Şimdi Ara

i-5 9400F mi Ryzen 5 2600 mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
23.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Bana fanatik diyene bak
    Ne AMD kullanırım, ne de donanım altforumunda takılırım.
    Fakat buradaki saçmalığı çocuk bile anlar.
    Araştırılsın, hodri meydan.
    ilgili üye de korkmaz dahil olursa birkaç mod ile birlikte pm grubu kuracagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 7 Haziran 2019; 22:5:2 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Kurulsun, yan üyeliğim yok.
    Sadece zamanında bu hesabın şifresini unutup sistem tavsiyesi aldım, ki o bile gözükmez büyük ihtimalç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efeunlu

hiç bir sorun yok ben daha yeni üye oldum araştırılabilir.
    askodan bahsediyorum.

tamam yanlış anlamışım.

gereken yapılıcaktır
    Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    sen cevap versene iftira atıp kaçıyorsun. kolay mı öyle ? sen istesende istemesende grubu kuruyorum. bakalım araştırılsın. kimlerin yan hesapları var forumda.

bu arada yan üyelik vs zırvaladığın mesajı silmişsin. korkma bu kadar masaüstünde duruyor mesajlar.

edit: 21:40 da atılan mesaj silinmemiş. dikkatsizlikten 20:40 a bakmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 7 Haziran 2019; 22:27:19 >

BoşnakAğa kullanıcısına yanıt
    araştırılsın yalan yok bende benim 1 yan hesabım var onada bu hesap ceza alınca arada geçiyorum konuları görmek ve cevap vermek için

grup kursan ne kurmasan ne bende yalan yok aha söyledim geçtim bende 1 yan hesap var dedigim gibi bu hesap da ceza alırsam oraya geçiyorum keyfime göre takııyorum sataşmıyorum kimseye

ama sen gelip burda kıçı kırık konuyu öyle bir hale getiriyorsun sürekli yapıyorsun bunu konu dısından gelip geçiriyorsun lafları gidiyorsun sizin yüzünüzden sevdigim tavsiyelerini takdir ettigim insanlar hep gitti

yapacak bişi yok forumu seviyorsam katlancam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 7 Haziran 2019; 22:21:17 >
    Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE
    Ayriyeten yazdığım mesaj size atılan bir mesaj değildi.
    Sadece o 50 saniye şüphelendirdi
    Yoksa lafımın arkasındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asko56

araştırılsın yalan yok bende benim 1 yan hesabım var onada bu hesap ceza alınca arada geçiyorum konuları görmek ve cevap vermek için

grup kursan ne kurmasan ne bende yalan yok aha söyledim geçtim bende 1 yan hesap var dedigim gibi bu hesap da ceza alırsam oraya geçiyorum keyfime göre takııyorum sataşmıyorum kimseye

ama sen gelip burda kıçı kırık konuyu öyle bir hale getiriyorsun sürekli yapıyorsun bunu konu dısından gelip geçiriyorsun lafları gidiyorsun sizin yüzünüzden sevdigim tavsiyelerini takdir ettigim insanlar hep gitti

yapacak bişi yok forumu seviyorsam katlancam
    amd severlerden bıktığım için hususi olarak altforumlara girmiyorum. popülerlerde görünce dayanamayıp girdim gene sen çıktın karşıma şaşırtmadı. azılı bir amd seversin hakikatende. senin övdüğün kadar forumda ben dahil hiç kimse herhangi bir markayı övemez.

asıl sizler yüzünden kimse öneri vermiyor artık. biliyorlar ki öneri verseler hakaret yiyecekler. iftira atma da yeni modanız sanırım.

ben sadece yorum yaptım. kişisel bir forum mu burası yapamazmıyım ? o kadar marka sevici olmuşsunuz ki yapılan yorumu şahsınıza küfür gibi algılıyorsunuz.

grubu kuracagım yok öyle boş konuşup iftira atıp işin içinden sıyrılmak.

gel yaz kim ne diyor sana gel sende intelin fanboyu ol forum burası özgür platform tartışalım paylasımlar yapalım

ben ister intel öneririm ister amd suan hep amd öneriyorum bu beni amd fanboyu yapmaz

işlemci kandında hep amd öneriyorum çünkü ucuz ve verdigi performasn fazla ekran kartı tarafında hep amd önersem he azılı amd fanboyu oluyum ama hep nvdia öneriyorum çok düsük bütçelere amd önermisimdir ekran kartında

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
  • 905 liraya R5 2600 aldım, kargolanmasını bekliyorum 🤓
    Tam f/p cpu oldu benim için. Gtx 1070 ile kullanacağım.

• Konu çok gereksiz yerlere uzamış amd al geç. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    he kesin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.