Şimdi Ara

“Hz. Süleyman’ın kızıyım” diyerek 13 milyon TL’lik vurgun yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Hz. Süleyman’ın kızıyım” diyerek 13 milyon TL’lik vurgun yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı

Eskişehir'de çiftlik evinde kurduğu dergahta kendini Hz. Süleyman'ın kızı olarak tanıtarak psikolojik rahatsızlığı olan insanları tedavi ettiğini öne sürerek 13 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şahıs Sakarya'da yakalandı. Edinilen bilgilere göre 3 gün önce Eskişehir Tepebaşı İlçesi Keskin Mahallesi'nde bulunan 10 dönümlük bir arazi içindeki çiftlik evinin dergah adıyla kullanıldığı ihbarı alan jandarma ekipleri inceleme başlattı. İncelemede çiftlik evinin S.G. (49) ve avukat oğlu S.H.G. (24) tarafından psikolojik rahatsızlıkları bulunan insanları sözde tedavi etmek amacıyla kullanıldığı ve şahısların buradan haksız kazanç elde ettiklerini belirledi. Tespit sonrası jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden S.H.G. ve S.D. tutuklanırken S.G. ise yakalanamadı.

13 MİLYON TL'LİK VURGUN YAPTI SAKARYA'DA YAKALANDI
    İlk operasyon sonrası takibi sürdüren jandarma ekipleri S.G.'nin Sakarya'nın Arifiye ilçesinde olduğu belirlendi. Tespit sonrasında Arifiye ilçe Jandarma karakol Komutanlığı ekipleri ve İl Jandarma Suç Araştırma Timinin (JASAT) ekiplerince dün düzenlenen operasyonda S.G. isimli şahıs gözaltına alındı. Tedavi adlı altında etkisi aldığı şahıslardan 13 milyon TL'lik vurgun yaptığı iddia edilen S.G., Jandarma Komutanlığındaki işlemleri sonrası sevk edilen adli mercilerce tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderildi.

"YÜZÜK VERDİĞİ ERKEKLERE KOMUTAN UNVANI VERMİŞ"
    Öte yandan daha önceki operasyonda şikâyette bulunan G.G. adlı şahıs ifadesinde etkisi altına aldığı insanları iflas ettirdiğini söyledi. G.G., "S.G. çevresindeki erkeklere aynı şekilde yapılmış olan yüzük ve kolyelerden veriyordu. Bu erkeklere 'komutan' unvanını vermiş. Rütbe olarak en üstte olan komutanı ise oğlu S.H.G. olarak belirlemiş. S.G., dini inançlarımı suistimal ederek beni tesiri altına aldı. Sözünden çıkamaz hale geldim. Etkisi altına aldığı insanları iflasa sürüklüyor. Beni de iflas ettirdi. Tüm paramızı onun 'kutsal' dediği yolda harcamamızı istiyordu. Ben güvenimden dolayı 2016'da vekâlet verdim. Bütün mal varlığımıza ipotek koyarak sattılar" dedi.

"YAHUDİLERİN ARADIĞI ŞİFRELİ KAN DAMARLARIMDA DEMİŞ"
    Durumla alakalı şikâyette bulunan müşteki C.G. ise ifadesinde, firari şüpheli S.G'nin rahatsızlığı bulunanları sözde tedavi ettiğini öne sürdüğünü belirtti. C.G. "Kendisi bana 'Yahudilerin aradığı şifreli kan damarlarımda' demişti. Hz. Süleyman'ın kızı olduğunu söylüyordu. Bir hastanın tedavi ücreti 4-5 bin lira arasında değişirdi. Ayrıca kurban parası istiyordu. Kanlı su, kanlı ayna, yumurta, kilit gibi materyaller kullanıyordu. Kanlı suyu bazen içirir, bazen de o suyla duş alınmasını isterdi. Kanının şifa olduğunu söylüyordu. Bir dönem S.G.'yi FETÖ'den şikayet etmişlerdi. Elindeki 40 bin lirayı ve kanları yanında çalışan Hacer'in evine gönderdi. Bu dönemde evinde bulunan FETÖ'ye ait kitap ve CD'leri de yaktı" dedi.

https://www.sabah.com.tr/yasam/2019/08/23/hz-suleymanin-kiziyim-diyerek-13-milyon-tllik-vurgun-yaptigi-iddia-edilen-sahis-yakalandi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterince yalancı,ikiyüzlü ve zekiysen 1 yıla zengin olursun bu ülkede.
  • Niye yakalarlar ki bunlari
    Ne guzel gerizekalilari tokatliyormus, bir nevi dogal secilim, birakin elensin ahmaklar.
  • Bunu diyen sakallı bi erkek olsa bile şaşırmam artık.

• ben olsam yakalamazdım gerizekalilarin parasini alsin hiç olmazsa belki bi otel kurar bi fabrika açarda memlekete faydası olur o paranın gerizekalılarda kalması daha kötü
  • Buna para verenlerin zeka seviyesi mikro dalga fırın ile aynı, 13 milyon vurupta tosun gibi kaçmayana da söyleyecek lafım yok, onunki ise ankastre fırın kadar.
  • Ülkenin %40 sahte peygamber ve soylarına tapıyor

Ülke Allah'ı inkar eden hacı hoca toplumu olmuş

Sonuç : Şekil A (Ülkenin Hali)

“Hz. Süleyman’ın kızıyım” diyerek 13 milyon TL’lik vurgun yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Ağustos 2019; 8:24:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Bir de böyle tipler var, hep din Allah üzerinden ticaret, apaçık ortada bu millet neden görmez ki bunu???"

T24
    'Allah De Ötesini Bırak' kitabının rekortmen yazarına boşanma davası
    https://t24.com.tr/haber/allah-de-otesini-birak-kitabinin-rekortmen-yazarina-bosanma-davasi,363912

quote:

Çok satan ‘Allah De Ötesini Bırak’ kitabının yazarı Uğur Koşar’ın eşi, aldatıldım diyerek boşanma davası açtı. “Kocam ilkokul mezunu bilgisayar tamircisiydi. İnternetten araştırıp kitap yazdı” diyen eş, dava dosyasına aldatılma fotoğraflarını da koydu.

Hürriyet'ten Arda Akın'ın habrine göre, ‘Allah De Ötesini Bırak’, 'Bana Allah Yeter', 'Allah’a Koşun', 'Rabb’in İçin Sabret kitaplarıyla son yılların en popüler yazarlarından olan Uğur Koşar’ın eşi Gülsen Koşar, yazarın kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Kocasını dedektif gibi takip edip aşk yaşadığını ileri sürdüğü avukat ile plajda resimlerini çeken Gülsen Koşar, dava dilekçesinde, “Kocam ilkokul mezunu bilgisayar tamircisiydi. İşten atıldıktan sonra yıllarca çalışmadı. Evi ben geçindirdim. İnternetten yaptığı araştırmalarla kitap yazdı. Kitap tutunca kadınlarla defalarca aldatma süreci başladı” dedi. Forbes dergisine göre 2014’te, 'Allah De Ötesini Bırak' kitabıyla 800 bin adetlik satış ve 1.7 milyon lira telif geliriyle Türkiye’nin en çok kazanan yazarı olan Koşar’ın eşi bankacı Gülsen Koşar, Büyükçekmece 2. Aile Mahkemesi’ndeki dava dilekçesinde, yaşadıklarını şöyle özetledi:

• Para yoksa bu paralar neyin nesi onu anlamıyorum. Kimsede para yok ama dolandırılmaya gelince bakıyoruz millet zengin.
  • mavi yumurta satarak zengin olanlarda var. :)
  • Kari 13 milyon carpmis ama milletin dilinde psikiatristlerin aldigi 300-400 tl muayne ucreti...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberi burdan öğrenmiştim.Güzelde tespitte bulunmuş.Meraklısına;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.