Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.266
Cevap
202
Favori
1.965.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2021 i20 nin elite plus paketi yok mu. Sitesinde 2020 için elite plus varken 2021 model için yok sebebi nedir bunun ?

  • Merhaba, Elit paket i20 1.4 otomatik araba almayı düşünüyorum. Comforrtline polo ve dream corolla diğer baktığım arabalar, ancak donanım olarak en tatmin edici olan i20 olduğu gibi fiyatı en uygun olanı da o. Şekli de fena değil açıkçası, hoşuma gitti. Ama çok önemli bir eksiği var diye korkuyorum, apple car play yok sanırım i20 lerde. 2021 model olan arkadaşlardan yorum bekliyorum, eğer yoksa maalesef benim için çok büyük bir sorun olur.

    Bir de yakıtı gidişi vs hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Şu an 1.33 yaris im var 2011 model manuel. Ona göre biraz ağır kalacak heralde ama süründürmez heralde yine de.
    Herkese kazasız belasız sürüşler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -cyanide - kullanıcısına yanıt
    Bana bayi vergi diliminden dolayı eklenmedigini söyledi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Android car ve Apple car var. Ben Android car kullanıyorum. Haritaları ekrana yansıtma dışında çok da işlevsel bulmadim. Tabi bu kişisel bir yorum.
    1.4 atmosferik motor bence yeterli ve diri. Tabi dizel ve turbo benzinli gibi olmayabilir. Şehirici tüketim sakın trafikte 7,2 litre gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, motor aşağı yukarı benim araçtakiyle aynı ama otomatik diye biraz fazla yakıyor sanırım. Ama çok fazla km yapmadığımdan sorun değil, olsa da lpg uyumlu diye duydum.


    Donanım olarak i20 elite paket diğer seçeneklerin çok önünde olduğu cezbediyor açıkçası, bakalım bir de test sürüşünde denemek istiyorum.

  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt
    Seversiniz diye düşünüyorum. Mutlak memnuniyet yok elbette. Ama genel olarak araç güzel. Lpg ile uyumlu vites geçişleri bir miktar hissediliyor. Arka frenlerinin kampana olması hiç hoşuma gitmedi. Biraz ses yapıyor. Belki ilerde düzelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inci-gunes İ kullanıcısına yanıt
    Elite ilaveten smartta
    Yağmur sensörü,kendini kendine kararan iç dikiz aynası,dijital klima ve geri görüş kamerası var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 4 Nisan 2021; 15:44:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meddah58

    Merhaba. Android car ve Apple car var. Ben Android car kullanıyorum. Haritaları ekrana yansıtma dışında çok da işlevsel bulmadim. Tabi bu kişisel bir yorum.
    1.4 atmosferik motor bence yeterli ve diri. Tabi dizel ve turbo benzinli gibi olmayabilir. Şehirici tüketim sakın trafikte 7,2 litre gibi.
    Hangi ilde yaşıyorsunuz acaba,Bende 2017 Manuel 1.2 elite smarttan yeni kasa 1.4 mpı elite geçmedi düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Sivas hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt

    3 hafta önce teslim aldık 2021 i20 Elite. Apple CarPlay mevcut hem de kablosuz. Apple CarPlay olan araç çok ama kablosuz Apple CarPlay olan araç fazla yok bu açıdan avantaj.


    Şehir içi - şehir dışı ortalama yakıt tüketimi aynı ikisinde de ortalama 7.5 yaktı. Bu açıdan Polo ciddi avantajlıdır diye düşünüyorum. Daha 1000 KM olmadığı için belki biraz daha düşebilir. Biz çok KM yapmayacağız büyük ihtimal ama kullanılacaksa LPG düşünülebilir.


    Donanım olarak Polo Confortline ile aynı Elite neredeyse donanım farkı çok yok Elite Plus ile karıştırmayın. Polo'da çift bölgeli otomatik klima, start-stop, ön park sensörü var. Bunlar i20 'de yok. i20 Elite'de kablosuz şarj, sunroof, led farlar var Polo'da olamayan bakabildiğim kadarıyla.


    Biz Polo'yu incelemeyemedik araç kapalıydı o yüzden dıştan bakabildik, bunun yanında Clio ve İbiza ile karşılaştırdık. Dış görünüş ve arka diz mesefesi daha iyi geldi i20'de. Aslında Style alacaktık fakat 2 hava yastığı yüzünden Elite'e geçtik.





  • Merhabalar, 2012 i20 sense modeli aracım var.Aklıma takılan bi durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.



    Aracın beygiri 220 gösteriyor olması lazım motor 1.2 fakat otobanda 5.vitesle özellikle 110 120 yi geçtikten sonra motor çok değişik ses çıkarıyor ve sanki 6.vites olsa beni ona at dercesine bir ses geliyor.Acaba fazla mı zorlamış oluyorum bundan sonra 100 110 u geçmemelimiyim?

  • Merhaba hayırlı ramazanlar dilerim. Yeni bir araç almak istiyorum. Elimde 70 bin TL var. (Bütçemi bilin diye söylüyorum) İ20 2014-2015 jump (ot.) paket piyasası 145-150 bin bandında. Bunun yerine en boş paket sıfır 2021 i20 almayı düşündüm.Onun fiyatı bayilerde bulunursa 170 bandına kadar pazarlıkla oluyormuş sanırım. Ama çok kararsız kaldım. Bu aracı kullanan ya da bu araç hakkında bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? teşekkür ederim şimdiden.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı günler yeni ehliyet ve ilk aracım hyundai i20 1.4 dizel 2015 model aracın baskı balatasında sıkıntı olduğunu düşünmüyoruz arkadaşlarla bir ileri vites geçişleri çok nizami ve kavraması güzel fakat geri viteste bazen hırtlayıp yeçiyor yada geçti gibi oturup geçmiyor sorunu yaşayan var mıdır acaba bunu servise göstermek lazım mıdır yoksa kronik bir sorun mudur bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
  • HAŞMETLİi kullanıcısına yanıt

    geri vitese takma bende de sorun oluyor, bazen geçmiyor, debriyajı bırakıp tekrar basıyorum, ya da biraz ilerleyip geriye takıyorum, dişlileri tutturamıyor sanki ama bu sorun mu diğer araçlar da böyle mi bilemiyorum, benim de 2015 bu arada

  • Arkadaşlar 2018 0 km aldığım i20 30.000 bakımında balata değişecek denilmişti. Servis yüksek bir rakam vermişti. Ön ve arka.
    Garanti bitecek diye sanayiye gidip parçacıdan 260 tl ye valeo balata aldım ön arka. 50 tl işcilik vermiştim.

    Valeo balata hiç ses yapmıyor ve yumuşak bir balata çok memnun kaldım.

    Orijinal balata ömrü 30.000 km
    Bu gün sanayiye uğradım balatalar ne durumda diye, söküp baktılar.
    Daha yarıya gelmiş
    Araba şuan 54.000 km de. Yani valeo 24.000 km de yarısını bitirmiş.

    İleride tam bitim km sini eklerim konuya.

    Özetle i20 araçlar için valeo balata fiyat performans balatası.
    Valeo benim tahminim 35. Bin ile 40 bin km ömüre sahip
    Not: araç otomatik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 26 Nisan 2021; 14:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1.4 otomatik kullanıyorum benzinli yakıt tüketimi ortalama 7.7 ve km başına 68 kuruş felan yakıyor daha iyi değerler elde eden var mı çok kasarsam ne kadara kadar düşürebilirim sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs zamlarıyla birlikte 1.4 Elite Plus otomatik modeli %80 ötv dilimine girmeden önceki son şans 229 bin liradan satılıyor kampanyayla. Kampanya bitince fiyat artık 280 bin üstü olacak. Almayı düşünüyoruz ancak her yer kapalı ve canlı hiç görmedim aracı, bütün video incelemeleri izledim. İç mekandaki krem rengi plastikler çok kötü görünüyor gözüme nedense. Her türlü donanımı çok hoş ve işlevsel, tercih etme nedenim bu ama o renkleri keşke düz siyah bıraksalarmış. Canlı görünce umarım daha iyidir, mecburen görmeden sipariş edeceğim. Varsa Elite Plus kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
  • Nakahella kullanıcısına yanıt

    Hocam 18 elit oto almıştım, size tsvsiyem lpg düşünürseniz pazarlık yaparken onun fiyatınıda dahil edin.


    servis taksın işlemlerini halledip anahtar teslim etsinler. Ben öyle yaptım çokta memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 dizel manuel 2015 araç kullanıyorum bu gün arkadaşlardan çıktıktan sonra hafif sesli çalıştı ve turbo devreye girmedi yani 1.5 devirden sonra koltuğa yaslaması hiç olmadı. Sonra kırmızıda boşa attığımı düşünüp arabayı stop ettim tekrar çalıştırdım aynı sorun devam etmedi durduk yere kıllandım şimdi turbosunda vs sorun mu var acaba yada masraf açar mı ki

    Ses böyle araba ilk çalıştığında sesli çalışır ya onun gibi ve biraz da şıngırtı tarzındaydı sonra stop edip çalıştırınca kesildi acaba sorun olur mu ikinci el aldım ve araba konusunda pek bilgim yok pek uzun mesafeli kullanan biri değilim ve devirsiz kullanıyorum kısa mesafe ve şehir içi olunca sorun nedir sizce?
  • Arkadaşlar aracıma bağaj korom cıtası taktırdım.
    Taktırmayı düşünen varsa bilgisi olsun.
    Geri görüş kamerasına yansıma yapıyor ve tam ortada kalın bir çizgi şeklinde ekranda gözüküyor.

    Bu durum geri giderken sadece arabanın arkası güneşe doğru olduğunda meydana geliyor.

    Güneş yan üst yada önde ise olmuyor. Karar sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.