< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 29 Mayıs 2022; 1:33:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İbb'nin Pkklı Şarkıcı İsrarı Devam Ediyor

-
-
PKK'lıysa yargılansın cezası verilsin
-
Bininci kez.
Konseri düzenleyen İBB değil, gergedan yapım. İhaleye girmiş sahneyi kiralamış. Bunu bilip inatla konseri İbb düzenliyor demek dümdüz yalancılık ya da operasyon elemanı olmak demektir. Ve başlığı açan kişi bunu biliyor.
Konser yasal olduğu sürece İbb'nin konu ile ilgisi yok. O top valilikte.
Ankara'dan Antalya'ya her yerde konser veriyor. Elinizde delil varsa suç duyurusu yapın.
Bu yasaklama sevdanızı Akp çok güzel kullanıp her haltı yasaklamaya başladı.
En komiği hiçbirine bunun yarısı kadar tepkide vermiyor bu tipler yeterki kendi istedikleri yasaklansın. Melek Mosso Koyuncu'nun kardeşi, ceza hepsi yasaklandı. Ağızlarını açmıyorlar. Umurlarında değil.
Ve bininci kez Aynur Doğan pkk'lı falan değil. Kadın pkk'dan defalarca tehdit almış pkk'da yasaklı biri. 2011 yılında açılım sürecinde Almanya'da nevruz sırasında apo'ya özgürlük yazan bir sahnede şarkı söyledi diye pkk'lı diyorsunuz.
İbrahim Tatlıses ve diğer tüm Kürt sanatçıları Sezen Aksu v.b yasaklayın o zaman. Aynı durumdalar zira açılım sürecinde herkes aynısını yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 27 Mayıs 2022; 15:6:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuya daha girmeden kesin amadeus gelip savunmaya geçmiştir dedim, yemin billah gram şaşırmadım, hemen yetişmiş hiç şaşırmadım
Bu kadın pkk sempatizanı bir kadındır, lamı cimi yok. İhanet süreci bilmem ne diyerek aklayamazsınız, kadın pkknın düzenlediği etkinliğe katılıp kocaman apo posteri önünde şarkı söylüyor ama biz bunu gördüğümüz halde pkklı olduğuna inanmayacakmışız.insanların aklıyla dalga geçmeyin. Madem pkklı değil sosyal medya hesaplarından "pkk terör örgütüdür" yazsın, yazabilir mi? İmkansız.
Bu terörist ve pkk sempatizanlarını savunmak yeni moda oldu. Özellikle bunu sözde Atatürkçüler yapıyor ona hayret ediyorum. Atatürk bugün mezardan kalksa bunları İstiklal Mahkemelerinde yargılar astırırdı. Nasıl bu kadar Atatürk ve Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştık anlam veremiyorum. Ne sağ Atatürk çizgisinde ne sol. Yazık. Heralde yeni bi ihanet süreci göreceğiz heralde, onun hazırlığı yapılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
"apo'ua özgürlük yazan bir sahnede bir şarkı söyledi diye pkk'lı sanıyorsunuz."
Değil mi ya, ne kadar normal hâlbuki. Mesela ben her gün spor olsun diye apo bayraklı, ona destek çıkan sahnelere çıkarım. Sonra Twitter'a gider ölmüş bir teröristi anarım.
Tatlıses de oraya çıkmış da bilmem neymiş de. Eee? Bir suça herkes bulaşmış diye o suçu yok mu sayacağız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Offf açılım sürecinde ne kadar şarkıcı varsa sezen aksu dahil öyle görüntüler verdi. Öncesinde yazan açılım süreci kısmını almayıp cımbızlama da var tabi.
Git hepsini yasakla o zaman.
Elinizde delil varsa suç duyurusunda bulunun hepsi hakkıda. Yeter cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 27 Mayıs 2022; 12:37:13 >
Bu pkklilar niye tutuklanmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, a friendly reminder: pkk bir terör örgütü. Bilmiyor olabilirsiniz, bilmemek suç değil. Faaliyetlerine 80lerde başladılar, liderleri Abdullah Öcalan diye biriydi. 90larin sonunda bu kişi Kenya'dan Türkiye'ye getirildi. Yine bilmiyor olabilirsiniz ama bu adam kötü bir adam. Akp döneminde bu adama barış elçisi, meleği cart curt muamelesi yapıldı. Tabii bu, hiç kimse için katharsis olmaz, olamaz. Buna niyetlenen gerçekten ya kötü biri ya da bir tahta eksiği vardır. Hatta bir değil birkaç tane vardır. Katharsise niyetleniyorsunuz, yapmayın.
Galiba ara sıra böyle hatırlatmalar yapmak lazım. Hayret şey...
İşine gelmeyince guguk guguk, işine gelince "herkes yaptı". Oh ne ala beyefendi, ne ala.
Posteri geçtim bizzat fetöyle fotoğrafı olanlar bakanlık yapıyor millette tık yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Konuya daha girmeden kesin amadeus gelip savunmaya geçmiştir dedim, yemin billah gram şaşırmadım, hemen yetişmiş hiç şaşırmadım
![]() Bu kadın pkk sempatizanı bir kadındır, lamı cimi yok. İhanet süreci bilmem ne diyerek aklayamazsınız, kadın pkknın düzenlediği etkinliğe katılıp kocaman apo posteri önünde şarkı söylüyor ama biz bunu gördüğümüz halde pkklı olduğuna inanmayacakmışız. ![]() ![]() Bu terörist ve pkk sempatizanlarını savunmak yeni moda oldu. Özellikle bunu sözde Atatürkçüler yapıyor ona hayret ediyorum. Atatürk bugün mezardan kalksa bunları İstiklal Mahkemelerinde yargılar astırırdı. Nasıl bu kadar Atatürk ve Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştık anlam veremiyorum. Ne sağ Atatürk çizgisinde ne sol. Yazık. Heralde yeni bi ihanet süreci göreceğiz heralde, onun hazırlığı yapılıyor. |
Bininci kez.
Konseri düzenleyen İBB değil, gergedan yapım. İhaleye girmiş sahneyi kiralamış. Bunu bilip inatla konseri İbb düzenliyor demek dümdüz yalancılık ya da operasyon elemanı olmak demektir. Ve başlığı açan kişi bunu biliyor. Konser yasal olduğu sürece İbb'nin konu ile ilgisi yok. O top valilikte. Ankara'dan Antalya'ya her yerde konser veriyor. Elinizde delil varsa suç duyurusu yapın. Bu yasaklama sevdanızı Akp çok güzel kullanıp her haltı yasaklamaya başladı. En komiği hiçbirine bunun yarısı kadar tepkide vermiyor bu tipler yeterki kendi istedikleri yasaklansın. Melek Mosso Koyuncu'nun kardeşi, ceza hepsi yasaklandı. Ağızlarını açmıyorlar. Umurlarında değil. Ve bininci kez Aynur Doğan pkk'lı falan değil. Kadın pkk'dan defalarca tehdit almış pkk'da yasaklı biri. 2011 yılında açılım sürecinde Almanya'da nevruz sırasında apo'ya özgürlük yazan bir sahnede şarkı söyledi diye pkk'lı diyorsunuz. İbrahim Tatlıses ve diğer tüm Kürt sanatçıları Sezen Aksu v.b yasaklayın o zaman. Aynı durumdalar zira açılım sürecinde herkes aynısını yaptı. |
Arkadaşlar, a friendly reminder: pkk bir terör örgütü. Bilmiyor olabilirsiniz, bilmemek suç değil. Faaliyetlerine 80lerde başladılar, liderleri Abdullah Öcalan diye biriydi. 90larin sonunda bu kişi Kenya'dan Türkiye'ye getirildi. Yine bilmiyor olabilirsiniz ama bu adam kötü bir adam. Akp döneminde bu adama barış elçisi, meleği cart curt muamelesi yapıldı. Tabii bu, hiç kimse için katharsis olmaz, olamaz. Buna niyetlenen gerçekten ya kötü biri ya da bir tahta eksiği vardır. Hatta bir değil birkaç tane vardır. Katharsise niyetleniyorsunuz, yapmayın.
Galiba ara sıra böyle hatırlatmalar yapmak lazım. Hayret şey... |
Apoya özgürlük yazan bir sahnede şarkı söyleyen nasıl pkklı olmuyor? Sahne ve konser apoya ozgurluk ve pkkya destek için kurulmuş. Bu sahneye çıkıp konser veren Atatürk'e mi özgürlük istiyor? |
Posteri geçtim bizzat fetöyle fotoğrafı olanlar bakanlık yapıyor millette tık yok
![]() |
"apo'ua özgürlük yazan bir sahnede bir şarkı söyledi diye pkk'lı sanıyorsunuz." Değil mi ya, ne kadar normal hâlbuki. Mesela ben her gün spor olsun diye apo bayraklı, ona destek çıkan sahnelere çıkarım. Sonra Twitter'a gider ölmüş bir teröristi anarım. Tatlıses de oraya çıkmış da bilmem neymiş de. Eee? Bir suça herkes bulaşmış diye o suçu yok mu sayacağız? |
2011 yılından bahsediyoruz.
Ya devlet konser verdi devlet o dönemde. Televizyonlarda canlı yayında mektuplar okundu. Ya hepsine pkk'lı diyeceksiniz ya hiçbirine. Sonrasında kadının pkk ile ilgili böyle bir söylemi olmuş mu hayır. Kadın pkk'nın yasaklı listesinde birde tehdit almış defalarca. Türkiye'nin her yerinde 10 yıldır konserler veriyor. Birden sen pkk'lısın demeye başlıyorlar. Şaka mısınız ya? |
İşine gelmeyince guguk guguk, işine gelince "herkes yaptı". Oh ne ala beyefendi, ne ala. |
Bu pkklilar niye tutuklanmiyor.
|
Benzer içerikler
- suriye'de araba fiyatları
- filistin türkiye'ye ne yaptı
- google maps bulanık giderme android
- ebu ubeyde öldü mü
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- samsung a16 ne zaman çıktı
- cayma hakkı
- p1 belgesi nedir
- honor 400 pro inceleme
- bitcoin haram mı diyanet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X