Şimdi Ara

i20 2015 Elit paket otomatik alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 75 bin bütçemizle otomatik araç alacağız. Amatörüz anne kız kardeşte kullancak. Manueli ben uzun yolda sürüyorum ama şehir içine hiç çıkmadım tedirginlikten otomatik ile en azından rahat sekılde alısmak istiyorum .

Ne yapıp ettik arastırdım i20 hosuma gitti. hem parçası ucuz. Hem tam otomatik hem dış görünüşü iyi hem pakedi dolu . Önce clio diyordum ama i20 şimdi alacagım gibi.

Sizce kararım mantıklımı? Yakıt konusuna gelince benzinli çok yakar ama lpg taktırabilirm eger cok kullanırsam.

Bu araç hakkındaki fikirlerinizi beklıyorum. Tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cam tavanlı mı cam tavansız mı alıcaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Style paketleri hasar kayıtsız 74-75 veriyorlar.

Elite daha yüksek olabilir.

Ayrıca Kia Rio veya Opel Corsa da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 24 Temmuz 2019; 14:22:7 >
  • Elite paket ve cam tavan da varsa çok tercih edilebilir bir araç. Yakıt can sıkarsa LPG’ye gayet uyumlu taktırır geçersiniz.
  • İ20 de 4 ileri tam otomatik var. Yeni corsa da 6 ileri tam otomatik var.
    Araç 4 ileri olunca biraz bağırması da çok oluyor

• direk lpg li düşünün derim kesinlıkle cok fazla yakacaktır araç

ben min 60 kuruş diyorum. benzınde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni öğrenen birisi için ideal bir model, kullanımı kolaydır.

29000 km kullandım Style otomatik modelini, Elite'in donanımı oldukça iyiydi ama alamamıştım.
    İç ve dış görünüş olarak bence zaten sınıfının en iyisi, son makyaj öncesi tabii.

Evet rakiplerine göre biraz fazla yakar (normal kullanımda 9 litre diyelim, 8-10 arası gider gelir duruma göre). Otomatik vitesin geçişleri çok yumuşak, ama 4 ileri olduğu için yokuşlarda biraz bağırır.

KM'si nispeten düşük, hırpalanmamış bir i20 sizi uzun süre mutlu edecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2018 Kia Rio 6 ileri tam otomatik bu fiyata bulabilirseniz bir bakın. İ20 ile aynı araç, aynı motor ama 6 ileri.
  • 4 vites şanzıman biraz hantal kalır ama acemi adam cok anlamaz. Tam otomatik şanzıman varsa gözü kapalı alınır. Yeter ki temiz araç alın kafanız rahat binersiniz.
    Çift kavrama normalde önermiyorum ama acemi için hiç önermem. Yanlıs kullanımda cok kısa sürede patlar.
  • Gayet alınabilir bir araç görünüş olarak sportif sadece 4 ileri otomatik şanszuman aracın fazla yakmasına sebep olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.