Bildirim
İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (36. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
6 milyon ne abi
youtubeda en çok izlenen dizi bölümü oldu türkiye'de. hatta bir kaç aya digerlerini 2ye 3e katlar -
Beyler diziyi izleyenlerin altta yazacaklarimi okumasını istiyorum. Bence dizinin en büyük ters köşesi bu olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
akın ışık=ilyas salman
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
akın ışık=ilyas salman
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: ugur55sag
ilk gördüğümde hadi ya falan demiştim ama bu bölümle beraber düşüncem kesin olarak doğrulandı. Bu bizim Yusuf müdür, zamanında kebabcıyı alt edebilmek için içeriye sızmış, bu umutu(merti) falan kaçıranda yusuf müdürün ta kendisi. eğer bunu anlamayanlar varsa çok pis taklaya gelicek... :d
hatta bu bizim salak tipli gazetecinin araştırma üzerinde olduğu adam da yusuf müdür :D bu kıza gizliden bu detayları kim veriyor onu bilemiyorum
Bu arada senaristler de mal değildir heralde. dizi tamamen ters köşe üzerine kurulu. o yüzden bu gizli kamera olayı da ters köşe yapacak. büyük ihtimal sarp bişeyler yapmıştır...
dediğim çıkacak beyler iyi takip edin.
https://youtu.be/cyr8Dx-I7WE?t=43
şu dakika yusuf müdür :D_____________________________ Herşey için en iyisi...
-
Müdür Sesi değiştirmiş ama anlaşılıyordu. görünce şok olmadık yani burada salak yerine koyulmuş gibi oluyoruz sevmiyorum bu olayları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
_____________________________ -
-
-
-
Akın Işık karakteri için Şener Şen deniyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
-
quote:
quote:
ilk gördüğümde hadi ya falan demiştim ama bu bölümle beraber düşüncem kesin olarak doğrulandı. Bu bizim Yusuf müdür, zamanında kebabcıyı alt edebilmek için içeriye sızmış, bu umutu(merti) falan kaçıranda yusuf müdürün ta kendisi. eğer bunu anlamayanlar varsa çok pis taklaya gelicek... :d
hatta bu bizim salak tipli gazetecinin araştırma üzerinde olduğu adam da yusuf müdür :D bu kıza gizliden bu detayları kim veriyor onu bilemiyorum
Bu arada senaristler de mal değildir heralde. dizi tamamen ters köşe üzerine kurulu. o yüzden bu gizli kamera olayı da ters köşe yapacak. büyük ihtimal sarp bişeyler yapmıştır...
dediğim çıkacak beyler iyi takip edin.
https://youtu.be/cyr8Dx-I7WE?t=43
şu dakika yusuf müdür :D
Ciddi degilsindir insallah. O çete elemaniyla yusuf mudurun benzer bir yani mi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
yani bekleyip göreceğiz
_____________________________ Herşey için en iyisi... -
Yalnız ben bu gram hesabını başka bi diziden hatırlıyorum. Bulursam atarım buraya.
Edit: Hatirladim ama bulamadim arka sokaklarda gecen bi sahne murat mafyanin icine siziyodu adami oldurmesi icin verilen silahin bos oldugunu agirligindan anliyodu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 17 Ekim 2016; 21:01:25 >_____________________________ -
-
5 bölümden beri özet olarak hala 1.bölümü gösterip tarihe geçmiştir. Finalde de gösterilecek 1.bölüm anlaşılan. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mgsfanboy
5 bölümden beri özet olarak hala 1.bölümü gösterip tarihe geçmiştir. Finalde de gösterilecek 1.bölüm anlaşılan.
Prison Break'i izlememişsin anlaşılan.
Orda 1. Sezonda her bölüm başında ilk bölümden sahneler gösteriyordu.
Gerçi orada özetler kısa çok sorun olmuyor o yüzden ama rekor onda. Yani benim izlediğim diziler arasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Prison Break izlemedim doğrudur. Ancak her bölüm 1.bölümden sahneler göstertmek değişiklik değildir de nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt