genç kardeşlerim paraya olan ihtiyaçtan dolayı cort evl x4 gitarımı satmıştım. şimdi elimde biraz nakit var bu iki gitardan birini alacağım. ikiside elbetteki evl x4 yerini tutmaz biliyorum ama yapacak bişey yok. hangisini seçmeli? yanında hangi dis pedalı kullanmalı ( sert ton için )
Ibanez alman daha mantıklı. Amfin veya sistemin iyiyse pedal almayabilirsin ama değilse al. Bütçeni bilmiyorum ama 120 - 140 Lira arası kaliteli 2. El dist. pedal alabilirsin.
ben olsaydım gitar almazdım evl'den sonra müzikten soğursun .
Cort x2 ... İbanez grg170dx in yanında gitar değil... 2sinide denedim 170dx kullanıyorum ve sanıldığı kadar :D kalas bir gitar değil... Manyetik mod yaptım 2 senedir kullanıyorum ve klawyesi o RG midir nedir o seriden çok daha iyi... denemeden karar vermeyin..
Metal Muff
sert ton için en iyisi
Azıcık daha zorla Cort M200 al.
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Metal Muff
sert ton için en iyisi
ssyetem of adown tonları verirmi? daha önce rp350 prosesör kullanıyordum onuda sattık malesef =) analog pedal almam gerek
ssyetem of adown tonları verirmi? daha önce rp350 prosesör kullanıyordum onuda sattık malesef =) analog pedal almam gerek
O adı kullanmakla hata ettin bence. Senin tercihin beni ilgilendirmez ama karşıtı çok olduğu için olay çıkartır benden demesi.
quote:
Orijinalden alıntı: D.A.B.9
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman
quote:
Metal Muff
sert ton için en iyisi
O adı kullanmakla hata ettin bence. Senin tercihin beni ilgilendirmez ama karşıtı çok olduğu için olay çıkartır benden demesi.
Düzgün yazamamışki zaten
zeki velet seniiii. hızlı yazdığım için olabilirmi sence?
quote:
Azıcık daha zorla Cort M200 al.
O gitar o tonlara gitmeyebilir. Pedal istiyorsan MXR Full bore metal veya ehx metal muff iyidir. Ama bunları kaldıracak bir amfinin olması lazım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman
quote:
Metal Muff
sert ton için en iyisi
Saldırmaya gerek yok düzgün bile yazamamış. Bunu bunu alın dışarı.
İbanez grg170dx ile daha sert tonlar alırsın
cort la ibanezi karşılaştırman bile hata. Kullanan arkadaşlarım var ibanezi bence cort yanından geçemez.
Aynı fiyat aralığında karşılaştırırsak Cort'un gitarları İbanez'in Japon üretimi olmayan gitarlarından daha üstündür.Ben İbanez'e kötü demiyorum ancak 1 milyarın altındaki gitarları genellikle Çin üretimidir.Hatta bi' ara İbanez bu gitarlarını Cort'a yaptırıyordu.Ama dediğin gitarların arasında bildiğim kadarıyla 150 tl fark var ve grg170dx x2'den daha iyi bir gitar.Bu yüzden İbanez almak daha mantıklı gibi.
ibanezin şu videodaki tonu gayet iyi hoşuma gitti
Ibanez daha kaliteli bir gitar. X2 ye göre. Ayrıca evet, sert tonlar için zaten Ibanez markası idealdir. Yani tavsiyem, Ibanez.
Bende Grg170dx aldım yarın gelicek inşallah. Çok güzel çalıyor eleman ya tonuda çok hoş anfi büyük etken sanırım.
Ben de bir gitar almaya karar verdim ve bu iki gitar arasinda kaldim. Istedigim tonlar ise evanescence - whisper, tourniquet sarkilarindaki tonlar. Hangisini almam daha uygun olur acaba?
Aynı durumdayım, 2 gitar arasında kaldım. ibanezi alırsam amfiye para kalmayacak, cort x2 alırsam da amfi alabilecem ama ibanez kadar kaliteli değil sanırım. Yardım edebilir misiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme