Şimdi Ara

İBRAHİM TATLISES KAFASINDAN VURULDU!! SON DAKİKA ZANLILAR YAKALANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
0
Favori
30.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...10...23
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece açılan konu çok uçuk saçık yerlere çekildiği için kapatıldı lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim arkadaşlar!!!!

İbrahim Tatlıses vuruldu!
    Başından vurulan Tatlıses'in hayati tehlikesi devam ediyor...

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'deki İbo Show programının çekiminin ardından Şişli Sanayi Mahallesi'nde bulunan Nurol Plaza'dan aracıyla çıkış yaptığı sırada, 3 otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilden inen saldırganlar, Tatlıses'in bulunduğu aracı uzun namlulu silahlarla taradı. Saldırı sonucu İbrahim Tatlıses başına isabet eden bir kurşunla yaralanırken, yanında bulunan menejeri Damla Çakıcı'nın ablası Buket Çakıcı ise omzundan yaralandı.

15 kişi gözaltında!
    Tatlıses'e saldırı olayıyla ilgili 3 kişi gözatına alındı

İstanbul polisi türkücü İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı olayıyla ilgili organize suç örgütü lideri Abdullah Uçmak ve 14 adamını gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında tetiği çektiği iddia edilen kişi de var.

Mustafa ŞEKEROĞLU / Bülent CEYHAN - AHT

Türkücü İbrahim Tatlıses'in soruşturmasında "Sauna Çetesi" ile ilgili çalışma yapan polis, 10 yıl önce 3 adamıyla Tatlıses'i ölümle tehdit ederek, para istediği iddiasıyla yargılanan organize suç örgütü lideri Abdullah Uçmak ve adamlarını yakın takibe aldı. Eski İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılanırken Tatlıses'in hasmı olduğunu açıklayan Uçmak, Mayıs 2002 tarihinde tutuklu olarak çıkarıldığı duruşmada "Tatlıses ile aramızda geçmişe dayanan bir husumet var. Benden intikam almak için iftira atıyor" demişti.

Duruşma bitiminde ise tehditler yağdıran Uçmak, "İbrahim Tatlıses, seni i.... yapacağım. Kazığa oturtacağım. Sen görürsün p... Karına kurşun sıkacağına bana kurşun sık. Karı gibi gelip de şikayetçi olma. Mermiyi bana atacaksın ulan çakal" diye bağırmıştı.

6 AY ÖNCE TAHLİYE OLDU
    İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde çete lideri olmak suçundan yargılandığı davada hüküm giyen Abdullah Uçmak'ın uzun namlulu silah bulundurduğu da iddia edilmişti. 6 ay önce Eylül 2010 tarihinde tahliye olan Uçmak ile İbrahim Tatlıses son olarak 20 Mayıs 2002 tarihindeki duruşmada yüzleşmişti. Sanatçı İbrahim Tatlıses'ten tehditle para istediği ileri sürülen Abdullah Uçmak, 3 adamı ile birlikte yargılandığı davada haraç istemediğini ileri sürmüştü. Uçmak, "Tatlıses daha önce oğlu ve yeğenine beni vurdurdu. İntikam almaya çalışıyor" dedi. Tatlıses ise Uçmak'ı telefonla aradığını belirterek, "Benden para istedi. Durumu kötü olduğundan kan parası olarak 25 milyar verdim. Bu son olayda telefonla bana 'Bir hesabımız var. Vermezsen kötü olur' dedi. Şikayetçiyim" şeklinde ifade verdi.

UÇMAK: İLGİM YOK ÜZÜNTÜ DUYDUM
    İstanbul'da yaşayan Uçmak, İbrahim Tatlıses'in vurulması olayının ardından avukatı Ekrem Demirer ile görüştü. Avukat Demirer, müvekkili Abdullah Uçmak'ın Tatlıses'in vurulması olayıyla ilgisinin olmadığını söylediğini belirtti. Geçmişe dayalı bir husumetin olduğunu doğrulayan avukat, Uçmak'ın kendisine olaydan dolayı üzüntü duyduğunu ve kimin yaptığı konusunda da bir fikrinin olmadığını açıkladığını ifade etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_emir07 -- 16 Mart 2011; 18:24:10 >

• Gece olay oldu forumda
  • Gece 40 sayfa konu oldu lan Emir. 4 bin ziyaretçi 300 üye vardı konuda.

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gece olay oldu forumda

şimdi öğrendim bende gece fazla duramadım yatmıştım.Sevmezdim kendisini ama geçmiş olsun yinede

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Gece 40 sayfa konu oldu lan Emir. 4 bin ziyaretçi 300 üye vardı konuda.

yuhaa.benim dünyadan haberim yok ozaman
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Emir 14 yasinda. Arkadaslari ona Einstein diyorlar.

• Hala uyumadım.. Ne geceydi yahu..

| Corel Draw | Adobe Photoshop | Adobe After Effects | Adobe Premiere |
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."
    F. Sultan Mehmed

• geceki başlık nerde ki?

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

geceki başlık nerde ki?

arkadaş dedi o konu kapanmış 40 sayfa filan olmuş tartışma çıkmış gece baya haraketliymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Yönetici o kadar hit bir konuyu silince ünlü olacağını sandı herhalde.

madalya takmışlardır kendisine.
    2026 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

madalya takmışlardır kendisine.

Konudaki mesajların çok büyük bir kısmı İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla alakalı değildi. Peki heyle alakalıydı biliyor musunuz? Yoksa bilmeden mi konuşuyorsunuz? Konu vurulma olayından çok farklı yönlere sapmış ve silinmiş. Konuda hakaretler kol geziyordu, amacını çoktan aşmış bir konu. Silinerek gayet de doğru yapılmış.
    Doğru düzgün tartışmayı öğrenseydiniz (sizin nezdinizde o konuyu o hale getirenlere diyorum, şahsi algılamayın) konu olduğu yerde dururdu.
    Kaldı ki MuRaT adlı yönetici konuda uyarı yapmış ama kimse umursamamış. Bu konuda bile yazılanlar ortada.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • kendisini sevmesemde bir insan hayatı göz önüne alındıgında üzüldüm gercekten..

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Dün geceki konunun kapanma sebebi tahminimce, birisi pkk yapmıştır, iyi oldu filan demiştir. Öbürü sen nasıl insansın falan filan derken... Konu sapmıştır.

adamın işlediği bütün suçlar yargılandığı davalar aşağıdaki linkte. Sırf görünüşü nedeniyle pkk yaftası yapıştırıyorlar adama. Çok yazık.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=45295&p=1&rid=2368

• 
Sayfa: 1234...10...23
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.