Bildirim
Hyundai Tucson mı Kia Sportage mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ayni annenin ikiz kizindan birini zorla secmeye benziyo.. -
Tucson bu fiyata alınacak en iyi arac.iihs güvenlik testinden tam puan almis dizayni vs gayet iyi.sportage ikizi gibi altyapi olarak ama bence tucson daha hos
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisinin tasarımı hoşuna gittiyse onu al. Teknikte ve fiyatta iki markanında bi farkı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Tucson bu fiyata alınacak en iyi arac.iihs güvenlik testinden tam puan almis dizayni vs gayet iyi.sportage ikizi gibi altyapi olarak ama bence tucson daha hos
kaçı eski kasa Bilmiyorum ama mart ayında sportage tucson a 116 adetlik fark atmış. Demek ki tasarımı tucson a göre daha çok beğenilmiş.
Kisiden kisiye degisir dostum bu benim fikrim sportage da guvenlik testlerinden iyi çıkarsa onuda öneririz neticede ayni araclar temelde
İki aracıda test ettim yeni kasa spoyuda tucson kesinlikle daha iyi özellikle konfor olarak daha çok beğendim sportageye pek kanım ısınmadı.
Tasarım ve konfor olarak daha hoşuma gitti fiyat avantajıda var tucson tavsiye ederim. -
tucson tercih ederim yerinizde olsam tasarım olarak daha güzel, servis daha iyi. Turbo olanıda canlı
-
Segment lideri Qashqai'ye de bakın derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SUV araçlardan hiç haz etmesemde Tucson'un farklı bir duruşu var.
2 markanın pek alternatıfıde yok gıbı
kuga tutmadı
tıguan pahallı
kajdar sankı daha kucuk
yarın turbo tuscon pazarlıgına gıdecegım bakalım sonuc ne olacak -
sportage inanılmaz çirkin olmuş düşünmeden tuscon derim -
quote:
Orijinalden alıntı: nanoona
ayni annenin ikiz kizindan birini zorla secmeye benziyo..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tucson dışarıdan daha albenili olsada Sportage daha kalitelidir.Zaten fiyat konumlandırmasındanda anlamak mümkün. -
suzukı vıtara cıft renk kasalarda hos olmus
4*2 fıyatına
4*4 alabılıyorsunuz
ama tuscon sportage ıle aynı ayardamı bılemem -
Ikiside hemen hemen ayni arac.Görüntü olarak hangisini begendiyseniz onu alin.
Alacağın Tucson yada Spo cam tavansız olucak ki hiç tercih edilesi gelmiyor bana...
Hyundai-Kia şuan piyasada biraz daha yer almalarının sebebi ucuza gırtlak donanımdır. Buna en iyi örnek İx35-Spo-İ30 ve Ceed'dir. Bu süper dörtlü ucuz fiyatlarıyla yüksek donanımları ile sevildi yoksa İx35-Spo 1.6 atmosferik direk enjeksiyon motorlu yani LPG için özel kit ve montajda ustadan daha çok genel merkezden mühendis lazım. LPG uyumlu mu tabikide uyumlu...
Benim sana tavsiyem. 2015 5000 km ye kadar Spo Premium donanım al 72-75 arasına. 2000 lirayada romano lpg taktır istediğin yere git -
quote:
Orijinalden alıntı: YozgatLee0666
Alacağın Tucson yada Spo cam tavansız olucak ki hiç tercih edilesi gelmiyor bana...
Hyundai-Kia şuan piyasada biraz daha yer almalarının sebebi ucuza gırtlak donanımdır. Buna en iyi örnek İx35-Spo-İ30 ve Ceed'dir. Bu süper dörtlü ucuz fiyatlarıyla yüksek donanımları ile sevildi yoksa İx35-Spo 1.6 atmosferik direk enjeksiyon motorlu yani LPG için özel kit ve montajda ustadan daha çok genel merkezden mühendis lazım. LPG uyumlu mu tabikide uyumlu...
Benim sana tavsiyem. 2015 5000 km ye kadar Spo Premium donanım al 72-75 arasına. 2000 lirayada romano lpg taktır istediğin yere git
Niye cam tavansız olacak? Müneccim misiniz? -
85e tucson un hangi modelini almayı düsünüyorsunuz acaba? 2.elde 85e turbosuz olanı var 2 adet,turbo yoksa az performans çok yakıt çok can sıkıntısı var demektir
Müneccim değilim. 0 Alacaksa Tucson Style,Spo Comfort paket olur ki bunlarda CAM TAVAN YOK.
2. Elde ise 1 tane 84.900 e var belki onu alır. Başkada seçenek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- peugeot 5008 yorumlar
- opel insignia 2.0 cdti alınır mı
- elektrikli araba tavsiye
- fiat egea
- nissan pulsar yorum
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X