Teğmen
31 Mart 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese selam anakart msi b450 gaming plus işlemci ryzen 2700. Hızı 3.6 ghz yaptım voltajı da azaltıyordum -0.15 yaptım restart attım birdaha pc açılmadı pcdeki tüm fanlar dönüyor işlemci fanı filanda gayet normal ama görüntü yok ne yapmam lazım. Acil yardım teşekkürler
Beyler coil whine denen illeti biliyordum ama bendekide mi ondan çünkü acayip geliyor ve garantiye yollamaya değer mi yani performansa etkisi yok diye biliyorum kabul etmeme hakkına sahip olmazlar mı ? Psu Masterwatt 750

Sesin Videosu
Arkadaşlar az önce sistemi topladım biosa girdim işlemci 40 dereceden başladı 50lere kadar çıktı yarım saat içinde hata yoktur umarım ? İşlemci ryzen 2700 anakart msi b450 gaming plus

Sıcaklık Fazla Mı ?? Sıcaklık Fazla Mı ??
Arkadaşlar selam geçtiğimiz haftalarda Vatandan Msi B450 Gaming Plus almıştım. Daha hala kutusunda duruyor aklıma esti şunu Msi'nin sitesinden kayıt ettireyim dedim. Hoppa Ürününüz zaten kayıtlıdır dedi. Ne yapmam lazım şuan içime dert oldu.
Hangisini alırdınız ve neden ? Benim gözümde Zalman'ın 14 cm fanlı olması ve ledli olması ve de 12 volttan 696watt vermesi ile daha iyi gibi duruyor.
Beyler anladığım kadarıyla tek çekirdeğin en yüksek hızda çalışmasını sağlayan bir şey ama bilmiyorum. Manuel oc daha iyi değil midir ?
Arkadaşlar selam ram alacağım iki adet ikili ram alıp aynısından 4 slotuda dolduracağım sorun olmaz değil mi ?
Arkadaşlar selam biliyorum bu konu çok açılıyor ama şu ramlerden bahseden yoktu. Ballistix tactical tracer rgbler nasıldır amd desteğinde. Pek bişey bulamadım ballistixin kendi sitesinde uyumlu diyor nette bulduğum bir yorum var 2800 mhz de çalıştı demiş adam normalde 3000mhz ramler bu arada.
Arkadaşlar 500gb almayı düşünüyorum sizce nasıl ?
Arkadaşlar iki sürümü satılıyor ama ne yaptıysam da bulamadım farkını ama bence birisi led fanlı diğeri değil hangisi acaba ?
Hakkında
Forum İmzası:
RYZEN & VEGA
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Alfa Romeo 159 1.9 JTD
Mobil cihaz
Huawei Mate 10 Pro
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Notebook
Asus FX505DU
İşlemci
i7 5960x
Anakart
Asrock x99 OC Formula
Sabit Disk
Toshiba P300
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.373 (Bu ay: 376)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.