Şimdi Ara

i7 6700 ve GTX 1070 tabanlı sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sinerji'den şu sistemi toplamayı düşünüyorum montaj hizmeti olduğu için buradan toplamaya karar verdim. Öneriniz varsa yine alabilirim. Anakart 2133 MHZ yazıyor ama yanlış yazılmış 3466 MHZ destekli.

i7 6700 ve GTX 1070 tabanlı sistem toplama

• Güzel donanım ama daha iyileri olabilir biraz daha bütçeyle 1070 ve 6700 ile tabi benim öncelikli tercihim 6700k olacaktır. kasayı corsair veya zalman alırdım dark yerine psuda vs modellerden kaçardım. ssd için bişey diyemem bilgim fazla yok ocz markası hakkında. sonuç olarak dediğim gibi biraz daha zorlamayla daha iyi seviyelere gelecektir. İşlemci soğutucu almayı düşünmüyor musun bu arada ?
  • İşlemcinin k versiyonu arasında 100-150 tl fark var uzun vadeli kullanım amaçlı i7 6700k tavsiye ederim.

Ayrıca psu 550w her ne kadar yeterli gözükse de yinede sinerji içinde 650w veya 750w modellerine bir bakın derim. En kötü 650w alırsanız ilerde sistemde yapılacak bir işlemci veya ekran kartı oc düşüncenizde sıkıntı yaşamamış olursunuz. Fiyat farkı da aşırı fazla değil hatta 250 tl'ye 750w olan modellerde mevcut.
  • güç kaynağı 12v kanalından 504w enerji sağlıyor tamam skylake pascal vs yakmıyor ama ilerde ek bir parça taktığında limitlere dayanırsın 650w tercih etmenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

İşlemcinin k versiyonu arasında 100-150 tl fark var uzun vadeli kullanım amaçlı i7 6700k tavsiye ederim.

Ayrıca psu 550w her ne kadar yeterli gözükse de yinede sinerji içinde 650w veya 750w modellerine bir bakın derim. En kötü 650w alırsanız ilerde sistemde yapılacak bir işlemci veya ekran kartı oc düşüncenizde sıkıntı yaşamamış olursunuz. Fiyat farkı da aşırı fazla değil hatta 250 tl'ye 750w olan modellerde mevcut.

Hocam zaten i5 6600K yapacaktım fakat soğutucu masrafı ile zaten i7 6700 parasına eşit geliyor. i7 6700K yaparsam içinden stok soğutucusu çıkmıyor birde soğutucu masrafı yapacağım. Dediğiniz gibi 650W yapacağım zaten fazla fark yok fiyat olarak uzun ömürlü olur hem.
    http://www.sinerji.gen.tr/corsair-builder-vs-650w-80-apfc-12cm-fanli-psu-pmu2885

Bu yeterli olur mu ? Başka eklemek istediğiniz birşey varsa lütfen belirtin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 31 Temmuz 2016; 18:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

İşlemcinin k versiyonu arasında 100-150 tl fark var uzun vadeli kullanım amaçlı i7 6700k tavsiye ederim.

Hocam zaten i5 6600K yapacaktım fakat soğutucu masrafı ile zaten i7 6700 parasına eşit geliyor. i7 6700K yaparsam içinden stok soğutucusu çıkmıyor birde soğutucu masrafı yapacağım. Dediğiniz gibi 650W yapacağım zaten fazla fark yok fiyat olarak uzun ömürlü olur hem.
    http://www.sinerji.gen.tr/corsair-builder-vs-650w-80-apfc-12cm-fanli-psu-pmu2885

hocam hevesinizi kırmak istemem ama imzamdaki sistemi 5 gün önce topladım i7 6700 stock soğutucu tam bir hayal kırıklığı şuan sistemim o kadar çok ısınıyorki 85 filan çok rahat görüyor amazondan hyper t4 sipariş ettim işlemciyi 3.4'den 0.8ghz'e düşürdüm sırf o ısılara maruz kalmasın diye

oda sıcaklığım 30 derece

seçtiğiniz 650w güç kaynağı 600w veriyor 12v kanalından yeterli düzeyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Temmuz 2016; 18:54:15 >

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    stok soğutucudan verim alacaksan kullan hem verimsiz hemde sesli çalışır tabi senin bileceğin iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

hocam hevesinizi kırmak istemem ama imzamdaki sistemi 5 gün önce topladım i7 6700 stock soğutucu tam bir hayal kırıklığı şuan sistemim o kadar çok ısınıyorki 85 filan çok rahat görüyor amazondan hyper t4 sipariş ettim işlemciyi 3.4'den 0.8ghz'e düşürdüm sırf o ısılara maruz kalmasın diye

oda sıcaklığım 30 derece

seçtiğiniz 650w güç kaynağı 600w veriyor 12v kanalından yeterli düzeyde

Hocam valla biri diyorki stok soğutucu iyi şimdide siz iyi değil diyorsunuz kafam karıştı en iyisi ben 6600k ve soğutucu alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Limit sıkıntınız çok ise 6600k mantıklı bir seçim olur. Yanına rahat işlemci soğutucusu alacak miktarda paranızda kalıyor böylece.

Psu fena değil aynı maliyete 750w bile var onuda seçebilirsiniz.
  • quote:

Limit sıkıntınız çok ise 6600k mantıklı bir seçim olur. Yanına rahat işlemci soğutucusu alacak miktarda paranızda kalıyor böylece.

Psu fena değil aynı maliyete 750w bile var onuda seçebilirsiniz.

gerek yok hocam 650w yeterli ya. zaten sistemin harcayacağı güç 350 400wattı geçmiyor aslında 650de fazlada dursun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.