Şimdi Ara

Hyundai ix-20 Görüşleriniz (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
4
Favori
127.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Daha önce dıştan epeyce incelemiştim ilk defa şofor koltuğuna oturdum hiç geri inesim gelmedi
    Genişlik,ferahlık,sürüş pozisyonu tasarım hepsi bence çok iyi seviyede

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

Aracı Bugün Blue İle Test Ettim... 1.6 Benzinli Otomatik Modelini.. Kısacası Kusur Bulamadım..Resmen Araca Aşık Oldum..
    Orjinal Çelik JAntta Vardı(16 İnç) ..
    Uçar Plazada Test Aracı Var.. TAm Bir Aile Aracı

hyundaiclup üyelerine özel bi test sürüşü oldu değilmi ersinim

Evet Biraz Uzun Tutabildik:) Bana Göre Performans Biraz Düşük Kalmış Ama Yinede Bir Aile İçin Gayet Yeterli.. Dİzeli Daha Rahattır Bizim Denedigimiz Benzinli İdi .. İnsan Oturunca Bile Kendini Güvende Hissediyor

+1
    Aynen Ersinim

2009

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Cumartesi günü accent blue yu görmek için gittiğimde bide ix20 bakayım dedim,yok böyle bişiy çok begendim şoför mahaline oturduğumda Suv bi araç tadı aldım ön konsol malzeme kalitesi bence çok iyiydi

İşte MPV'nin tadına bakan ve amacını anlayan biri daha :)

2009

• ix20'yi beğenenlerin artması güzel,zaten arabayı görüpte beğenmeyen nerdeyse çıkmadı.Uzaktan yada resim ve videolarda küçük görünüyor ama yanına yaklaşınca ve içine binince çok beğeniliyor. Hatta birisi 'hayırlı osun, jeep almışsın ' dedi. Ancak Ankara'da bile daha kendi arabamdan başka ix20 görmedim.
    Bugün cam tavanın güneşi içeri fazla aldığını farkettim.Perdeyi bile çekince güneş hafif de olsa görünüyor.Normalde içerisi gölge duruyor ama yine de sıcaktı.İnşallah yazın sıkıntı çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 26 Nisan 2011; 17:20:39 >

Aynısını Opel Meriva başlığında biri yazmıştı, cam tavanlı Astra H kullanmış uzun süre ve hiç tavsiye etmiyordu bu sebepten ötürü.

Gerçi açılır cam tavan hocam, açınca da mı sıkıntı oluyor? Yani serin hava gelince dengeleniyordur diye düşünüyorum. Güneşli havada denemek farz oldu şu zımbırtıyı.
  • Bugun kia ankara opal bayisine gittim daha dogrusu yolum dustu.venga ve geleli 3 gun olan soul vardi.venga distan guzel fakat ici bana cok basik geldi.esp de yok zaten.bayideki yetkili ix20 ile kiyaslandigini fakat ix20 den ucuz oldugunu soyledi.bende donanim olarak ix20 daha dolu dedim.esp usb girisi vs.bu sefer bana soyledigi kia 1.6 128hp dedi.o acidan hak verdim.ama hersey motor degil.donanimda onemli.sonra yanindaki soula baktim.arac daihatsu materia gibi bir tasarima sahip.onden mini cooper gibi yandan dodge nitro gibi tavani materia gibi bir araba.arac 1.6 dizel otomatikti.ici baya ferah 18 jantlar on arka park sensoru geri gorus kamerasi anahtarsiz calisma usb aux hersey vardi.sadece anlamadigim torpido gozunde perde araligi gibi birsey var.basinca eliniz iceri gidiyor fakat ne oldugunu anlamadim saticida bilmiyordu.aracin eksik yani bagaj hacmi vengadan 100 litre kadar daha dusuk.fiyatida fullu 55000 lira.bir alt modelide 50bin lira.yarin bayinin acilis kokteyli var arkadaslar ugrayip araclari inceleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 28 Nisan 2011; 16:36:31 >

• aracın kapısında cam açma düğmelerinin o kısım lake gibi parlak siyah ve konsol malzemeside kaliteli ama fiyatından emin değilim zaten yıl sonunda almayı düşünüyorum ozamana elantrada gelir sanırım benim aklım yıllardır elantrada getzden yukarı çıkamadık :D
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....
  • Soul tam bir felaket. Venga bunun yanında şaheser bence kesinlikle.

55.000 lira kim buna verecek cidden merak ediyorum ayrıca. ix20'ye Venga motoru koyulmuş ve otomatik şanzıman verilmiş gibi duruyor. Donanım olarak dolu epeyce fakat 55.000 lira cidden uçuk...

Ayrıca 18 inç jantlar köstebek yuvasına benzeyen yollarda bile bile lades demek.

Rica ediyorum sevgili KIA, Soul'a donanımı basacağına git Venga'ya ESP koy ve ayıbını düzelt önce. Üçüncü dünya ülkesisiniz diyor adamlar resmen...

2009
  • quote:

i20den sonra ix20 iyi gider ama neyse

haklısın Serkan

2009

• cam tavanın siyah olmasından dolayı daha güzel duruyor beyaz.Ama beşiktaşlı olurum diye beyaz almadım.
    Kızmadın değilmi sfzb67!

Orijinalden alıntı: hkas

cam tavanın siyah olmasından dolayı daha güzel duruyor beyaz.Ama beşiktaşlı olurum diye beyaz almadım.
    Kızmadın değilmi sfzb67!

neden kızayımki

2009
  • Bence lansman rengi olan o mavi renk çok hoş.. Ayrıca Venga ya konan , Blue ya beklenen 128 Hp lik motoru neden koymazlar İX 20 ye....

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Bence lansman rengi olan o mavi renk çok hoş.. Ayrıca Venga ya konan , Blue ya beklenen 128 Hp lik motoru neden koymazlar İX 20 ye....

Donanım Almak İsteyen İx20 Yi Alacak GÜç İsteyen Vengayı :) Para Yine Aynı Yere Gidecek
    TAbiki İx20 Tede 1.6 128 Lik Dizel Motoru Koysalar Süper Olurduda Koymamışlar İşte .. Büyük İhtimal Satış Politikası
  • Vengada esp yok fakat motor guclu.ix20 motor vengadan gucsuz fakat donanim daha iyi.venganin otomatik vites 1.6 motorunu test etti.performansi begenmedim.dizeli tercih edilebilir ondada otomatik yok.

2009
  • quote:

İki araçta çok güzel ama benimde tercihim ix20den yana olurdu.

Aynen Serkan.venga otomatigi test ettim gecen hafta.gaza yuklenmeme ragmen arac 100 km ustune cikamadi.aracta tup vardi ondanmi bilmiyorum.torkuda 150 yada 160 nm gibi bir degerdi yanilmiyorsam.dizelde ise 250nm tork var.ix20nin ici daha ferah ve donanimi daha dolu.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.