Şimdi Ara

I River T30 Firmware Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir arkadaşım bir süre önce T30 aldı ancak firmware yapmayı bir türlü başaramadık.. Bunun nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar yazarlarsa çok memnun oluruz.. Şimdiden sağolun..

• meraba arkadaslar ben de bu firmware'le ilgili bi sey sorucaktım bende de iriver t-10 var
    alet eu versiyonu ama ben us versiyonu bi firmware update etmek istiyorum(T-10 MTP US V.1.53)
    bu bi sıkıntı yaratır mı sizce?bu firmware olaylarının biraz sakat bi konu olduu yazıyo heryerde ondan
    kafam karıstı biraz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Beyler bir arkadaşım bir süre önce T30 aldı ancak firmware yapmayı bir türlü başaramadık.. Bunun nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar yazarlarsa çok memnun oluruz.. Şimdiden sağolun..

http://www.iriver.eu.com/download_details.html?L=0&d_id=736&products=73&cats=0&Input2=firmware&rn=4&order=
    linkteki dosyayı çekin..(firmware updater dei bi program) cihazı takıp programı acınca mevcut firmware ve son firmware yazıyor burdan devam ederseniz internetten yazılım indiriyor daha sonra aleti bilgisayarda cıkarınca bir dakika içinde update yapio

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.