Şimdi Ara

██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (1593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.946
Cevap
122
Favori
2.829.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9008

geçen yıl ilk arabam olmasına rağmen 750₺ ye yaptırmıştım sizinki bu kadar nasıl ucuz diye merak ettim sorgulattim generali 1971₺ fiyat çıkardı küfreder gibi. Birde tüm bilgileri kaptırdık Meslek mühendis, yıllık 15000km üzeri seçtim siz nasıl uygun fiyat aldınız?

hocam ben bu seneyle birlikte 3. sefer bunlara yaptırdım belki ondandır.birde yaş felan derken bilmiyorum ama kendi adıma sevindim yani daha aşağı olsun istiyordum olmadı.buda iyidir dedim.piyasaya göre bana en uygunu bu denk geldi.inşallah sizde en uygun şekilde sigorta yaptırırsınız.
  • Arkadaşlar ilk defa araba alacağım yani ilk aracım olacak sahibinden de bir araç buldum.otomatik vites almayı düşünüyorum ilk aracım olduğu için otomatikte daha iyi alışırım.otomatik getz'i önerir misiniz ? birde ilan linkini vereceğim bu fiyata bu araç pahalı mı ? aracı alsam sigorta ücreti ne kadar çıkar ilk aracım olduğundan çok fazla mı çıkar ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim....

• Çok pahalı.o kadar vermeyi düşünüyorsanız i20 bakin getzin bir üst modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 modele 32bın verılmez
    ben gecen sene 48bın km'de 2007 modelı 25bıne aldım

azcık daha arastırırsanız cok rahat bır sekılde 27cıvarına fılan bulursunuz sızde vermeyn o kadar para
  • acil 32500 demek acil olmasa 40bine verecek. arkadaşların dediği gibi bu bütçelere çıkabiliyorsanız i20 lere bir bakın derim...
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım bu fiyat segmentinde en iyi araç i20 yada ford fiesta sanırım.araştırmaya devam edeceğim

• mstffktbss M kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz gibi gorunum güzel gozukur . uygulamak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

2008 modele 32bın verılmez

azcık daha arastırırsanız cok rahat bır sekılde 27cıvarına fılan bulursunuz sızde vermeyn o kadar para

fiyatlar uçmuş haberınız olsun elınızdekını satarsanız aynı paraya dusuk km arac bulamazsınız
  • hyundai getz 2007 model aracımda canımı sıkan paspasın kayıp ılerı gıtmesı var mı paspas öneriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut.AkıN -- 28 Ağustos 2016; 0:14:51 >
  • Internette var getzlere ozel paspas. Bi arastirabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut marea

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

2008 modele 32bın verılmez

fiyatlar uçmuş haberınız olsun elınızdekını satarsanız aynı paraya dusuk km arac bulamazsınız

yok satmam zaten hocam allaha sukur cok memnunum
    ama dedıgınız gıbı kmler az olunca ucuyor fıyatlar
  • arkadaşlar araç fiyatları uçmuş resmen bayramdan sonra düşer mi acaba ?en az 5-6 bin tl eklemişler normal fiyatlara....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

arkadaşlar araç fiyatları uçmuş resmen bayramdan sonra düşer mi acaba ?en az 5-6 bin tl eklemişler normal fiyatlara....

Aynen hocam piyasa uçmuş almış başını gidiyor

• Selamlar. 30 bin bütçeye kadar araç arıyordum bugün bir arkadaşım getzini satmayı düşündüğünü söyledi. Araç 2011 model dizel. İkinci sahibi kendisi. Aracın değişeni yokmuş 80000 bin küsürde araba ufak tefek çizikleri var. 28000 bin istiyor ama lastiklerinin falan değişmesi gerektiğini söyledi o yüzden fiyat biraz daha inebilir. Ben bu ara pek almayı düşünmüyordum araba ama tanıdık olunca ve km is düşük olunca bilemedim. Daha önce de hiç getzlere bakmadım küçük diye. Ne diyorsunuz fiyatı iyi mi? Öğrenci olduğum için ilk önceliklerim az yakması ve masraf çıkartmayacak olması. Önerir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al lastik fiyatını dusurttur. 90 bin genel bakımı yakın onun masrafindan dolayi da bi indirim daha iste. bi sıkıntısı yoksa da genel bakımda da bisi olmaz..
  • Merhaba arkadaslar
    Düm ankarada yagmur ve trafik cok yogundu
    Isiklarda durdum onumde taksi,arka cocuk koltugunda oglum oturuyor.
    Ben durdum durmamla gümmm diye bi ses arkadan biri vurdu ama baya sarsildim.
    Dedim iyi girdi. Ogluma baktim cok sukur bir terslik yok.
    İndim assagi o arada ondeki takside indi benin ona carptigimi sandi sesten arabasina bakti gitti.
    Arkatarafa giderken carpan aracin soforu araba durmadi diye iki kelime soyledi
    Neyse baktim ramponun baglandigi demire denk gelmis darbe kirik vb.bir sey yokti biraz demirin tampon plastgini ezmezsi vardi.
    Arkadan carpana dedim arabayi sen durdurcan o durmaz dedim. Biraz kizdim dikkat etsene vb.
    Tampon hafif cikikti zaten.
    Çok şükür bu sekilde atlattik.
    Allah esirgesin...

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    En büyük kazanız bu olsun, Geçmiş olsun.

• GECMİŞ OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droya

Selamlar. 30 bin bütçeye kadar araç arıyordum bugün bir arkadaşım getzini satmayı düşündüğünü söyledi. Araç 2011 model dizel. İkinci sahibi kendisi. Aracın değişeni yokmuş 80000 bin küsürde araba ufak tefek çizikleri var. 28000 bin istiyor ama lastiklerinin falan değişmesi gerektiğini söyledi o yüzden fiyat biraz daha inebilir. Ben bu ara pek almayı düşünmüyordum araba ama tanıdık olunca ve km is düşük olunca bilemedim. Daha önce de hiç getzlere bakmadım küçük diye. Ne diyorsunuz fiyatı iyi mi? Öğrenci olduğum için ilk önceliklerim az yakması ve masraf çıkartmayacak olması. Önerir misiniz?

Başka yorum yapacak yok mu?

• Ben olsam alırdım
  • 
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.