Şimdi Ara

İç Ünite Neden Su Damlatır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
56.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klimanın iç ünitesi neden su damlatır?Bilgisi olan teknik arkadaşlar?veya bu sorunu yaşayanlar?

benimde klimadan su damlatıyordu.Servis baglantıları iyi yapmadıgından bazen su kaçırıyordu.Egerki klimadan dışarı akan suyun egilimi iyi degilsede hemen içeri damlatıverir.Bir kontrol edin isterseniz.
  • ya ben kullanalı 6 ay oldu ama hiç damlatmadı.Dün birden şarıl şarıl damladı.Yaklaşık 1 su bardağı felan damladı.Sonra kesildi.Herhalde hortumda 6 aydır topladı ama....bilemiyorum.Servis çağıracam bakalım.

Orjinalden alıntı: arda3a

ya ben kullanalı 6 ay oldu ama hiç damlatmadı.Dün birden şarıl şarıl damladı.Yaklaşık 1 su bardağı felan damladı.Sonra kesildi.Herhalde hortumda 6 aydır topladı ama....bilemiyorum.Servis çağıracam bakalım.

Dışarıya çıkan dranaj hortumunu kontrol edin,ucu kalkık olmasın yada bir kabın içinde bulunmasın .Birde filitreleri temizleyin buzlanma yapmış olabilir.

DH
    Eski Üyelerin Mekanı...
    2003 Üyesi.

KATHREIN UFS 913 TWİN HD PVR
  • slm kardeşim şimdi su akıtma nedenlerini ben söylüyeyim sen uygula

dranajda eğim bozukluğu suyun gitmesi için dranajda(su hortumunda) eğimolması lazım ona dikkat et

dranaj hattı tıkalı olabilir dranajın dışarı çıkan kısmını kontrolet eğer ucu tıkalı değil ise hortumda hava çekmeye çalış ama dikkat et gelen suyu yutma:D eğer gelen suda siyah siyah partiküller varsa bi servis çağır bakımını yapsınlar cihaz kirlenmişti dranaj hattını toz tıkıyo olabilir.

( Dikkat et içindeki piskikleri yutma )
    klima iç ünite su damlaması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elektrik süpürgesi ile hafif çektirdim tahliye hortumunu halloldu.
    Edeple gelen lütufla gider...İlla edep illa edep...
  • Teşekürler, borunun içinde yosun oluşmuş agzımla vakum yaparak çıkarttım. Biraz iğrenç oldu ama sorun çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.