Şimdi Ara

İce Tea'nin Zararı Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
60.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

Juss nasıl arkadaşlar?

Erikli içme sularına ait bir marka diye biliyorum ben. Ama hiç alıpta içmedim. Benim için Aromanın 100% serisi veya Dimes Elma.
  • Koladan çok ice tea şeftali içiyorum bu yazdan beri iyice müptezeli oldum bu meretin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

quote:

Orijinalden alıntı: MA Lin

quote:

Arkadaşlar, bari alıyorsunuz; Lipton Ice Tea yerine beğendiğiniz Türk malı olan ürünlerden alın... Bu Lipton'un yaptığı resmen kahpelik. Karadeniz'den aldığı çayları İngiltere'de işleyip tekrar Türkiye'ye geri yolluyor. Bu yazdığım komik gelebilir ama bu doğru... Lütfen Lipton içmemeye özen gösterelim, sonuçta çay Türkiye'de yetişiyor.

Yapabilecek kadar gücün varsa sattırma. Lipton'un aldığı tüm çayları al sen işle senin markanı alalım.

Benim bir markam yok, soğuk çay içmiyorum.

abi adamların herşeyini kullanıyorsunuz, o zaman o mesajı yazdığın bilgisayarı da at çöpe
    adamların her yaptığını almışsınız kullanıyorsunuz ice tea'sini almasan nolmuş.

• Lipton içmeyelim diyen arkadaşa... Zaten ben Nestea'nin cool ve green 'lerini içiyorum..
    Özellikle Nestea Cool hepsinden daha güzel.....
    Ama o da Coca-Cola company'nin değil mi?? Ne farkeder, daha mı iyi?

Şaka maka ben içinde katkı maddesi olmayan, bize zararı olmayacak ne içilebilir diye araştırırken bu konu başlığını buldum....
    Bu konular hakkında güzel bir site bilen varsa söylesin lütfen...
    dışarıda satılan ayranda bile katkı maddesi var mı diye şüphe ediyorum.. Sağlıklı diye ayran içelim derken yine mi etkileniyoruz acaba?
    Kala kala şalgam suyu ile sodaya kaldık
  • 2 günde 3 litre bitirdim. Var mı benden daha çok içen? Bu arada hort.
  • günde 2 litre içiyorum limonlusu super oluyor :d
  • kilo yapar beyler içmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

vişnesuyu forever,günde en az 1 litre içiyorum,kolayı bıraktırdı bana.

Hocam birşey sorucaktım ne zamandır 1 litre içiyorsunuz ve seste bi kalınlaşma yarattığı doğrumudur?

Ulan 2009 konusuymuş tarihe bakmadan adama soru sorduk. Şu konuları cup diye gündeme getirmeyin abi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokman Dayı -- 18 Kasım 2012; 19:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tütü

quote:

Orijinalden alıntı: recaro

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Tozu var.Tozunun suyla karıştırıp içiyorum.Daha ekonomik.

burgerking tede toz koyuyolardı bune lan demıstım ılk ıctıgımde tadı bı garıptı. sen nerden buldun tozu?

Geçen gün bende gördüm Lipton Ice Tea'nın yokmuşta,Nestea'nın varmış tozu,heryerde vardır.Tang gibi bişi,deneyen arkadaşlar aynı tat oluyor mu ki ?

Hangi markette satılıyor bende alayım günde 1lt içiyorum daha ekonomik olur

• 2 tanesi süründürür 3. öldürür vesselam.
  • Annemde bana icetea zararlı diyodu

Teatone forever bir kutusu 50 kuruş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

2 günde 3 litre bitirdim. Var mı benden daha çok içen? Bu arada hort.

1 günde 2 litre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 günde bir lipton ice tea 1.5 litre bitiriyorum. Çok fena bağımlılık yaptı bırakılmıyor da namussuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

kilo yapar beyler içmeyin

Keşke aldırsa ama bana bir şey etki ettiği yok
  • quote:

Arkadaşlar, bari alıyorsunuz; Lipton Ice Tea yerine beğendiğiniz Türk malı olan ürünlerden alın... Bu Lipton'un yaptığı resmen kahpelik. Karadeniz'den aldığı çayları İngiltere'de işleyip tekrar Türkiye'ye geri yolluyor. Bu yazdığım komik gelebilir ama bu doğru... Lütfen Lipton içmemeye özen gösterelim, sonuçta çay Türkiye'de yetişiyor.

Karadeniz deyince aklına sadece Türkiye mi geliyor?
  • Zararı olsa herhalde ilk ben ölürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystroeren

Zararı olsa herhalde ilk ben ölürdüm

+1
  • zararsız zararsız diyip , "günde şu kadar içiyorum olsaydı bana bir şey olurdu" gibi son derece "bilimsel" açıklamalarla kendini eyleyen arkadaşlar , hepinizi tebrik ediyorum, bir allahın kulunda içinde ne var zahmet dip yazmamış. önce bi gidin de "BIODEGRADATION" nedir ögrenin ondan sonra konuşun bari. siz litrelerce içmeye devam edin, beyniniz akmış haberiniz yok, kendini çok sağlıklı hiiseden o arkadaşlarda emin olsun kendisinde bir şey çıkmasa bile ileride çoluguna çocuguna ödetecek bunun bedelini.

alın "tamamen doğal" dediğiniz ice tea de neler var (bu liptonda değil didinin kutusundan yazıyorum lipton daha beter zaten) :

Su, Şeker, Glikoz Şurubu (Sakkaroz), Asit Düzenleyici (Strik Asit, Trisodym), Siyah Çay Ekstratı, Koryucu (Potasyum Sorbat, Sodyum Benzoat), Kafein (40 mg/lt) .
  • gm7pro kullanıcısına yanıt
    Ateş Suyu daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7stech

zararsız zararsız diyip , "günde şu kadar içiyorum olsaydı bana bir şey olurdu" gibi son derece "bilimsel" açıklamalarla kendini eyleyen arkadaşlar , hepinizi tebrik ediyorum, bir allahın kulunda içinde ne var zahmet dip yazmamış. önce bi gidin de "BIODEGRADATION" nedir ögrenin ondan sonra konuşun bari. siz litrelerce içmeye devam edin, beyniniz akmış haberiniz yok, kendini çok sağlıklı hiiseden o arkadaşlarda emin olsun kendisinde bir şey çıkmasa bile ileride çoluguna çocuguna ödetecek bunun bedelini.

alın "tamamen doğal" dediğiniz ice tea de neler var (bu liptonda değil didinin kutusundan yazıyorum lipton daha beter zaten) :

Su, Şeker, Glikoz Şurubu (Sakkaroz), Asit Düzenleyici (Strik Asit, Trisodym), Siyah Çay Ekstratı, Koryucu (Potasyum Sorbat, Sodyum Benzoat), Kafein (40 mg/lt) .

Knk ne içecez o zaman herşey zararlı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.