Şimdi Ara

İce Tea'nin Zararı Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
61.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolaya göre daha fazla yağ içerir çok içersen biraz kilo yapabilir.

Bir sohbet sırasında ben de yukarıdaki gib " kola yerine ice tea içiyorum, daha sağlıklı" demiştim. karşımdaki ekonomi profesörü bir tanıdığım " O sektörde arkadaşlarım var. Ne Ice Tea, ne meyve suyu sokmuyorum eve. Sokacaksam da %100 elma suyu, o da aroma ve Dimes'in demişti. "
    Ben onun yalancısıyım.
  • katkı maddesi olmadığını nasıl söylersiniz?
    ben şimdiye kadar tükettiğim bütün ice tealerin içindekiler bölümünde katkılar gördüm. fakat bu katkıların hepsi zararlı değil. sadece zararlı bir katkı var oda doğala özdeş aromalar. dikkat ederseniz doğala özdeş demek, doğal olmayan demektir. yani kimyasal yöntemlerle elde edilen katkılardır. bu katkılar sağlığa zararlıdır.
  • Biz hep içiyoz,favori içiçegimiz

Ama artık Sprite içiyorum Bırakamıyorum hacı ya

Sistemim
    PlayStationPortable(2000, Slim) PianoBlack | PlayStation 2 (9000) | PC Spec: 4 Gb Kingston Ram, ATi 4350 HD (1 GB), 2.5 GHz Pentium 4 İşlemci, Windows Vista | Creative Zen Neon | GameBoy Advance SP (Surf Blue) | ASUS K40IN Leptop (2GB Ram, 2.1 GHz, NVIDIA Cuda (512MB) Ekran Kartlı, Windows 7 Home Basic İşletim Sistemi) | Nokia 5800 Blue | Hitman Blood Money, GTA IV ve eğer PSPniz varsa Rockband: Unplugged...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Tozu var.Tozunun suyla karıştırıp içiyorum.Daha ekonomik.

burgerking tede toz koyuyolardı bune lan demıstım ılk ıctıgımde tadı bı garıptı. sen nerden buldun tozu?
    Anakart: Asus ROG Strix X570-F Gaming İşlemci: Ryzen 5600x İşlemci Soğutucu: ID COOLING 240L liquid cooler Ekran Kartı: Zotac RTX 3080+3060ti+3060+gtx1070 Ram: Corsair Vengeance Pro Led 2x8 16 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB x2 SSD: Samsung 850 Pro 250 GB Güç Kaynağı: Corsair 850W +80 Gold Kasa: Corsair graphite 760T arctic Monitör: Asus 27" MG279Q 2K 144hz IPS Klavye: Corsair K70 Lux mx blue Mouse: Steel Series Sensei Raw Mousepad: Kingston Hyper X long mat Kulaklık: Audio Technica M50Oyun Kulaklıgi: Audio Technica ADG1X Hoparlör: Kef Q100 Amfi:Onkyo A9030
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaro

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Tozu var.Tozunun suyla karıştırıp içiyorum.Daha ekonomik.

burgerking tede toz koyuyolardı bune lan demıstım ılk ıctıgımde tadı bı garıptı. sen nerden buldun tozu?

Geçen gün bende gördüm Lipton Ice Tea'nın yokmuşta,Nestea'nın varmış tozu,heryerde vardır.Tang gibi bişi,deneyen arkadaşlar aynı tat oluyor mu ki ?

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tütü

Biz hep içiyoz,favori içiçegimiz

kimle içiyosun yavru
    test 4
    test 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: tütü

Biz hep içiyoz,favori içiçegimiz

kimle içiyosun yavru

Güzel insanla,güzel şeyler içiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Bende kolayı bırakınca ice tea içiyodum bayağı, taa ki cappy kırmızı meyveleri keşfedene kadar. harika bi meyve suyu herkese tavsiyem

Vallahi Aynı Kafadanız AVM'ye gidersem en az 5 tane Kırmızı Meyveler alırım

Bende kolayı bırakınca ice tea içiyodum bayağı, taa ki cappy kırmızı meyveleri keşfedene kadar. harika bi meyve suyu herkese tavsiyem

Vallahi ben bilmem, Cappy önerilmiyor. Dimes ve Aroma'ının %100 içecekleri belki (öyle imiş???..)
  • Colayı bıraktım bende. Ayrana verdim kendimi

Orijinalden alıntı: m@ni@c67

quote:

Vallahi ben bilmem, Cappy önerilmiyor. Dimes ve Aroma'ının %100 içecekleri belki (öyle imiş???..)

Sus sus Allah aşkına sus Babam bunu bana diye diye bi hal geldi adama

•  İce Tea'nin Zararı Var mı?

Gangsta yapar

PSN: GankstaPlaya
  • Juss nasıl arkadaşlar?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.