Şimdi Ara

İbre neye göre ayarlanıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
9.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ykpzn

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Orijinalden alıntı: ykpzn

Klasik donanım haber otomobil genel başlıklarından... Gereksiz ayrıntılara takılmış bir konu daha.

Millete laf atacaksan ezbere atma. Konunun acildigi yere bak KONU DISI. Birde bilmislik tasliyor.

Bilmişlikle ne alakası var onu anlayamadım. Telefonla bağlanınca gözden kaçabiliyor. Ama konunun gereksizliğini değiştirmiyor hiçbir durum

Bak kendi sorunun cevabını kendin verdin. Konun nerede olduğuna bakmadan otomobil genel dedin hani biliyorsun ya . Motorlu Araçlar Konu Dışınında amacını bilmiyorsun burada tartışma konuları açılır sorular sorulur , resimler ve videolar paylaşılır. + Olarak kimin hangi konuyu açacağına sen karışamazsın yöneticiler var onlar gerekeni yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Orijinalden alıntı: s2to

1.2 tsi 280 i görür az bile koymuşlar sonuçta turbo var

jetta o hızı bassın yolda gördüğüm ilk jettanın lastiğini yalıcam

Alman arabası.

Yaparmı yapar.

İbre neye göre ayarlanıyor?

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

1.600 cc Benzinli Opel Mokkonun resmi.

hocam kusura bakma da resimden mi nedir sanki adi plastikten yapılma oyuncak gibi durmuş gösterge paneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

nos payı

Doğru...:)

Orijinalden alıntı: supremum

Jetta 1.2 TSI 105 HP araçlarda 280 ibre var. İbreye bakıp aracın kaç yaptığını anlamak 90'larda kaldı.

Çok güzel bir ayrıntı yakalamışsınız..Küçükken bütün arabaların göstergelerine bakardık.kaç yapıyor diye...

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

hocam kusura bakma da resimden mi nedir sanki adi plastikten yapılma oyuncak gibi durmuş gösterge paneli

Foroğrafıwww.arabam.com dan aldım.

Diğeri alttaki linkte.

http://www.arabam.com/foto-galeri/arabam-test/opel-mokka-16-ecotech/11559/13#galeriDetay

http://www.arabam.com/Test/opel-mokka-16-ecotec/Detay-296779/?vzn=11

Kalite meselesine gelince Opel bu sınıftaki boşluğu doldurmak için Mokko yu üretti.

Ford Kuga Dacia Duster, Nissan Qashqai, Skoda Yeti derken Opelde Mokko ile bu sınıfa girmiş oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

Foroğrafıwww.arabam.com dan aldım.

Diğeri alttaki linkte.

http://www.arabam.com/foto-galeri/arabam-test/opel-mokka-16-ecotech/11559/13#galeriDetay

http://www.arabam.com/Test/opel-mokka-16-ecotec/Detay-296779/?vzn=11

Kalite meselesine gelince Opel bu sınıftaki boşluğu doldurmak için Mokko yu üretti.

Ford Kuga Dacia Duster, Nissan Qashqai, Skoda Yeti derken Opelde Mokko ile bu sınıfa girmiş oldu.

Konusu değil belki ama görünce dayanamadım, şunu üstüne basarak belirtmek isterim opel mokka, nissan juke, gibi araçlar b sınıfı araç platformu üzerine konulmuş mini SUV lar olup, QQ, yeti, kuga, captiva ve antara gibi araçlar bir üst sınıf SUV araçlardır. Örneğin mokka ve juke sınıfında onlara yeni bir rakipde forddan gelecek olan ecosport mini SUV modelidir. Amacım opel mokkayı kötülemek değil ama alacak veya almayı düşünen arkadaşlar varsa yanlış bilgilenmesinler.
    Yani o belirttiğiniz araçların sınıfında opel zaten antara ile yıllardan beri vardı. ancak düşük hacimli motorlusunu yapmak yerine mokka denen corsa üzerinde inşa edilmiş daha uygun fiyatlı modelini sundu (gerçi o uygun fiyatlı SUV kendinden daha büyük SUV larla neredeyse aynı fiyata örn:kuga, QQ). herkese iyi forumlar......

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

nos payı

Çok iyi ya

Orijinalden alıntı: DrPinPrick

Konusu değil belki ama görünce dayanamadım, şunu üstüne basarak belirtmek isterim opel mokka, nissan juke, gibi araçlar b sınıfı araç platformu üzerine konulmuş mini SUV lar olup, QQ, yeti, kuga, captiva ve antara gibi araçlar bir üst sınıf SUV araçlardır. Örneğin mokka ve juke sınıfında onlara yeni bir rakipde forddan gelecek olan ecosport mini SUV modelidir. Amacım opel mokkayı kötülemek değil ama alacak veya almayı düşünen arkadaşlar varsa yanlış bilgilenmesinler.
    Yani o belirttiğiniz araçların sınıfında opel zaten antara ile yıllardan beri vardı. ancak düşük hacimli motorlusunu yapmak yerine mokka denen corsa üzerinde inşa edilmiş daha uygun fiyatlı modelini sundu (gerçi o uygun fiyatlı SUV kendinden daha büyük SUV larla neredeyse aynı fiyata örn:kuga, QQ). herkese iyi forumlar......

Haklısınız.

Yazdıklarınız yerinde oldu.

• Benim 2004 Clio 140'tan sonra ceylan gibi sekmeye başlıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Orijinalden alıntı: s2to

1.2 tsi 280 i görür az bile koymuşlar sonuçta turbo var

jetta o hızı bassın yolda gördüğüm ilk jettanın lastiğini yalıcam

Alman arabası.

Yaparmı yapar.

sen heralde şaka diye yazmadıysan 2.1 diye okudun karikatürgüzel

• fabrikasyon 131 km benzinle diyor ama lpg de o hıza ulaşıyorum ben :D
    BEnzin çok pahalı test etmeye nyetim yok..

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Peugeot 207'deki olay süper. Kadran 220. Sanırım sadece 1.6 THP GT falan yapar sanırım. Bizdeki 1.4 HDI katalog yazısı 160 sanırım.

aynn
    İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • 180 Kadran var ama 190-200 yapıştırıyor

Resimler alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 9 Haziran 2013; 12:00:57 >

• Corolla d4d 90 hp ibre 240

Hyundai İX35 135 HP ibre 220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 9 Haziran 2013; 13:55:51 >

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Beyler en büyük Faul'u kaçırmışsınız.

1.5Dcı Clio Symbol 2011 kadran 250 :(

kullanıcısı olarak yazayım yazmış olan yoksa dedim yemin ediyorum..yazmışsın usta

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

bir an için r yi n okudum

mükemmel yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazySoul -- 9 Haziran 2013; 20:42:16 >

• Bu işte en düzgünü Japon araçlarıdır heralde. Hepsinde ibre sonunu zar zor görüyosun fazlada üstüne çıkamıyosun ne kadar kasasrsan kas. Adamlar çok iyi ayarlıyo.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.