Şimdi Ara

İ7 5930K ve MSI X99S Gaming 9 Tabanlı Sisteme PSU Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [ALINDI] Intel Core i7 5930K Soket 2011V3 6 Çekirdekli 3.5GHz 15MB Önbellek 140w İşlemci
    [ALINDI] MSI X99S GAMING 9 ACK Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3333Mhz (O.C) Anakart
    [ALINDI] Aerocool GT-S Black Edition SSD Ready Full Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GTS)

Arkadaşlar sistemi yavaştan da olsa toplamaya başladım. Çift ekran kartı SLI veya CF yapacağım ama 2 ekran kartından fazla takmayı düşünmüyorum. Güç kaynağı konusunda biraz araştırma yaptım, sistem için hoşuma giden 3 tane güç kaynağı belirledim. Aralarındaki 50, 60 TL'lik fark önemli değil. Performans ve soğutma konusunda hangisini seçmeliyim sizce?

Seasonic X-1050 80+ Gold 1050W Single Rail Modüler Power Supply (SEA-X-1050)
    High Power ASTRO GD Serisi 1200W 80+ Gold Tam Modüler Power Supply
    Seasonic Platinum Serisi 860Watt 80+ Plus Platinum Sertifikalı Modüler Güç Kaynağı

• @İmportant

Everest ile anlaşma mı imzaladın ?
  • Aslında gönlümden sea 860 platinum geçiyor fakat sistemi oc yapıp çift gtx 980 takarsam psu yeterli gelirmi bilmiyorum doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziyan82 kullanıcısına yanıt

http://www.amazon.com/Corsair-80PLUS-Gold-Certified-Power-Supply/dp/B00EB7UIZU/

Paran cebinde kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

http://www.amazon.com/Corsair-80PLUS-Gold-Certified-Power-Supply/dp/B00EB7UIZU/

Paran cebinde kalsın.

435 Tl çok güzel bir fiyat fakat amazon veya benzeri yabancı sitelerden daha önce hiç alış veriş yapmamış birisi olarak aklımda bir sürü soru var ürünü tr'ye gönderiyorlarmı,kargo ücreti ne kadar gümrükte vergi ödeyecekmiyim vs gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmzamda TR ' nin en büyük amazon rehberi var.

Gelmese ben sana atar mıyım linki.

850 ' liğini aldırdım yakınıma gerçekten çok güzel psu, yanında bir kablolar geliyor ömürlük sen değil çocuğun kullanır o derece :) Resimleride mevcut konuda.
  • 850w'lık güç kaynağı slı veya cf için yeterli olurmu bu sisitemde, mesela 2 tane gtx980 taktım ve cpu'yu oc yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 6 Temmuz 2015; 16:00:09 >
  • ziyan82 kullanıcısına yanıt
    Yeterli olur, böyle bir sisteme everest psu önermek niye, bir bileşen zarar görse kim suçlu olacak?
  • Uzun araştırmalarım sonucu CORSAIR PROFESSİONAL SERİES HXi 80PLUS PLATINUM 850W serisinde karar kıldım arkadaşlar sanırım bu güç kaynağı yeterli gelecektir amazondan deneme amaçlı ufak çaplı bir alış veriş yaptım kapıma kadar gelebilirse siparişi vereceğim yoksa vatandan devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 8 Temmuz 2015; 0:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

Uzun araştırmalarım sonucu CORSAIR PROFESSİONAL SERİES HXi 80PLUS PLATINUM 850W serisinde karar kıldım arkadaşlar sanırım bu güç kaynağı yeterli gelecektir amazondan deneme amaçlı ufak çaplı bir alış veriş yaptım kapıma kadar gelebilirse siparişi vereceğim yoksa vatandan devam

Hangi ekran kartıyla ikili düzenek yapacaksın bilmiyorum fakat 850W HXi gibi kaliteli bir ünite normal şartlar altında sistemi sorunsuz besler. Ama hız aşırtma yapacaksan 1000W olan modellere bakman daha mantıklı.

• Bence en üstteki psu iyi onu alın

• Gtx980 veya amd'nin hava soğutmalı fury serisi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 8 Temmuz 2015; 3:26:30 >
  • Beyler amazon.com dan alinan psu yu Turkiye prizlerinde kullanabilir miyiz?

Muhendismurat amazondan link atmis tam da terine denk geldik.

Mesele evga 1200 p2 amazon.com dan alsak elimdeki power kablosu ile degisip kutudan cikan mabloyu, kullanabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises
    Beyler amazon.com dan alinan psu yu Turkiye prizlerinde kullanabilir miyiz?

Evet.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/amerikan-priz-cevirici-donusturucu-en-ucuz-fiyat-169309351?gclid=CIfsotq5ysYCFSb3wgoda2EC-g&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises
    Beyler amazon.com dan alinan psu yu Turkiye prizlerinde kullanabilir miyiz?

Evet.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/amerikan-priz-cevirici-donusturucu-en-ucuz-fiyat-169309351?gclid=CIfsotq5ysYCFSb3wgoda2EC-g&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Yada hali hazirda mevcut psu da takili olan prizden gelen kablo da olur sanirsam degil mi? Donusturucye gerek yok yani elimde kablo var cunki? Prizin 110v yerine amerikadaki gibi, 220v olmasi sikinti olmaz ?

• 2 tane 980 ne kadar çeker onu bi araştır ama çok fazla olacağını zannetmiyorum güncel maxwell zaten tabiri caizse kokluyor 850 watt gold veya plat bi psu işini görecektir.
  • sağlam kaynaktan CORSAIR AX SERİSİ AX1200i psu buldum kullanılmamış 900tl fiyat çekti bende düşüneyim dedim tr garantisi mevcut sorunsuz ürün sınıfın en iyisi diyebilirim kafam karıştı alsammı almasammı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyan82 -- 9 Temmuz 2015; 0:31:42 >
  • 1200i güzeldir, lakin 900 Lira 2. el olarak bana yüksek geldi. O paralara çıkılırsa seçenek çok.

EVGA SuperNOVA 1200 P2 2+8 toplamda 10 yıl garantili 964 Lira
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6709
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.