Şimdi Ara

İ-Doser Lucid Dream deneyen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece denedim rüya bile görmedim Belki yanlış yapmışımdır. Her neyse deneyip de başarıya ulaşan var mı? Varsa nasıl yaptı? Drnrmediyseniz bile nasıl yapıldığını tam bilen var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demedim , yalan qnq hepsi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan onlar ya. lucid dreami isteyerek yapamazsın bana yanlışlıkla oluyo mesela. rüyadayken rüyada olduğumu biliyorum. ama nasıl yaptığımı bilmiyorum.
  • I doser olmadan lucid cok yaptim. Cok da güzel günlerdi :D lucid dozunu denemedim ama kuvvetli halüsinojen dozlar aldim i doser'la. Psilocibin ve Lsd tarzı. Cok hoşlar ikisi de.
    I doser fake degil beyler düzgün denerseniz olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neschume888 -- 22 Mayıs 2014; 0:21:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Denedim çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara baya merak salmıştım işe yarıyor ama tavsiye etmem. I Doser'ı ele alırsak dinlemiş olanlar bilir ses belirli bir frekanstan geldiği için günlük hayatta o frekanstaki seslere algınız daha yüksek oluyor. Mesela evde elektrik süpürgesi sesi duydunuz, bu size i doserı hatırlatabilir sanki i doser dinliyormuşunuz gibi olabilirsiniz. Ya da kendimden örnek verirsem ukulele çalarken bazı notalarda bu durumlarla karşılaşıyorum. Bu yazdıklarım i doserı bıraktıktan yaklaşık bir yıl kadar falan sonraydı. Yani etkisi hala devam ediyor. Bence başlamayın derim fiziksel olarak bir zararı yok ama kendinizi bu kadar aciz görmeyin. Yani sırf bazı duyguları yaşamak için kulaklık takıp robot gibi yaşamayın. Çıkın ve onu gerçekten tecrübe edin. Uyuşturcu gibi şeylerden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vanilla Sky Anlayan var mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.