Şimdi Ara

i5 750 gtx 760 i besleyebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar core i5 750 LGA1156 işlemci 3.5 ghz oc durumunda gtx 760 i besleyebilirmi yani herhangi darbogaz konusu yasanırmı??

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70401-10p-gtx760-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart/productdetails.aspx?I_ID=67681

%25 ile kart 600 küsür civarina satılabilir fiyati makul seviyeye gelebilir sayet calisabilirse ilk etapta suan kullandıgım 6870 ile bir müddet idare edip gtx 760 a gecebilirim yorumlarınız için simdiden teşekkürler..

• Bana kıl payı besler gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 770 e kadar sorunsuz destekler.İntel fazla yol kat etmedi 1-4. Nesil arasında

• Sorun olmaz besler 760'ı.
  • helloweenfs H kullanıcısına yanıt
    Zotac alma
  • zotac alma. asus 800 tl civarında satıyor ona da o kadra çok para verme. giga ve msi markalarından sana uygun olanını al. i5 de o kartı besler darboaz fln olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    8 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asus gtx 760 çok güzel görünüyor onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloweenfs

Merhabalar core i5 750 LGA1156 işlemci 3.5 ghz oc durumunda gtx 760 i besleyebilirmi yani herhangi darbogaz konusu yasanırmı??

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70401-10p-gtx760-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart/productdetails.aspx?I_ID=67681

%25 ile kart 600 küsür civarina satılabilir fiyati makul seviyeye gelebilir sayet calisabilirse ilk etapta suan kullandıgım 6870 ile bir müddet idare edip gtx 760 a gecebilirim yorumlarınız için simdiden teşekkürler..

beslerde zotac alma. arkadaşların dediği gibi MSI veya Gigabyte daha iyi olur.

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9191

bu kart hem 3yıl garantili hemde METRO LAST NIGHT ve AC3 oyunlarını veriyor yanında. Soğutması da performansıda çok çok iyi. ASIC değeri en yüksek olan kartlar genellikle Gigabyte oluyor zaten.

• tavsiyeler için teşekkürler arkadaslar iclerinde en iyisi gigabyte görünüyor fakat 770 ile arasinda da 200 tl fark var yoksa 760 yerine 770 mi almalı veya alıcakkende 2 gb yerine 4 gb mi tavsiye etmeli bir cok alternatiflerde mevcut
  • MSI GTX670 PE OC versiyonu ile birlikte sorunsuz kullanan arkadaşımız var. Tek kart olarak kullanılıyorsa I5 750'ye devam.
  • Ekran kartını ASUS GTX 780 DIRECT CU II aldım aynı işlemci ile devam i5 750 ile
  • Zotac harici ne alırsanız alın Zotac' a para vermeyin.. Ben bir kere yaptım o işi bir daha asla yapmam...
  • helloweenfs H kullanıcısına yanıt
    Vur demişler sende öldürmüşsün Helal olsun
  • arkadaslar gpu-z ile baktığımda phsyx neden isaretli değil sorun ne olabilir
     i5 750 gtx 760 i besleyebilirmi?
  • peki asus 780 dc2 ücretsiz oyun veriyormuydu bilen varmı
  • Hayirli olsun, en iyi kartlardan birisini almissin soyle bir sorun var. Islemciyi kac ghz yaparsan yap o karta yetmiyecektir. En azindan 2500k gibi bir islemci lazim sana

• teşekkürler öncelikle söyle diyim islemciyi 3.5 ghz de kullanıyorum oc olarak cod ghost ortalama 80 fps hersey full bf 4 te 100-115 fps verdi hersey full de intel yeni islemciler cıkaricakmıs 14 nm broadwell bir gelsinlerde 6 veya 8 cekirdek olacak sanırım duruma göre bakarız physx sorununuda hallettimdi bu arada
  • Baya uçmuşun 760tan 780e.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almısken 1 kere alalim dedik :) uzun yıllar yeterde artar 780
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.