Şimdi Ara

İBRAHİM TATLISES KAFASINDAN VURULDU!! SON DAKİKA ZANLILAR YAKALANDI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
0
Favori
28.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ee Yeter Ama nedir bu tartışma uzayıp gidiyor. Siliyorum yine tartışmaya devam. Tartışmaya devam edenler artık uyarı/ceza alacaklar bilginiz olsun.
  • HAZİRANIN İLK HAFTASI DÖNECEK

Milliyet gazetesinin haberine göre Tatlıses, hastane etrafındaki koşu parkurunda 12 dakika tek başına yürüyerek hem doktorlarını hem de ailesini şaşırttı.

25 günlük bir fizik tedavinin uygulanacağı Tatlıses’in haziran ayının ilk haftasında Türkiye’ye döneceği de söylendi. Bu arada Tatlıses’in hastalığının bir an önce geçmesini bekleyen hayranları sanatçı için özel bir beste yaptı. Sanal ortamda en çok tıklanan şarkı Tatlıses’in en büyükmoral kaynağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #9794;

HAZİRANIN İLK HAFTASI DÖNECEK

Milliyet gazetesinin haberine göre Tatlıses, hastane etrafındaki koşu parkurunda 12 dakika tek başına yürüyerek hem doktorlarını hem de ailesini şaşırttı.

25 günlük bir fizik tedavinin uygulanacağı Tatlıses’in haziran ayının ilk haftasında Türkiye’ye döneceği de söylendi. Bu arada Tatlıses’in hastalığının bir an önce geçmesini bekleyen hayranları sanatçı için özel bir beste yaptı. Sanal ortamda en çok tıklanan şarkı Tatlıses’in en büyükmoral kaynağı.

Ben demiştim, bu adam ölmedi diye. Öldü ama saklanıyor diyenler yanıldı. Ölmeyi bırak, eskisi gibi konuşup, yürüyor adam.
  • İbrahim Tatlıses'in vuruluşunun ana konusu bu muydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

İbrahim Tatlıses'in vuruluşunun ana konusu bu muydu ?

2 Ay geç kaldın genç gözümüz yollarda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

İbrahim Tatlıses'in vuruluşunun ana konusu bu muydu ?

Değildi , ilk konu bildiğim kadarıyla 20 sayfa civarlarıymış , konuda çok tartışma çıktığı için kapatılmış.

Edit : İlk sayfada yazıyor , 40 sayfaymış , 4000 üye , bilmem kaç ziyaretçi vs. varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 28 Temmuz 2011; 5:23:14 >
  • Amy Winehouse öldü, İbo ölmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Amy Winehouse öldü, İbo ölmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 28 Temmuz 2011; 10:50:02 >
  • oha 1 sene geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

oha 1 sene geçmiş

Oha. zaman ne cabuk gecmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 1 sene nasıl geçiyor anlamış değilim korkmaya başladım zaman nasıl akıyor
  • ulen yeni haber sandım. bu sefer başardılar sandım. hafif bi tebessüm oluşmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

bi arkadaş beyinden darbe almış kesin ölür yazmış benim görüşüm gariban parası olmayan biri olsa zaten ölmüştü şimdiye taksim ilk yardım hastahanesinde.... Ama ünlü veya paran varsa kurtarırlar merak etme sen.... tabikiiii taktir ALLAH'ın....

Alakası yok kardesim Eski başbakanlardan bülent ecevit Ankara GATA'da tedavi gördü okadar ama kurtarılamadı. Oyuncu Ayşen Tekin özel hastanede ameliyat oldu oda vefat etti.

Sen arkadaşın anlatmak istediğini tam olarak anlamamışsın.Daha sabah hastanenin birindeydim adam öldü ölecek acil kapısında sıraya koymuşlar. Onu geçtim İbo nun vurulduğu yerde polisler öyle ummalı çalışıyor ki Lugar kapakları bile kaldırılmış mermi arıyolar.. Sorarlar adama nedir bu çifte standart ! İnsaniyet adına Acil şifalar.

+1 hani herkes esit ti? Benim oglum trafik kazasi yaptiginda emniyette ki davranislari ile bir bakan oglu kaza yaptiginda ki davranislari bir mi? Faso fiso..

• quote:

Orijinalden alıntı: ~MonoPoL~

quote:

oha 1 sene geçmiş

Oha. zaman ne cabuk gecmis.

Daha dün gibiydi lan konusunun açılması resimlerin eklenmesi filan,

• quote:

Orijinalden alıntı: kaka13

ulen yeni haber sandım. bu sefer başardılar sandım. hafif bi tebessüm oluşmuştu

sesli güldüm
  • 1 Sene su gibi akmış.Haberi dünen izledim gibi hatırlıyorum.
  • ,

1 sene olmuş

nası lan
  • ulan ne ara 1 yıl oldu valla cok cabuk gecıo zaman canlı kanıtı oluyor bu konular
  • quote:

oha 1 sene geçmiş

İyide konuyu niye hortlatıyorsun çok saygıdeğer muhterem din kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

oha 1 sene geçmiş

İyide konuyu niye hortlatıyorsun çok saygıdeğer muhterem din kardeşim.

zabah haberlerde gördüm spiker dedi tam 1 sene önce diyince bi dondum kaldım nası lan dedim 1 sene geçmiş falan sonra şeyettim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.