul birincisi 10.sınıf 1.si okul birincisi 11.sınıf 1.si okul 1.si bunun gibi mi yoksa okul birincisi 9,10,11,12 den en yüksek ortalamaya sahip olan mı oluyor?
yok mu bilen
Okul birincisi 4 yılın en büyük ortalamasına sahip olan kişi oluyor. sen tmye geçersen sayısal olduğun dönemde ki görmediğin tm derslerinden sorumlu olacaksın yani o derslerden sınava gireceksin ortalaman da ona göre azalıp artabilir, ben eksik veya yanlış da biliyor olabilirim sen rehber öğretmeninle de konuş.
quote:
Orijinalden alıntı: β
Okul birincisi 4 yılın en büyük ortalamasına sahip olan kişi oluyor. sen tmye geçersen sayısal olduğun dönemde ki görmediğin tm derslerinden sorumlu olacaksın yani o derslerden sınava gireceksin ortalaman da ona göre azalıp artabilir, ben eksik veya yanlış da biliyor olabilirim sen rehber öğretmeninle de konuş.
Yeniden ortalama hesaplanırsa çok süper olur. Diyelim ben 12.sınıfa geldim ama 10.sınıfta ortalaması benden yüksek biri var.Hangimiz okul birincisi olur?Sonuçta 10.sınıftaki 2. senesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: fenerbarcafb
quote:
Yeniden ortalama hesaplanırsa çok süper olur. Diyelim ben 12.sınıfa geldim ama 10.sınıfta ortalaması benden yüksek biri var.Hangimiz okul birincisi olur?Sonuçta 10.sınıftaki 2. senesinde.
Sen 12 sin diyelim seni sadece o sene 12. sınıfta olanlar ilgilendirir.Atıyorum 12. sınıfta toplam 400 öğrenci var.Bu 400 öğrenciden 4yıl içinde en büyük ortalamayı yapan 1. olur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fenerbarcafb
quote:
Sen 12 sin diyelim seni sadece o sene 12. sınıfta olanlar ilgilendirir.Atıyorum 12. sınıfta toplam 400 öğrenci var.Bu 400 öğrenciden 4yıl içinde en büyük ortalamayı yapan 1. olur
Anladım çok teşekkürler bu benim için iyi oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme