Şimdi Ara

Hyundai i35 Coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce açıldıysa silinebilir, göremedim.

i30'dan sonra i35 Coupe de 2009'da yollara düşüyormuş. Kullanılan motorlar 2L 215 HP ve 3.8L 300 HP. Konsept ve Spy fotolar aşağıda:

Hyundai i35 Coupe

Hyundai i35 Coupe

Hyundai i35 Coupe

Hyundai i35 Coupe

• Çok güzel birşey olacak gibi

Hyundai kendini geliştirmeye devam ediyor.

Bunun 1.6 motorlusu türkiyede iyi satar :)
  • 2.0 bizde satmaz hele bu parasızlıkta
  • ford'a rakip mi dersiniz hani şu yeşil olana
  • Tasarımı fena değil.
  • ön kısmı ağzı açık kalmış gibi olmuşpanjur püzelirse başarılı
  • Hyundai avrupalı rakiplerinde bende varım diyo gercektende i30 fln tasarım olarak çok güsel bi de sonatayı düseltseler tam olck
  • içini bir an yeni astra sandım
  • içinde i30 çizgileri hakim
    amerikada satacaktır sanırım
  • güzel olmuş sanırım fx coupenin devamı olacak bu araç
  • Güzel olmuş, başarılı bir tasarım.
  • Ben de ilk kim bir yerini birine benzetecek diye sabırsızlıkla bekliyordum. Hyundai olacak kimse başkasına benzetmeyecek, kıyamet alameti

Evet, aynısı gerçekten bu kadar olur.. ikisinde de direksiyon aynı yerde.

Hyundai i35 Coupe

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

içini bir an yeni astra sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 13 Eylül 2008; 23:08:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Ben de ilk kim bir yerini birine benzetecek diye sabırsızlıkla bekliyordum. Hyundai olacak kimse başkasına benzetmeyecek, kıyamet alameti

Evet, aynısı gerçekten bu kadar olur.. ikisinde de direksiyon aynı yerde.

Hyundai i35 Coupe

quote:

Gerçektende benziyo ama buna değil 2009 da gelcek olan astraya arkadaşda ona benzetmiştir galiba sende bak hak vericeksin

• astracılar opelci dostlarım kızmasın ama o nasıl bir kapı içi dizaynı yav:(?
    diklemesine bira koysan düşmez,cam düğmelerinin olduğu yer...iğrenç duruyor yahuu...diktörtgen gibi...
    geometri dersi yapılır orda mazallah...
    insan biraz estetik bi tasarım yapar...doblomu bu:D:)

edit:hyundaiyi çok beğendim,başarılı.2.0 215 hp tadından yinmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 14 Eylül 2008; 11:21:13 >
  • quote:

Yalan atamıyacağım

Bende birkaç sene evvel tanıtılan gtc konseptin içine benzettim yani yeni insignia :)

Ama hakkaten dışı vede içi böyle olursa vede 1.6sı olursa çok iş yapar türkiyede

Helede bu araca 1.5 1.6 crdi motor koysunlar satış rekorları kırar sınıfında
  • Hyundai yine güzel araçlar üretmeye devam ediyor.

Türkiyede fazla satmaz ama amerikada yoğun ilgi görür.
  •  Hyundai i35 Coupe

bende benzetmeyi sevmem hemen sonuçta araçlar birbirine illaki benzer....
    ben direk kadranları görünce yeni astranınki vardı öyle diye bir an yanlıs foto koyulmuş sandım yeni astrayı da çok iyi bilmiyorum sonuçta daha çıkmadı alışmadık....sonradan anladım ama olmadığını mesajımdada yaparak kendi yanılgıma güldüm....

kadranlar beni yanılttı hakkatende benziyormuş biraz yapısı

• Tamam da daha çıkmamış arabanın iç tasarımı nasıl taklit edilmiş ona açıklama getirebilir misiniz? Dikey fanlar benzemiş ki zaten i30'da kullanılıyor onlar o zaman Opel Hyundai'den mi kopyalamış?

Herhalde araba iç tasarımı yapmayı birkaç günlük iş falan zannediyor bunu diyen arkadaşlar. Hyundai belki 2 yıldır uğraşıyor bu arabayla. 2 yıldır motorunu karoserini yaptılar, içini yapmadılar, yakında çıkacak bir arabadan kopyalarız nasıl olsa mı dediler? Akıl var mantık var arkadaşlar, biraz gerçekçi olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur23

Tamam da daha çıkmamış arabanın iç tasarımı nasıl taklit edilmiş ona açıklama getirebilir misiniz? Dikey fanlar benzemiş ki zaten i30'da kullanılıyor onlar o zaman Opel Hyundai'den mi kopyalamış?

Herhalde araba iç tasarımı yapmayı birkaç günlük iş falan zannediyor bunu diyen arkadaşlar. Hyundai belki 2 yıldır uğraşıyor bu arabayla. 2 yıldır motorunu karoserini yaptılar, içini yapmadılar, yakında çıkacak bir arabadan kopyalarız nasıl olsa mı dediler? Akıl var mantık var arkadaşlar, biraz gerçekçi olun.

mesajımı muhtemelen okumamışsınız....
    ben kanranlardan dolayı bir yanılgıya düştüm dedim....ortada birbirinden çalan olduğunu düşünmüyorum....
    kim kimden çalarsa çalsın ayrıca umrumdada değil...

• kimse kimseden bişey çalmamış...astradan en az iki gömlek daha güzel bir iç dizaynı var bu aracın...
    bunu inkar etmek fanatikliktir kimse gücenmesin....iyi bakın ne kadar farklı...
    astradaki iç dizayn ticari araçların içi gibi...resmen ortadoğu haritası gibi alelacele çizilmiş ve konmuş gibi duruyor...

astra gibi oldukça sevdiğim bir aracın içi tam bir hayal kırıklığı bende...yeni corsaya binen oldumu?olmuştur...o koltukların kalitesizliği,kumaşın iğrençliği ve iç dizaynın rezilliğini hemen göreceksiniz

oysa hyundai daha estetik ve hoş bir iç tasarıma sahip...

bu gece opele fazla yüklendim:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.