Şimdi Ara

i10 1.2 & sandero stepway 0.9 easy-R Sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tandığımın kafası karışık bu iki araçtan birini düşünüyor.Ben otomatik konforundan ve sorunsuzluğundan dolayı i10 diyorum ama stepwayin motor performasnı ve boyutları sebebiyle tandığım git gel yaşıyor.Siz ce bu iki araçtan hangisi daha mantıklı.Yakıt olarak üzme ihtimallerine karşı ikisi de lpg uyumu var diye biliyoruz?
     i10 1.2 & sandero stepway 0.9 easy-R Sizce hangisi

• Sandero derim. Daha az yakar, daha performanslı ve geniş ayrıca segment farkı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Aralık 2016; 23:47:58 >
  • Sandero lpg uyumu sorunsuz deniyor ayrıca Yen'i sandero olumsuz yönleri düzeltilmiştir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki araçtan ben olsam Dacia'yı alırdım. Sandero Stepway ile illa karşılaştırma yapacaksanız i10 yerine i20 koyun derim ben. Ciddi bir hacim farkı var çünkü Dacia SS ile i10 arasında. Performans ve yakıt da öyle.
  • Sınıf farkı var birisi A sınıfı, birisi B sınıfı, ben olsam Hyundai İ10 alırdım
  • Sandero daha mantıklı.segment farkı yeter
  • Bence i10'a yönelsin. Sandero her ne kadar teknik özelliklerde önde gözükse de tek kavrama otomatikleştirilmiş bir manuel var. Çağ dışı bir şanzıman gibi görünüyor aracı kullanmadım ama bu şanzıman tipini kullandım, sirkeleme, kararsızlık ne ararsan var. İ10'da da çağın gerisinde kalmış bir tam otomatik var ama en azından konforlu. Tepkileri falan yavaş şanzımanın, az bir süre kullandım fazla performans beklentisi olmasın. İç mekan olarak da i10 daha hoş geliyor göze, en azından bir uyum var malzemelerde. Sadece motor ve iç hacim olarak Dacia daha üstün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.