Şimdi Ara

Hyundai i30 krk marka taiwan yedek parca hakkında bilgisi yorumu olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İ30 umun on tamponu kırıldı bugun kaldırıma çarpmam sonucu. internette krk markalı taiwan malı bir tampon var sıfır 159 tl bu urunu alsam sıkıntı cekermiyim birebir otururmu çin malı urun gibi sagı solu hatalı uretim olurmu ?
    Simdiden tesekkurler yardımlarınız icin

Aracım 2011 mode plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana çin malı veya marka olarak cevap veremicem ama yan sanayi olarak bilgi verim eski aracıma yan sanayı tampon almak zorunda kalmıştım.. 170 liraya aldım taktım boyattım çok güzel oturdu orjinali gibi fakat öndeki araca bir tıklatmamla tampon esnemeyi bırakın çıta yerlerinden kırıldı.. maleef yan sanayi tamponlarda hammedelerinden dolayı yırtılma veya esneme payı çok zayıf direk çatlayıp kırılıyor..

ama yok ben öyle sıkıntılı bir şöför değilim bu kazayıda nasıl yaptım anlamadım zaten diyenlerdenseniz alın tamponu içiniz rahat eder..
  • Orijinali ne kadar ?

• Serviste orjinaline 600 diyorlar bence cok gereksiz normal parcacilardada 500 kusur orjinal. Çıkma alabilirim yada bu taiwan malını alıcam taiwanlar icin çin malından cok cok daha kaliteli diyorlar. Aldigimdan bu yana tamponu vurmadım hic bu ilk oldu yoldaki mıcır yuzunden kızakladm onume cikan kediyi ezmemek adına

• Birde soyle bir durum varli ustundeki orjinal tamponun kaliteside verilecek 500 600 lerin hakkını vermez kırılan yerden ayaklarını filan inceledim cok kalitesiz dayanıksız gibi geldi bana. Taiwan malı tam oturup goruntude hic bir sıkıntı vermezse almak isterim

• Bence servisten şaşmayın orjinal kullanın benim getz aracımı bile kesinlikle yan sanayi parça takmazdım iyi bayramlar

• al gitsin tayvan malını
    bir daha çarparsanız hiç üzülmezsiniz atarsınız çöpe gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taiwan malını almaya yakınım bende ama kullanan tam bilgisi olan yokmu hic ya :D

• Geçmiş olsun aldığın yerle anlaşılmasın-tam oturmama vb olumsuzluk durumunda iade kabul ediyorsa al gitsin

• çin malı hariç Mobıs marka ve ya gerçek tw malı ürün kullanırsanız sorun yaşamazsınız benim aracımda hyundaı odak japon diye bir firma var ordan aldım kaporta malzemelerini hiç sorun yaşamadımwww.odakjaponparca.com
    incelersiniz
  • extreme3535 E kullanıcısına yanıt
    3 4 sene geçmişti bu konuyu açalı ama bu verdiğiniz site çok işime yaradı hala hyundai araçlar kullanıyorum. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.