Şimdi Ara

hyundai santa fe 2004-2005 model

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai santafe 2004-2005 model, dizel, otomatik vites 4x4 almayı düşünüyorum bu hafta insallah..

olumlu - olumsuz yönleri nedir paylaşırsanız sevinirim.

fiyat 26- 28 bin arası

parçası pahalımı, sorunlu araçmı , aile için ideal mi?

• bobem74 ben santa fe konusunda yaklasık 2 aydır arastırma yapıyorum bende almaya karar verdm ancak piyasası 28.000den baslıyo (boyalı 2003 model vs.). Bir de sınıfının en az arıza veren aracı oldunu ve yakıt konusunda sınıfında hatırı sayılır derecede iyi oldugunu (9 lt/100 km civarı) duydum. aracın içerisine birkac defa bindim arac dolulugu ile kendisini hissettiriyor. Tek sıkıntısı 2. El satışı. O kunuda da kendimi ç-şöyle avutuyorum çok tutulan bir araba olsaydı 40.000 TL den aşağı alamazdık :):). umarım istediğin şartlarda bir araç alırsın...
  • Konu hort olucak ama:)) bugün 2004 model 2.0 dizel h-matic santa fe kullandım bukadar rahat kullanımı zevkli bi jeep kullanmamıştım babamda rav4 honda hrv nissan xtrail de vardı Hyundai nin bu kadar sağlam oturucaklı az yakan sorunsuz bi jeepi olması şaşırttı beni Hyundai ye bakış açım değişti citroen c3 aracımı satıp Hyundai mi alsam diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.