Bildirim
i5 2400 3.1ghz-gtx770 veya 780 darboğaz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Problem çıkarmaz; ancak oyuna göre, sınır yapar. K serisi i5 + oc ile kullanmak lazım o kartları. -
farzedin crysis 3 ü 1920.1080 çözünürlükte ultrada 60fps mi verirmi 30 da olur :D -
sıkınt yaşarsın..fx4100 amd ile darbogaz sorunu yaşayanlardan biriyim...fx8350 ye geçtim ardından anakart değiştirdim..kanser gibi bişey mübarek bulaştın mı sistem değişiyor komple..
Ancak şuan ultra ayarlar da bütün oyunları oynuyorum...Yeni sistemle birlikte Bu zamana kadar oyun oynamamışım diyebilirim... -
hangi işlemciyi alammı önerirsiniz yoksa bu işlemci yeterlimi cevapları bekliyorum (780-770 içinn=) -
en azından bir 8320 işlemci amd için , intel için i5 3770k -
3570K veya 3770K. Yeni konsollarla beraber artacak çekirdek kullanımı nedeniyle, tavsiyem 3770K.
Mümkünse ikinci elden alın, sahibine ne kadar voltaj istediğini ve oc'deki sıcaklıkları sorun. Ivy Bridge'te önemli.
AMD işlemciler şu aşamada o kartlarla olmaz. BF3'te falan üzülürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Temmuz 2013; 11:27:09 > -
bf3 ü geçtim bf4 ön sipariş verdim paramın karşılığını tam almak istiyorum o oyunda
ozaman i5 3770k ya bakıyorum ama en az 2 yıl idare etmeli eder mi :D
az önce baktım ve i5 3770k diye bir işlemci bulamadım i7 den bahsediyorsanız fiyat benim için tuzlu 3570k düşünüyorum sizce yeterlimi yada 4670k sizce hnagisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bytekno -- 28 Temmuz 2013; 11:44:29 > -
Yalnız olay sadece işlemci diil anakat ve ram ne kullanıyorsun???
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ram 8gb 1600mhz
donanım işinden anlarım merak etmeyin işlemciye uygun bir anakart alacağım eğer 4670k yı seçerseniz eğer 3570k dersenizde msı g43 le devam -
quote:
Orijinalden alıntı: Bytekno
bf3 ü geçtim bf4 ön sipariş verdim paramın karşılığını tam almak istiyorum o oyunda
ozaman i5 3770k ya bakıyorum ama en az 2 yıl idare etmeli eder mi :D
az önce baktım ve i5 3770k diye bir işlemci bulamadım i7 den bahsediyorsanız fiyat benim için tuzlu 3570k düşünüyorum sizce yeterlimi yada 4670k sizce hnagisi
i5 3570K mı i7 3770K mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i7 param yetmez hani ekran kartını almassam sadece i7 alabilirim oda bir işe yaramaz gtx780 de darboğaz olmayacak en ucuz işlemci hangisi
-
quote:
i7 param yetmez hani ekran kartını almassam sadece i7 alabilirimoda bir işe yaramaz gtx780 de darboğaz olmayacak en ucuz işlemci hangisi
780'e o kadar para verme bence. 770 + i7 yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 28 Temmuz 2013; 16:40:02 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YoğunBelKası
quote:
i7 param yetmez hani ekran kartını almassam sadece i7 alabilirimoda bir işe yaramaz gtx780 de darboğaz olmayacak en ucuz işlemci hangisi
780'e o kadar para verme bence. 770 + i7 yap
+1.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
sıkınt yaşarsın..fx4100 amd ile darbogaz sorunu yaşayanlardan biriyim...fx8350 ye geçtim ardından anakart değiştirdim..kanser gibi bişey mübarek bulaştın mı sistem değişiyor komple..
Ancak şuan ultra ayarlar da bütün oyunları oynuyorum...Yeni sistemle birlikte Bu zamana kadar oyun oynamamışım diyebilirim...
Fx 4100 darbogaz yapar ama i5 2400'ün yapacağını sanmıyorum. Darbogaz yaptığını hissedersen turbo boost kapat. Azcık FSB arttır. Zaten 3.8 ghz çıkartıp çok rahat kullanırsın. Darboğaz falan kalmaz 3.8 Ghz çıkarırsan. i5 2400 canavardır. Tek sıkıntısı çarpan kilitli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdem277
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
Ancak şuan ultra ayarlar da bütün oyunları oynuyorum...Yeni sistemle birlikte Bu zamana kadar oyun oynamamışım diyebilirim...
Fx 4100 darbogaz yapar ama i5 2400'ün yapacağını sanmıyorum. Darbogaz yaptığını hissedersen turbo boost kapat. Azcık FSB arttır. Zaten 3.8 ghz çıkartıp çok rahat kullanırsın. Darboğaz falan kalmaz 3.8 Ghz çıkarırsan. i5 2400 canavardır. Tek sıkıntısı çarpan kilitli.
benim en mutlu eden yorum tek bir sıkıntı var fsb ne la
-
K serisi olmayan işlemcilerde 4 çarpan oc olanağı bulunur
anakartın h serisi çipset değilse 3.1 turbo ile 3.4 ghz olan işlemcini ; biosdan açık olan en yüksek çarpana ayarlayarak 3.4 ve turbo 3.7 ghz
hızına alabilirsin.gayet de yeterli olur sakın fx 8xxx serisine geçmek gibi bir hata yapma fx 8xxx serisi bazı oyunlarda i3 bazılarında da i7 işlemciler ile yarışabilirler.
dediğim şekilde 400 mhz oc olmuş i5 işlemcin 770 ile dediğin oyunlarda yeterli olur.gtx 780 için emin değilim kıstılayabilirde kısıtlamayabilirde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 28 Temmuz 2013; 18:20:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
anakartın h serisi çipset değilse 3.1 turbo ile 3.4 ghz olan işlemcini ; biosdan açık olan en yüksek çarpana ayarlayarak 3.4 ve turbo 3.7 ghz
hızına alabilirsin.gayet de yeterli olur sakın fx 8xxx serisine geçmek gibi bir hata yapma fx 8xxx serisi bazı oyunlarda i3 bazılarında da i7 işlemciler ile yarışabilirler.
dediğim şekilde 400 mhz oc olmuş i5 işlemcin 770 ile dediğin oyunlarda yeterli olur.gtx 780 için emin değilim kıstılayabilirde kısıtlamayabilirde.
MSI H77MA-G43 almayı planlıyordum peki h serisi yerine hangi seriyi tavsiye edersiniz
MSI H77MA-G43 teoc genie 2 olduğu için bence oda overclok yapabiliecektir
-
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
kardeş cevaplarsam sevinirim anakartım
MSI H77MA-G43 almayı planlıyordum peki h serisi yerine hangi seriyi tavsiye edersiniz
MSI H77MA-G43 teoc genie 2 olduğu için bence oda overclok yapabiliecektir -
Z serisi alınabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gddr6 nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- termal pad önerisi
- 3070 vs 4060
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- elon musk
- amd radeon 780m
- fsr 4
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X