Şimdi Ara

içecek, içecek bulamıyorum öneri lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen seneden beridir asitli gazoz kola yada fanta vb. ürünleri tüketmeyi sebepsizce bıraktım canım deli gibi çekiyor ama içmiyorum neyse şuan sadece su,şalgam,ayran ve sade soda içerek hayatıma devam ediyorum ama hep aynı şeyler sıktı mesela cips yiyorum canım deli gibi kola istiyor ama ayranla içincede kendimi özürlü gibi hissediyorum başka ne içebilirim ? neler kaldı acaba kaçırdığım ? bu arada ice tea arada alıyorum fakat biraz pahalı geliyor sanki 2 litre şey 4-5tl

• Başlıkta kivranacagina niye icecek bisey bulamiyorum yazmadin sadece merakimdan soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooeto Z kullanıcısına yanıt
    kıvranmadım garip duruyordu virgülsüz
  • Ayranla güzel olabilirmiş aslında .Denemeliyim bende .
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

kıvranmadım garip duruyordu virgülsüz
    sus
  • Ice tea içiyorum lipton , a101 mojito enerji içeceği güzel ( bunu yazdım yazalı zam geliyor 1 tl idi 2 tl oldu ) meyve suyu olarak da tropicana şeftali çok iyi , kahve ve su başka da içtiğim bir şey yok .

Enerji içeceği alırsan bir anda içme yavaş içince lime tadı çok iyi geliyor redbull dan iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEYMAR-JR -- 3 Haziran 2018; 18:7:7 >
  • Ice tea 101 de kısa süreliğine 2 tane alırsan tanesi 3 tl birazda oluculuk 2lt olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dogal komposto ve hosaflara yonel bu cakma cikma berbat şeylerin hepsinden guzeller

Denemediğim mesrubat azdir ama gercek bu guven bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay ya da çeşitleri kahve ya da çeşitleri, komposto, süt, soda limon, alkol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maden suyuna meyve falan kat. Şekersiz gelirse şeker at. Ama köpürebilir ben bi keresinde yapmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliktaki virgul nedir hocam? Dogru olani virgulsuz olarak yazimi. Virgul kullanimi tamamen yanlis, boyle bir kullanim yok. Cok itici duruyor baslik. Sirf bunun icin girdim konuya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.