Şimdi Ara

i cant cant gonun anlamını buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bence normal bir cümle değil

türkçede de böyle kendimiz normal dilin dışına çıkıp farklı yorumlar yaptığımız olur
    mesela sıla ve gökhan keser'in "bazen" adlı şarkısında "bazenler çoğalıyor bazen" diyor
    "bazenler"... türkçede böyle bir kelime yok ama biz orda ne demek istediğini anlayabiliyoruz

bunun gibi senin cümlende de I can't "can't go" şeklinde düşünmemiz gerekli diye düşünüyorum
    cümle "can't go" yapamam diyor
    yani mesela biri seni çağırdı "sorry I can't go" diyebilirsin
    ama eğer çok çok yakın bir arkadaşın olursa, deyim yerindeyse iki elin kanda da olsa gitmen gerekir
    o zaman "I cant go" diyemezsin yani I can't "can't go" olur

ben böyle olduğunu düşünüyorum
  • O dediğin şekilde cümle şekli "I can't NOT go" olur. "NOT" kelimesini büyük yazmamın sebebi cümleyi söylerken vurguyu burada yapman gerekmesidir.
  • Your girlfriend is your bestfriend, your realest homie, your shotta. Never give that up for a hoe or an ex... crown her

şu cümlede ne yazmakta arkadaşlar.getto jargonum cok vasatta bi yardımda bulunabilir misiniz ?
  • Kiz arkadasin sahip olabilecegin en yakin,en iyi arkadasin,kankandir.Onu sakin bir fahise ya da eski kiz arkad s icin birakma.Onu onore et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Kiz arkadasin sahip olabilecegin en yakin,en iyi arkadasin,kankandir.Onu sakin bir fahise ya da eski kiz arkad s icin birakma.Onu onore et.

Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    MEGANE II' ME BİRŞEYLER OLDU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.