Bildirim
İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (18. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Ya dizi güzel eyvallah, ama 2 saat nedir ya. 10 saniyelik sahneleri 5 dkda çekiyorlar hala, hani 45 dk standart olacaktı türkiye de. İki bölümü bir bölüme sığdırıyorlar resmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
Ya dizi güzel eyvallah, ama 2 saat nedir ya. 10 saniyelik sahneleri 5 dkda çekiyorlar hala, hani 45 dk standart olacaktı türkiye de. İki bölümü bir bölüme sığdırıyorlar resmen.
hocam kurallar boyle galiba, tum kanallardaki tum diziler 2 saat. reklamdan gelen paralarla alakali galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Departed'dan esinlenilmemis neredeyse direk copy-paste yapmislar. Bence olabilir. Zaten baslama noktasini filmden aldilar, gelisme bolumleri daha orjinal olur. Zira cok saglam bir filmdi.
Oyuncu secimleri gayet basarili. Umarim guzel bir sekilde devam eder. -
ilk bölüm başlangıç için gayet üst düzeydi. müzikler falan toygar ışıklı zaten yine kalitesini yanıstmış. yalnız sonunu böyle deyim yerindeyse değil bildiğin ağzım açık izledim.
yalnız o sarpın annesi olmamış. beğenmedim karıyı annelik duygusunu tam olarak yansıtamıyor, mimiklerini iyi kullanamıyor. ayrıca keşke bensu soral da 50kg olan makyajını 20kg falan indirse en azından bakılcak bir suratı olur -
yazmayı unutmuşum çetin tekindor tek kelime ile efsane -
Dün izleyebildim ilk bölümü.
Akıyor maşallah akıyor
Son sahnesinde dumur olmadım desem yalan olur,
Ezel'in yönetmeni var. Bu diziyi show tv ye bırakmazlar. Atv bunu da alır ikinci sezonda -
İçerde diyince foruma geldiler zannettim be
Hocam bana göre 46 nın bitmesinde en önemli etkenlerden biri geç saatte olması zaten o saatte pek dizi yayınlanmıyor yani kemik izleyici kitlesi dizilerini bitirmiş uyumak üzere oluyor.
internet te izlenmesi iyiydi ancak önemli olan tv deki izlenme
Birde 46 biraz farklı diziydi Türk halkı henüz hazır değildi galiba -
-
diziyi baya beğendim sarp ı tahmin ettimde mert de bende fake yedim :D -
hocam bu adamın boyu 1.88 degil mi? videoda 180den düsük gözüküyor -
-
bu ne biçim fragman, baya baya bi sonraki bölümde olacak herşeyi göstermişler, bölümü izlemiş kadar oldum gibi hissediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Loser.
Hocam bana göre 46 nın bitmesinde en önemli etkenlerden biri geç saatte olması zaten o saatte pek dizi yayınlanmıyor yani kemik izleyici kitlesi dizilerini bitirmiş uyumak üzere oluyor.
internet te izlenmesi iyiydi ancak önemli olan tv deki izlenme
Birde 46 biraz farklı diziydi Türk halkı henüz hazır değildi galiba
Nickin 46'nın durumunu anlatıyor,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Afişteki fontu nerden bulabilirim arkadaşlar ? bir türlü bulamadımda -
Bugün başladım diziye sonu efsaneydi.Medcezir izleyenler bir şey dikkatinizi çektimi ? dizideki bir heyecanlı müzik medcezirdekinin aynısı resmen
the departed güzel filmdi. hele filmin finali çok çok iyiydi
dizi de fena değil ama 2 sıkıntısı var. 2'sini de söylemişsiniz zaten.
1.si bölüm süresi
2.si de yeni bölüm fragmanı. daha 2.bölümü izlememe gerek kalmamış ki -
aynen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X