. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30E21366D -- 4 Eylül 2023; 17:13:14 > |
.

-
-
İşlemciyi değiştirme vakti gelmiş. 1660s'e belki ucu ucuna yeter. Oyununa ve beklentiye göre değişir, darboğaz yapar.
-
pc'den çok bir beklentim yok seçtiğim oyunları 60-75 fps civarı oynayabiliyorum.ucu ucuna yeteceğini bildiğimden gtx 1060 / 1660 / 1660s arasında kaldım ama elimdeki kart da rx 570 sanırım 1060'a yakın bir kart. sistemi de açıkcası yenileme düşüncem olmadığı için sırf farkı görmek adına ekran kartımı elden çıkarıp bu kartlardan birisini almak istedim hocam. sistemi bir gün tamamen yenilersem sanırım farklı bir ekran kartı düşünürüm.şuan fena değil benim için. yorumunuz için teşekkür ederim.
-
single oyunlarda gtx1070 multi fps harita rdr vs oyunlarda max gtx1060 bu kartların üzerinde alacağınız kartlarda çoğu durumda yüksek kullanım görseniz bile sahneye göre ara ara fps çakılacak tüm oyun zevkinizi baltalayacak işlemci değişme durumu yoksa gtx1060 üzeri gereksiz masraf olur...1660super modelindede çoğu durumda aynı senaryo olacaktır daha güncel olduğu için tercih edilebilir ama bahsettiğiniz işlemcinin bahsettiğiniz hızlarda darboğaza düşmeden kullanabileceğiniz en yüksek kart 1060...
-
teşekkürler hocam yorumunuz için. rx 570'den gtx 1060'a geçmek ne kadar mantıklı sizce. yine oyunlarda 10-15fps (hatta 20fps ye vardığı oyunlar var) fark gördüm testlerde tabi işlemci farkı vardır. zaten 570'i elden çıkaramazsam yeni kart almayacağım.
https://www.youtube.com/watch?v=wXehgm7t39k
-
hocam eskiden olsa geçmeye değer derdim ama şimdi 15-20fps ler içim verilecek paralar bana gereksiz geliyor çok çok 1-2 ayar değişir aynı fps yi alırım...fazla masraf etmeyecekseniz geçin düşünmeyin ama kaydadeğer fark olacaksa para olarak gereksiz hiç kurcalamayın derim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 2 Eylül 2023; 15:12:26 > -
doğrudur hocam 1500-1700 tl civarı satılıyor 570'ler 1660s'yi ise 2750 en düşük 2500 civarı buldum.hayırlısı olsun kaydadeğer bir fark olabilirse belki...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X