Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
62
Favori
421.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filo indirimi olmaması lazım. Cünkü her sürücü kursu kendi adına araç alacak. Bazı kurslar 1 bazılar 2 adet araç alacak.

Orijinalden alıntı: hceb

Filo indirimi olmaması lazım. Cünkü her sürücü kursu kendi adına araç alacak. Bazı kurslar 1 bazılar 2 adet araç alacak.

farketmiyor usta ben eylül ayında rio+picanto için bayiden fiyat aldım. birden fazla otomobil aldın mı filo indirimi yapıyorlar. bana filo indirimi yaparız ama araçlar aynı kişinin üzerine olmak zorunda demişlerdi. isterseniz 100 kişi toplanıp gidin filo indirimi olmadan 26 binden aşağı fiyat vereceklerini düşünmüyorum. açıkçası 24 binde filo indirimi olsa bile çok düşük bir rakam. o fiyata nasıl alınmış anlamadım.

bu fırsatı kaçırmak istemeyen hyundai sürücü kurslarına satıs temsilcilerini yolluyor.

bazı sürücü kurslarının 4 ten fazla aracı var fakat cogu sürücü kursu 2-3 araçla çalışıyor

Orijinalden alıntı: hceb

yeni çıkan sürücü kursları yonetmeliğiyle bir sürücü kursunun en az 4 aracı olması zorunlulugu getiriliyor.

bu fırsatı kaçırmak istemeyen hyundai sürücü kurslarına satıs temsilcilerini yolluyor.

bazı sürücü kurslarının 4 ten fazla aracı var fakat cogu sürücü kursu 2-3 araçla çalışıyor

usta sizi anlıyorum. hyundai bu indirimi ya filo indirimi olarak yada başka özel bir durum dahilinde yapmıştır diye düşünüyorum. ama siz bireysel alıcı olarak 10 kişide gitseniz size uygulanacak filo indirimidir. onu da tek kişi üstüne olursa diyeceklerdir. bu indirimde şu fiyat güncelliğinde maksimum 26 bin lira olacaktır. 24 bin lira çok ekstrem olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 9 Aralık 2013; 20:47:13 >

• Yaklasik 700 km oldu bugun olcüm yaptim 440km yol yapmistim tekrar fulledim 162liraya doldu 37kurus yaktim tamami sehir ici biraz fazla gelebilir ama hem soguk (erzincan) hemde rodajin etkisi var biraz devirli kullaniyorum ani hizlanmalar vs vs

Bu arada ortalama yakit degeri hemen hemen gercek gibi orda 7.4 dü ölcumde de 7.5 cikti

Bu arada arabadan gercwktwn cok memnunum birde kalöriferin isinmasi cok hizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2010 hyundai accent era 1.5crdi
    1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style
  • quote:

Orijinalden alıntı: pof24

Yaklasik 700 km oldu bugun olcüm yaptim 440km yol yapmistim tekrar fulledim 162liraya doldu 37kurus yaktim tamami sehir ici biraz fazla gelebilir ama hem soguk (erzincan) hemde rodajin etkisi var biraz devirli kullaniyorum ani hizlanmalar vs vs

Bu arada ortalama yakit degeri hemen hemen gercek gibi orda 7.4 dü ölcumde de 7.5 cikti

Bu arada arabadan gercwktwn cok memnunum birde kalöriferin isinmasi cok hizli

Yol bilgisayarında kışın 0.1 yazın da sıcağın etkisiyle 0.2-0.3 buharlaşma farkı normal. Bizde çok memnunuz. Kendi i30'um yerine her fırsatta yeni i10'u kullanmayı kolluyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 9 Aralık 2013; 21:04:28 >

Yakıt tüketim ortalaması test sonuçları 6.5 litre olmuş.

Bugünkü "Otohaber" dergisinde aynı aracın testini az önce okudum. 5.0 litre test tüketimi.

Arada bu kadar fark olması ilginç.

Bu öğretmen indiriminden faydalanmak için diyelim ablamın üzerine aldık arabayı. Daha sonra ablam bana hemen arabayı satabilir mi? Belli bir süre mi geçmesi gerekir? Alım satım masrafı ne kadar olur? Yani uğraşmaya değer mi? 700 TL fark ediyormuş 1.0 otomatik için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Ediyor evet.

öğretmen indirimiyle 1.2 otomatik ne kadar?

Orijinalden alıntı: bilal47

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Ediyor evet.

öğretmen indirimiyle 1.2 otomatik ne kadar?

1.2 yi bilmiyorum, ben 1.0 için fiyat aldım.

• i10 1.2 elite otomatik modelini eşim için ciddi ciddi düşünmekteyiz. Yalnız benim otomobilde dikkatimi çeken birşey var. O da şu ki, internette yabanci sitelerdeki videolarda i10 un cam çerçeveleri siyah malzeme ile kaplıyken, Türkiye'deki tüm testlerde ve yolda gördüğüm yeni i10 larda cam çerçeveleri gövde rengi olmakta. Bunun nedenini bayiye soracağım ama araçta sanki bir eksiklik varmış gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersoylu -- 10 Aralık 2013; 22:57:03 >
  • O oranlari normal sartlar altinda yakalmak mumkun havalar biraz daha sicakken ve 2000 yada2500 devirde surerken o oranlarin altina bile dusuyor. Ama simdi hem soguk hem yuksek evirli kullanmam yukariya cekti 1000km yi gectikten sonra biraz daha duser ve 10000 den sonra o oranlara cok yakin yakit degerleri olacagi kanaatindeyim

Bu arada vites degistirme gostergesi cok acayip 2000 devri biraz geciyorsun ust vitesi istiyor ust vitese gectigindede araba yigiliyor. 3. Viteste giderken benden 5 istiyor

2010 hyundai accent era 1.5crdi
    1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style
  • İki test sonucu daha okudum. 1.0 manuel.

Ortalama tüketim 6.6 litre ve 7.2 litre.

Gerçek şartlarda ortalama değer belirlenmiş oldu. Bence 6.5-7.5 litre ortalama benzin.

1.0 otomatik için bu değerlere 1.5 litre ilave etmek gerekir. Fabrika şehir içi 7.5 litre olduğuna göre gerçek tüketim 8-9 litre olur.

Buna göre 1.0 manuel yakıt tüketimi bakımından avantajlı.

Not: Bu değerler yine de kişilerin kullanım tarzı vb. durumlara göre değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A2A547C -- 11 Aralık 2013; 16:15:16 >
  • gecen hafta beyaz i10 style aldik. baslangicta 1000 cc yeter mi diye baya dusundum ama kulaninca pek sorun yasamadim. yakit sarfiyati 7,5 ortalama gibi gosteriyor simdilik. zaten ilk 300 km deyim. 2010 i30 otomatik ve 2012 i20 de var kardesimde ve esimde ben bunu kimseye vermiyorum simdilik. diger araclarimiz dizel bakalim benzinle ne yapicaz. Ben cok sevdim acikcasi oturus pozisyonu cok guzel. Gorus acilari mukemmel , kokpitin yapisini cok begendim . Vitesler cok kemiksiz ve posizyonu cok iyi. debriyaj biraz sert. Kalkislarda dizelden aliskanlik herlade fazla gaz vermeyince stop ettiriyorum. Hayirlisi , herkese kazasiz belasiz iyi surusler diliyorum

Bir sakıncası yoksa aldığınız fiyatı yazabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

İki test sonucu daha okudum. 1.0 manuel.

Ortalama tüketim 6.6 litre ve 7.2 litre.

Gerçek şartlarda ortalama değer belirlenmiş oldu. Bence 6.5-7.5 litre ortalama benzin.

1.0 otomatik için bu değerlere 1.5 litre ilave etmek gerekir. Fabrika şehir içi 7.5 litre olduğuna göre gerçek tüketim 8-9 litre olur.

Buna göre 1.0 manuel yakıt tüketimi bakımından avantajlı.

Not: Bu değerler yine de kişilerin kullanım tarzı vb. durumlara göre değişebilir.

Bende otomatik viteste fabrika verisine 1.5-2 litre konulmasını düşünürdüm. Çünkü bugüne kadar kullandığımız dizel ve benzinli otomatik araçlarda bunu gördük. Bizim i10'u hem ben hem de eşim kullanıyor ve şu kış koşullarında ve Eskişehir'in sıkışık ve bol ışıklı şehir içi trafiğinde yakıt tüketimimiz 7.1... Ben bunu beklemiyordum. Bu tüketim beni gerçekten şaşırttı. 2 Farklı kullanıcı olmamıza karşın. Hatta ben dizel olan aracımı değiştirirken yine Hyundai'nin benzinli bir modelini düşünmeye başladım bu nedenle.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.